Parduotuvė pagal Kategorijas

Naudoti Xili HILTI SD 4500-A18 elektrinis atsuktuvas atsuktuvas

Nauja

€118.40

Darbo režimas: rankinių Gamintojas: Heilide Modelis: SD 4500 Įtampa: 18V Maitinimo režimas: nuolatinės srovės Ar yra teigiamas arba neigiamas savo ruožtu: taip Greičio reguliavimas: belaipsnis greičio, Sukimo momento valdymo pultas su arba be: Taip Spalva klasifikacija: bare mašinos (išskyrus baterijų kroviklis)

HILTI SD 4500-A18 elektros varžtas partijos atsuktuvas

Dalykai, kuriems reikia dėmesio: 1. Plikas mašina (be baterijų, kroviklių ir jokių priedų) 2. Nes jie yra naudotų prekių, kartais sandelyje.Prieš perkant, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, ar yra vietoje.Atsitiktinis pristatymo Tris.Kaip naudotų produktų, rūdžių ir įbrėžimų, oksidacijos, įgaubti ir išgaubti, neišvengiamai ant paviršiaus.Taigi, yra įbrėžimų ant produktų ir naftos dėmių yra normalūs reiškiniai.Užtikrinti normalų ir saugų eksploatavimą mašinos.Nes tai yra antrosios pusės produkto, produkto sudėtį, yra skirtingi, ir spalva bus šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio, atsižvelgiant į fizinius objektus.Jei jūs neprieštaraujate, prašome nusipirkti atidžiai.Dėkojame už Jūsų Bendradarbiavimą!Linkime jums malonaus apsipirkimo!

Vartojimo priminimas: Saugokitės galimus pavojus saugai elektros energijos vartojimą, prašome imtis būtinų asmeninių apsauginių priemonių, kasdien padėtas vietose nepajėgtų vaikų.

Žymos: milwaukee jungiklis, dėžutė, dewalt, shaomi baterijos kroviklis, keter, hilti įrankis, hilti variklis, hilti, baterija hilti sbp12, hilti lazeriniai dalys, baterija hilti 22v.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Modelio Numeris SD 4500-A18

Parašyti atsiliepimą

Naudoti Xili HILTI SD 4500-A18 elektrinis atsuktuvas atsuktuvas

Naudoti Xili HILTI SD 4500-A18 elektrinis atsuktuvas atsuktuvas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti