Parduotuvė pagal Kategorijas

2 din Automobilio Radijo, GPS Android Multimedia Player Universali 7"garso Navigacijos "Volkswagen", "Nissan", "Hyundai Kia" Toyota " RDS OBD DVR

Nauja

€77.35

Nuorodą taip, tai jums nusipirkti ir aksesuarai galinio vaizdo kamerą su stereo kartu , ačiū už jūsų atramos pagalbiniai Reikmenys, išvardyti toliau: Dėl Galinio vaizdo Kameros taip:

stereo ateina su priedais, kaip nuotraukoje priedai rodo, jei jums reikia kitų viela ar priedų diegimas ,tada jums reikia pirkti atskirai.

Jei mes išsiųsti iš Kinijos per DHL ,Jei yra muitinės mokesčių, kai atvyksta į savo nacionalinę muitinės,pirkėjams reikia už ją mokėti.Jei turite specialių pageidavimų,prašome susisiekti su mumis, kai jums padaryti užsakymą.

Svarbi Pastaba: prašome patikrinti savo originalaus automobilio radijo dydį ir išvaizdą prieš padaryti kad siekdami išvengti klaidų.

Žymos: skaitmeninis radijas android, 1 din radijas, daugiaformačių, "bluetooth" automobilio radijo, din android sportas, vaizdo įrašymas, hizpo radijas, mi dvr, "android" automobilio radijo, radijo dsp 1 din.

Elemento Dydis 178MM*102MM
palaiko RDS
ROM 16G
Operacinės Sistemos Android 9.0
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Modelio Pavadinimas AD907023
Din Dvigubas Din
RAM 1G
Speciali Funkcija Paramos 4G Tinklo
Įtampa 12V
Prekės Svoris 1kg
Medžiagos Tipas Plastiko Ir Metalo
Prekės Pavadinimas HIZPO
Galia 45w*4
Specialios Funkcijos TV
Sertifikavimo FCC
Kilmės KN(Kilmės)
Max Išorinė Atmintis 128G
OSD Kalba Vietnamo
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Nissan
Rezoliucija 1024*600
Ekrano Dydis 7"

Parašyti atsiliepimą

2 din Automobilio Radijo, GPS Android Multimedia Player Universali 7

2 din Automobilio Radijo, GPS Android Multimedia Player Universali 7"garso Navigacijos "Volkswagen", "Nissan", "Hyundai Kia" Toyota " RDS OBD DVR

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti