Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujas Jinhao Dragon King Derliaus Rollerball Pen, Unikalus Metalo Presavimo Hi-tech, Pilkos ir Raudonos Spalvų Verslo Office Home Prekes

Nauja

€16.33

Specifikacija:

Gamintojas: Jinhao

Rašiklio Dangtelį: Varžtas tipas

Pildymas: Tarptautinis standartas

Ilgis(Apie): 140mm ; Svoris(Apie): 80g ; Skersmuo(Apie): kaip 14mm

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Taikymo Scena: Office/Business/Studentas/Rašymas/Dovana/ Kaligrafija/Home

Pakuotė: Rollerball Pen x 1

Ypatybė:

[Unikalus kūrinys, Išskirtinį Meistriškumą] -- trimatis reljefo skulptūros atkuria neįvykdyti puikus tradicinės kultūros Kinijos tautos.Pagamintas iš full metal medžiaga, puikus dragon grūdų reljefo skulptūros technologija leidžia drakonas atrodo tikroviška.Jinhao protingai kartu prabangus, turtinga ir derliaus ypatumus šis fontanas pen.

[Standartinis Pildymas Aukštos Kietumas] -- Pranašesnė už kitas rašymo priemonės, Jinhao dragon king rollerball pen suteikia jums labiausiai neprilygstamą patirtį raštu.Vidutinio elastingumo, švelniai paspauskite, kad rašyti gali gauti pakeisti poveikis šiurkščiavilnių arba bauda raštu.

[Smagi ir Maloni Patirtis] -- Varžtas tipo kepurės nėra lengva nukristi ir prarasti, suteikia pasitenkinimą ir atsipalaiduoti naudojamas.Didelis dydis pen barelį daro patogu laikyti rašiklį.red dragon pearl į viršų, tai reiškia, siekti geresnio gyvenimo.

[Klasikinis Kinų Stiliaus] -- Tai ne tik rašymo patirtį, kaip teka vanduo, bet taip pat ir rengiant Rytietiško žavesio.Paveldėjo Kinijos kultūra, ir pajuto, Rytietiško žavesio. – Jinhao visada pristato klasikinės ir skoningas gyvenimo stilius.

[Jūsų Gyvenimo Partnerį] -- Laikas yra eiti ir aš esu pasirengęs būti jūsų ištikimiausia bičiulė likti su jumis.Leiskite man padėti jums pamatyti, dekoracijos, rašyti istorijas, bet ir įrašyti į nuostabų gyvenimą.

Apie Mus:

1.Mes visada siekiame kokybės, inovacijų, produktų kokybę ir aukštą klientų aptarnavimo standartus.Jei turite bet kurį klausimą ar užklausą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, mes imsimės aktyvių veiksmų siekiant padėti jums išspręsti problemą per 24 valandas nuo pirmadienio iki sekmadienio.Ačiū.

2.Mes laivas per 48 valandas po to, kai gausime jūsų mokėjimą.Kartais sklypo gali būti atidėtas dėl Muitinės patikrinimų.Jūsų supratimą ir kantrybę bus labai dėkingi.

Žymos: tušinukas, fontanas pen jinhao, fontanas pen, SAULĖTAS TECH, 6359 sparno dainuojama, karalius ir karalienė pen, šratinukas patarimas, knygos dizainas, ausinių belaidžio samsung galaxy, hi tech.

Medžiaga Metalo
Rašyti Taškas 0,5 mm
Naudoti Biurų Ir Mokyklų Pen
Modelio Numeris Naujas Dragon King
Naujovė Taip
Trinamą Ar Ne No
Tipas tušinukas

Parašyti atsiliepimą

Naujas Jinhao Dragon King Derliaus Rollerball Pen, Unikalus Metalo Presavimo Hi-tech, Pilkos ir Raudonos Spalvų Verslo Office Home Prekes

Naujas Jinhao Dragon King Derliaus Rollerball Pen, Unikalus Metalo Presavimo Hi-tech, Pilkos ir Raudonos Spalvų Verslo Office Home Prekes

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti