Parduotuvė pagal Kategorijas

Gwenhwyfar Užsakymą Vyrų Kostiumas Tuxedos Mados Grotelių Spausdinti Švarkas Slim Fit Vestuvių Mens Kostiumai 2vnt Švarkas ir Juodos Kelnės

Nauja

€65.92

Atkreipkite dėmesį : prašome pasirinkti savo fit dydis nuo šio kostiumo dydžio diagramos , jei jūs nežinote, kaip pasirinkti tinkama dydį ,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Mūsų tiktų donot būti jokių priedų, pavyzdžiui, kaklaraištis,skrybėlių ,ramentas ir kt.Mūsų produktų kaina neįeina tarifus.

Tai yra mūsų standartinio dydžio diagramos baigė tinka ,jei nesate tikri, kurios dydis norite ,galite, atlikite žemiau nuotraukoje priemonė, viena iš jūsų kostiumai ,palyginti jums tinka dydis su mūsų dydžių lentelė .

Apie custom tinka :

jei norite custom tinka pagal jūsų asmeninius dydžio ,tada jūs galite atsiųsti mums šiuos kūno matmenis .

(prašome leiskite valdovas arti odos, kai matavimo ,ne per laisvi ar ne per stora .mūsų siuvėjai bus pakoreguoti kai kurie tiktų dydžių, kad tilptų savo kūno matavimai .prašome įsitikinkite, kad jūsų kūno matavimai yra teisingi .arba jei neturite tinkamos spalvos,galite siųsti savo pavyzdžiu matavimus su mūsų klientų aptarnavimo .Prašome kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo f ar kostiumas matavimo būdą, jei reikia .)

Tai yra 14 kūno matavimai turime :

1.iškirptė =? 2.pečių plotis =? 3.Rankovės ilgis =?

4.bicepsas =? 5.riešo/manžetai =? 6.krūtinės =? 7.pilvo =?

8.juosmens =? 9.klubų =? 10.striukės ilgis =?

11.kelnės ilgis =? 12.šlaunies =? 13.aukštis =? 14.masė =?

Kūno matavimai priemonė, būdas :

Mes esame vyrų kostiumai prekybos bendrovė iš Kinijos .Gwenhwyfar yra vienas iš mūsų ženklo .kuri orientuota į kokybiškas ir geriausias paslaugas po pardavimo tinka klientams .

Prašome atkreipti dėmesį, :Mūsų Produktų kainos nėra įtrauktos tarifus.Jei pirkėjo paketo būti apmokestinami,pirkėjas turėtų mokėti.

GRĮŽTI & KEISTIS

1.Šio produkto sudėtyje yra laivybos mokestis.Tačiau, jei jums pasirinkti neteisingą standartinio dydžio sau ir reikia jį gražinti,laivybos mokestis bus atimti pinigus .

2.Mes negalime sutiko keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.

Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą:

Užsakymo numeris

-Vaizdas problema produktas

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką,prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

3.Jei nesate patenkintas mūsų kokybės produktą,galite grąžinti arba pakeisti savo prekės

per 15 dienų nuo pristatytas dienos.

Rquest:

-Prekę gavau nenaudota,nesugadinta .

ATSILIEPIMAI

Jei yra kai kurių problemų su spalva ,dydis ,kokybė ,prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį .

. Mes labai norėtume suteikti jums patenkinti sprendimas

. Jei jums patinka tai ,nuoširdžiai tikėtis penkių žvaigždučių atsiliepimų .mes taip dirbti sunkiau, kad suteikti jums patenkinti tarnyba .

Ačiū ir Laimingas pirkinių!

PRANEŠIMAS

Kostiumas neapima jokių priedų, pavyzdžiui, gėlių,skrybėlių ,Kaklaraištis,ramentas ir kt. (jei šie priedai parodyti nuotraukose).

Spalva gali labai skirtis priklausomai nuo CRT ir LCD ekranus.mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų matėte,ir kai kurie kaklaraištis gali būti ne pats vaizdas,tik turime grynos spalvos kaklaraištis .

Prašome atkreipti dėmesį, :Mūsų Produktų kainos nėra įtrauktos tarifus.Jei pirkėjo paketo būti apmokestinami,pirkėjas turėtų mokėti.

Žymos: afrikos striukė vyrams, švarkas vyrams, švarkas užsakymą, švarkas vyras, afrikos švarkas vyrams, švarkas vestuvių, afrikos švarkas vyrams, afrikos striukė vyrams, ankara švarkas, švarkas vyras.

Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Stilius Smart Casual
Prekės Pavadinimas Gwenhwyfar
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris 01
Tinka Tipas Liesas
Lytis VYRAI
Elemento Tipas Kostiumai.
Drabužių Ilgis Reguliariai
Priekiniai Stilius Butas
Uždaryti Tipas Viena Breasted

Parašyti atsiliepimą

Gwenhwyfar Užsakymą Vyrų Kostiumas Tuxedos Mados Grotelių Spausdinti Švarkas Slim Fit Vestuvių Mens Kostiumai 2vnt Švarkas ir Juodos Kelnės

Gwenhwyfar Užsakymą Vyrų Kostiumas Tuxedos Mados Grotelių Spausdinti Švarkas Slim Fit Vestuvių Mens Kostiumai 2vnt Švarkas ir Juodos Kelnės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti