Parduotuvė pagal Kategorijas

Įkrovimo 10 rūšių Abs Raumenų stimuliatorius lieknėjimo masažo diržas Vyrų Pilvo Raumenų mokymo diržo EMS diržas 150 lygio 10mode

Nauja

€40.12

EMS pilvo atspalvių technologijų vyrams ir moterims.Visą treniruotės esmė.

EMS pilvo atspalvių DIRŽAS suteikia puikų pilvo susitraukimo - įgyvendinti visas jūsų pilvo raumenis vieną kartą per stiprus, atspalvių core.

Nepriklausomą tyrimą 100% dalyvių teigė, stipresnis, daugiau atspalvių ir patvirtino, abs po 6 savaičių, kai naudojamas 30 minučių per dieną 5 kartus per savaitę.

Kodėl verta Rinktis EMS pilvo atspalvių?

Stiprus core siūlo daug daugiau nei atspalvių, abs ir stangresnė pilvo raumenys – tai padeda jums važiuoti toliau, šokti aukščiau, eina tiesiau, stand taller ir jaustis nuostabus.

EMS pilvo atspalvių treniruotes yra labiausiai efektyvus ir veiksmingas metodas, glass toning esminius pilvo raumenis vienu metu, įskaitant giliai skersinio, kuris yra labiausiai veiksminga tiesinimo skrandžio ir yra labai sudėtinga tonas su tradiciniais naudotis ir abs treniruotes.

Privalumai Naudojant Eps pilvo mokymo diržo?

Krūvio metu arba kasdieninę veiklą, pavyzdžiui, vežančių pirkinių maišeliai, arba laikyti nugarą tiesiai, o sėdi prie savo stalo, smegenys siunčia signalus į raumenis per nervus, todėl juos sutartį ir atsipalaiduoti.

Ems pilvo mokymo diržas, vietoj to, naudoja kliniškai įrodyta, elektros raumenų stimuliacijos (AVS) technologija, siekiant skleisti signalus tiesiai iš diržo jūsų pilvo raumenis, todėl jiems sutartis, dirbti ir atsipalaiduoti panašiai.

Derinant reguliariai EMS atspalvių sesijas su aktyvaus gyvenimo būdo ir švarus dieta įmonių ir įtempia pilvo raumenis, padidinti pilvo stiprybės ir ištvermės.

Savybės:

Tikslinės pilvo raumenų glass toning su 10 skirtingų programų

Įkrovimo nešiojamą valdytojas

'Warm-up' ir 'kietas' etapai

Iki 150 intensyvumo lygiai

Jūsų Sistema Abs Yra: vyrų Sistema (Abs), Drabužių – atitinka 27"-47" colių juosmens 1 Rinkinys 3 atspalvių trinkelės pakuotėje Įkrovimo Nešiojamą Kontrolieriaus vienetas USB *1 Instrukcija Literatūros Kelionių Maišelis įkroviklio pls dėmesį, tai:kroviklis, nėra atitikimo aksesuaras, todėl kištukas yra plokščia ir nebūtinai atitinka standartus kiekvienoje šalyje.Tai yra mūsų priemoka.Jei ji nėra universali, ji gali būti imamas tiesiogiai, naudodami USB kabelį.thanks a lot for ur supratimą! Jei norite, skirtingų stilių BODY MASSAGER,ar gelis, pleistrai, ar TEN lopai, masažas mašinos,raumenų mokymo pagalvėlės, galite naudotis šių nuorodų:

Elektrodų gelio pagalvėlės:

TENS/EMS mokymo mygtukai:

Dešimtys masažas mašina:

Lieknėjimo ABS diržas:

Pirkėjai Prekybos Vadovas

Skelbimas:

A. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

B.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

C. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas,jūsų, kad adresas Turi Sutapti su jūsų gavėjo adresas.

D. Pls parašyti savo vardą, pavardę laivybos adresas, siekiant išsiųsti prekes iš sėkmingai.

Apmokėjimas:

1: Mes accepte Alipay dėl Tavo-diena.lt.

2: Jūs galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko Pervedimas

3: Visos mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

4: Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

Pristatymo Informacija:

1: Woldwide Pristatymas.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO adresas)

2: nurodymai, apdoroti laiku po mokėjimo tikrinimo.

3: Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, jūsų, kad adresas Turi Sutapti su jūsų gavėjo adresas.

4: Paslaugos, Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5: Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Nemokamas pristatymas prekių, mes pasirinkti tinkamą būdą, tai gali būti ne matach taip, kaip jums pasirinkti.Bet mes pasirinkti greičiau būdas jums.Pls nesijaudinkite.

7. Paprastai prekės bus išsiųstos iš 5 dienų, tačiau dėl Christamas ir naujųjų metų, muitinės kai kurių šalyje yra apie atostogų.Taigi, pristatymo laikas, bus šiek tiek ilgiau.

Grįžta & Grąžinamosios Išmokos:

1: 12 mėnesių Gamintojo Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2: Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

3: Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

4: Grįžti siuntimo išlaidas apmoka Pirkėjas.

Apie Mus :

1: nesame atsakomybės už bet kokias svarbias pareigas, mokesčius ir rinkliavas.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

2: Visus laiškus, bus atsakyta whith 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome piktintis savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

3: Rimtas pirkėjas tik!Prašome užsakymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Atsiliepimų : 1: paliksime TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ gavęs mokėjimą.

2: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

3: Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po gauname tai, Mes jums tinkamą sprendimą prieš atostogas, Neutralus ar Neigiamas Grįžtamasis ryšys.

Žymos: plonas abs juosmens diržas, dirbtinių augalų bananų, wonwoo, diržo medžiaga, jeonghan, lieknas abs diržas, Diržo modelis, plonas abs diržo peržiūros, bananų augalų medis, baoxiu diržas.

Medžiaga ABS+AUDINIAI
Įtampa 110-220v
Modelio Numeris X-70
Prekės Pavadinimas mingyu
Prašymas Juosmens
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Kilmės KN(Kilmės)
Režimas 10
Jėga 150level

Parašyti atsiliepimą

Įkrovimo 10 rūšių Abs Raumenų stimuliatorius lieknėjimo masažo diržas Vyrų Pilvo Raumenų mokymo diržo EMS diržas 150 lygio 10mode

Įkrovimo 10 rūšių Abs Raumenų stimuliatorius lieknėjimo masažo diržas Vyrų Pilvo Raumenų mokymo diržo EMS diržas 150 lygio 10mode

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti