Parduotuvė pagal Kategorijas

ZTTO 1pc Kalnų Dviračių Sparnas MTB Dviračių Priekiniai Galiniai Mudguard ESU Enduro DH Dviračių 26 27.5 29

Nauja

€2.72

ZTTO 1pc Kalnų Dviračių Sparnas

ZTTO Lite Universalus Žemyn Kalno Mudguard

Važinėti Sunkiai Likti Švarus!Neleisk, lietaus ir purvo lėtai you down!

ZTTO Lite Universalus DH mudguard yra šviesos ir žemo profilio sparnų naudoti ant priekinės ir galinės visų dydžių kalnų dviratį, įskaitant tuos, kurie su visą pakabą.

Jis veikia a šlykštynė gaudytojas, siekiant užkirsti kelią ir apsaugoti savo dviratį nuo purvo aptaškyti ar išvengti purvinas smūgio problema.Šis nešiojamas ir skirtas peilis yra ypatingai lengvas ir plonas, paprastas montavimas ir jt-montavimo tarp jokios konkrečios progos.Tai lengva būti valomi po išmontavimo, jo galutinė kaina yra sumažinti laiko suvartoti dėl valymo, savo dviratį arba likti ekonominės šalinimo.

Kaip priekyje guard, ZTTO Lite prisitvirtina prie šakių.Gale, apsaugas teikia seatstays ir, visą-sus, net apsaugo sukrėtimų.Tvirtinimo yra paprasta, naudojant 6 zip ryšių, kurie yra pateikti.

Savybės:

ZTTO Dizainas

Šis lengvas ZTTO dizainas apsaugo jus nuo purvo ir purškimo kaip jūs skristi žemyn takai stilingai.Nereikia bijoti purvo!

Įrankis Mažiau Montavimas

Tiesiog pritvirtinkite juos su sąlyga, zip ryšių.Lengva ir paprasta, tačiau užtikrina maksimalų stabilumą

Aukštos Kokybės Plastiko

ZTTO Komponentai išlaiko aukštą medžiagų skinti.Mes naudojame tik aukščiausios kokybės medžiagos, gaminti mūsų produktą.Pagaminti su aukščiausios kokybės polipropileno, šių purvasargių yra labai tvirtos ir saugios.

Ultra-Light

Palyginti su didelių gabaritų pilnametražis purvasargių, mūsų gaminys, tik sveria 37 gramų (su fiksacija), jums sutaupyti šimtus gramų svorio.

Skelbimas:

Mūsų produktas idealiai tinka, bet kalnų dviratį ir tiks prie beveik bet kokio rėmo dizainas.Paprasta areštas reiškia šie purvasargių greitai fit ir panaikinti.Tačiau šio tipo purvasargių bus pasiūlyti ribotą apsaugą, palyginti su pilno ilgio tie, bet jie nustos daug purslų ir apsaugoti savo rėmo ir pakabos.Jei norite, pilnos apsaugos, prašome eiti per visą ilgį tie.

DYDIS:265*275mm

Storis:apie 1mm

Įpakavimas: Fender *1 Nailono Ryšius*6

Žymos: stilingas dviratis mudguard, tvarkyti fender telecaster, dviračio sparnas, bigtreetech, enduro motorcycl, dviračių sparnus estui, dviratis mtb, dviračių mudguard, ciklo mudguard, enduro jersey mtb.

Prekės Pavadinimas ZTTO
Modelio Numeris Fender11

Parašyti atsiliepimą

ZTTO 1pc Kalnų Dviračių Sparnas MTB Dviračių Priekiniai Galiniai Mudguard ESU Enduro DH Dviračių 26 27.5 29

ZTTO 1pc Kalnų Dviračių Sparnas MTB Dviračių Priekiniai Galiniai Mudguard ESU Enduro DH Dviračių 26 27.5 29

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti