Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujovė 6M 20 LED G45 Pasaulyje Girlianda Šalies Kamuolys string lempos, led string lemputės šviesos Žiburiai Kalėdų pasakų vestuvių sodas garliava

Nauja

€16.91

Naujovė 20 LED G45 Pasaulyje Keičiamas Girlianda Šalies Kamuolys string lempos, led Žiburiai Kalėdų pasakų vestuvių sodas pakabukas garliava

Bruožai: Kryptis-20 šiltai balta Led įdėti į kreminė G45 gaubliai palei juodą laidą Mažas energijos suvartojimas, saugūs ir patikimi.Ji gali būti panaudota arba pakabinti ant sienos, langai, durys, grindys, lubos, žolės, kalėdų eglutės ir kt.Puikus dekoravimui Valentino Dienos, Kalėdų, kitų švenčių, pobūvių, vestuvių ir pan

Specifikacija: LED spalva: Balta/Šiltai balta/Šaltai Balta Lemputė: 2 "D x 2" H (Lemputės: 5,08 cm x 5.08 cm) | Įskaitant lizdas: 3.25" H (1.28 cm) LED kiekis: 20 vienetų Įėjimo įtampa: AC 220V arba AC110V Styginių Šviesos ilgis: 5M švino vielos ilgis:1M bendras ilgis:6M spalvos laidai: Juodas vielos šilto balto modelio, gali būti sujungti, Maksimalus 20pcs styginių šviesos gali būti prijungtas ( Maksimalus 100M) Prekės svoris: 550g Programos: Vestuvių fone, Viešbučių ir Restoranų, Prekybos, buitinės, vitrina, klubai, koncertai, karaoke, madų šou, šokių salė, scenoje ir pan.

Paketą Sudarė : 1*6M Aišku, G45 Pasaulyje Girlianda Šalies String Žibintai

Pastaba : turime MUMS Prijungti ir ES Kištukas,jei jums reikia AU/UK Plug mes galime jums pasiūlyti AS/UK Konversijos Plug

Šviesos paveikslų paroda yra šilta balta

Šalta balta atrodo šiek tiek mėlynos, nei su balta spalva.

Prieš jūs įdėti, kad,atkreipkite dėmesį.

Šis keičiamas modle prisitaikyti prie 220v šilta balta

Šis keičiamas modle prisitaikyti prie 110v, šiltai balta ir 110v, balta

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

Prancūzija: 12days-20days Rusija:20-45 dienas Pietų Amerikoje:30-60 dienų Šiaurės Amerikoje:25-35 dienų Europa:20-35 dienų Azijoje:20-35 dienų Afrika:30-60 dienų Pastaba: mes padarysime viską, kad išvengti muitų, bet jei taip atsitinka, pirkėjai yra už jį atsakingas.

Grįžti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Tavo-diena.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Tavo-diena.lt!

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei w e nežino apie juos!

Žymos: žvakė žibintai led, žvakė degiklis, lempos sienos, e27 lempa lauko, debesų kelių, sodo lempos šviesą, vadovavo fonas, žirkliniai ženklas, sodo žibintų šviesą, žibintų led saulės.

Prekės Pavadinimas ZELUXDOT
Garantija 1 METAI
Įtampa 110V/220v
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Kištuko Tipas ES Plug
Yra Pritemdomi Taip
Modelio Numeris SW-001002
Apšvietimo Atstumas 1-5m
spalva klasifikacija Spalvinga /Šiltai balta /Balta/ mėlyna
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Muzika NĖRA
Šaltinio Tipas led
Maitinimo Šaltinis AC
Sertifikavimo ROHS
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
spalva Violetinė
Baterijos Tipas NĖRA
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Pagrindo Tipas g45
Galia 6W
Kištuko Uodegos Taip
Naudojimas Atostogų
Vadovo Numeris 20-50 vadovas
Savybės atostogų žiburiai
Ilgis 600cm
Proga miegamasis

Parašyti atsiliepimą

Naujovė 6M 20 LED G45 Pasaulyje Girlianda Šalies Kamuolys string lempos, led string lemputės šviesos Žiburiai Kalėdų pasakų vestuvių sodas garliava

Naujovė 6M 20 LED G45 Pasaulyje Girlianda Šalies Kamuolys string lempos, led string lemputės šviesos Žiburiai Kalėdų pasakų vestuvių sodas garliava

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti