Parduotuvė pagal Kategorijas

Priekinis Vairuotojo Šviesos dienos metu naudojamos šviesos (už Polaris RZR XP Turbo 4 Turbo Xp 1000 1000 4 2019

Nauja

€75.27

Aprašymas: Būklė: 100% visiškai Naujos Medžiagos:Plastiko Spalva: balta LED galia: 2.64 W Įtampa: 12V DC atsparumas Vandeniui klasė: IP 67 Spalva temperatūra: 6500K savybės: 1. Didelio intensyvumo Cross Country " LED žibintų,šviesos iki kelio į priekį stipriau nei bet kada 2. Premium, didelio intensyvumo Cross Country " LED Žibintų 3. Projektai, šviesesnė, daugiau galingas šviesos srautas 4. Tai long-life priekinių žibintų veiktų efektyviai, reikia ne didesnės srovės stiprumas amperais atkreipti nei akcijų priekinis žibintas.Įmontuoti: Už POLARIS RZR XP 1000 / 4 1000 2019 Už POLARIS RZR XP Turbo / 4 Turbo 2019 M. Už POLARIS RZR XP Turbo S / 4 Turbo S", kuris visus metus 2018-2019

Prašome atidaryti pakuotę ir patikrinkite, ar nėra jokių žalos atlyginimo, prieš pasirašydamas.Jei yra sutrikęs būklės, nereikia pasirašyti priėmimo ir nedelsdami susisiekite su mumis.

Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 30 darbo dienų.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų.

Jei jūs pirkti mūsų produkciją daugiau nei

4kg ir pasirinkite Kinija Paštu Oro Paštas : Mes NEMOKAMAI LAIVAS jums Fedex, jei jūsų adresas priklauso atlikite šalyse:

Jungtinės Valstijos, Airija, Austrija, Norvegija, Belgija, Danija, Suomija, Vengrija, Lichtenšteinas, Liuksemburgas, Lenkija, Slovakijos Respublika, Monakas, Šveicarija, Filipinai, Singapūras, Tailandas.

Šiose šalyse (išskyrus nuotolinio srityje) :

Kanada, Prancūzija, Graikija, Airija, Italija, Nyderlandai, Portugalija, prancūzija, SAN MARINAS, Ispanija, Švedija, Jungtinė Arabų Emyratai, Jungtinė Karalystė, Indonezija, Japonija, Malaizija, Pietų Korėja, Vietnamas.

Mes taip pat nemokamai laivas jums "Fedex".Jei nežinote, ar jūsų adresas yra atokioje vietovėje, ar ne, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Jei radote laivybos kainos jūsų šalyje yra brangu, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums reguliuoti geriausias laivybos kaina jums.

Australijoje ir naujojoje Zelandijoje (išskyrus nuotolinio srityje) , jei perkate daugiau kaip 5kg ir pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, Mes nemokamai laivas jums DHL ar UPS ar AVS

Šiuo metu galite atsiskaityti naudojantis Moneybookers, visa, MasterCard, QIWI ir banko pavedimu.Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro6000. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Tavo-diena.lt ateityje.Mes suteikiame 3 mėn. garantiją visoms prekėms nuo pristatymo data.Brokuotos prekės turi būti grąžinamos per 7 darbo dienas nuo prekių pristatymo terminas.Tik sugedusį elementą, gali būti siūlomi keitimo ar pakeisti.Prašome įsitikinkite, kad išlaikyti originalią pakuotę grąžinti.Pirkėjas turėtų mokėti, laivybos mokestis grąžinti bet kurioje situacijoje, išskyrus mūsų kaltes.Mes neatsakome į pirkėjo bet kokios žalos ir nuostolių nei užsakymo suma, kad pirkėjas faktiškai sumokėjo mums.

· Jei jūs patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, taip pat 5 žvaigždučių.Jūsų padrąsinimo yra toks svarbus mums.

· Jei kyla Nepasitenkinimas, prašome suteikti mums galimybę padaryti jį teisę.Mes susirūpinimą, tai ir mes stengiamės ją išspręsti.

· Mes esame naujų valstybių Tavo-diena.lt.Mūsų tobulinti reikia jūsų supratimo ir padrąsinimo.

· Maloniai prašome rašykite mums prieš jūs norėsite palikti neigiamą atsiliepimą.NR 1.

Prašome visus klausimus, visus laiškus bus atsakyta per 1-2 darbo dienas.Jeigu tu negali gauti bet kokį laišką, gal tai junk mail kartus.2.

Mes internete nuo 16:00 iki 3:00 Ramiojo vandenyno Laiku, sekmadienio iki penktadienio.

Žymos: priekinis žibintas polaris sportininkas 850 xp, cforce 450, rcm jungiklis, polaris svirtinis jungiklis, Rzr 800, etiketės polaris sportininkas, cfmoto cf625, rzr, ritė polaris rzr 900, ritės rzr 800.

Pakuotė 1pair Priekinis Vairuotojo Šviesos
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Garantija 1 Metai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Produkto pavadinimas Priekinis Vairuotojo Šviesos
Prekės Skersmuo 0cm
Elemento Plotis 1inch
ATV Markės/Modelio Polaris
Elemento Aukštis 1inch
Specialios Funkcijos Atsparus vandeniui
Modelio Pavadinimas DG-
Galia 10w
Automobilio Modelis Už POLARIS
Prekės Svoris 0.5kg
Elemento Ilgio 1inch

Parašyti atsiliepimą

Priekinis Vairuotojo Šviesos dienos metu naudojamos šviesos (už Polaris RZR XP Turbo 4 Turbo Xp 1000 1000 4 2019

Priekinis Vairuotojo Šviesos dienos metu naudojamos šviesos (už Polaris RZR XP Turbo 4 Turbo Xp 1000 1000 4 2019

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti