Parduotuvė pagal Kategorijas

5V 2835 SMD LED lempos 48-74LEDs 18/35CM USB LED lempa Standžios juostelės žibintai, Magnetinio Skaitymo/Knyga/Stalo lempos, Kempingas Naktį šviesos

Nauja

€3.22

Savybės: Mini LED nakties šviesos, geras kempingas, darbastalio apšvietimas.Naudoti aplinką tausojančias švino procesus, nekenksmingas.Suderinama su visais standartiniais USB įrenginį, centrinis bankas, automobilinis įkroviklis, kompiuteris, nešiojamas kompiuteris.Plonas dydžio, ji neužims daug vietos jūsų nešiojamas atveju, ir puikiai tinka apšviesti klaviatūrą. 48led 2 spalvų LED, 3 režimo keitimas: balta, gamta balta, šiltai balta.(2 jungiklio mygtuką, vienas baltas LED, vienas šiltai balta LED) šviesos Diodai yra skirti trunka apie 50,000 valandų naudojimo ir sunaudoja mažai energijos.Specifikacija: 1.Tipas: USB LED Juostelė šviesos 2.Medžiaga: Aliuminio 3.LED Tipas: SMD2835 4.LED Kiekis: 15LEDs(18cm)/24LEDs(35cm,Viena spalva)/48LEDs(35cm,3 spalvų) 5.Galia: 3W/5W 6.Šviesos Srautas: 300lm/550lm 7.Šviesos Spalva: Gamta balta / Balta / Šiltai balta 8.Spalva Temperture: 4000-4500K( Gamtos Balta); 5000-6000K( Balta); Šiltai Balta (2800-3200K) 9.Spindulio Kampas: 120 laipsnių 10.Įėjimo Įtampa: 5V 11.Kabelio Ilgis: 2M 1, Jei prekės nėra gauta per Mūsų laiku, mes grąžinsime jums.

2, Jei negavote prekės arba jei yra kokių nors problemų, kai gaunate prekes, prašome susisiekti su mumis pirmą, nereikia atidaryti ginčo tiesiogiai, jei mes negalime išspręsti problemfor jums, tada galite atidaryti ginčų.Mums bus labai appriciated.

3, I t pirkėjo pareiga aiškiai cutoms ir mokėti už importo muitų, mokesčių ir rinkliavų, prašome atkreipti dėmesį į stebėjimo informaciją atidžiai ir, aišku, muitinės, kaip greitai, kaip jūs galite, kad būtų išvengta bet kokio delsimo siuntą.

4, Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas, adresas, telefono numeris yra teisingas.

1, Jei produktai turi tam tikrą problemą, prašome siųsti vaizdą arba vaizdo įrašą į "youtube" ar dėl Tavo-diena.lt parodyti problema.Pardavėjas siūlo iš dalies ar visiškai grąžinti pinigus pagal įrodymas, jeigu pirkėjas.

2, Jei produktai nebuvo naudojamas ir norite ją grąžinti, prašome siųsti jį atgal per 7 dienas, ar laikysime, kad produktai buvo naudojami.

A: kainų parodė mūsų parduotuvėje yra geriausia kaina galime pasiūlyti.Tai pigiausia kaina, kurią jūs galite gauti.Tačiau, jei jūsų užsakymo kiekis yra daugiau nei 10vnt(bendras kiekis už vieną užsakymą), galite susisiekti su mumis prieš mokėjimo, mes greičiausiai gali sutaupyti siuntimo išlaidas jums.

Labai didelių užsakymų, žinoma, mes siūlome keletą nuolaida.

Prašome atlikite žemiau procesas gauti nuolaida.

1. Padaryti užsakymą pirma, nereikia mokėti iš karto.

2. Palikite mums žinutę ir pasakykite mums kiekio ir pristatymo būdą norite.

3. Mes keisti, kiek jums kuo greičiau.

4. Siųsti mokėjimą.

Q: Ką daryti, jei negavau sklypas ilgą laiką?

A: Jei stebėjimo informaciją matyti kairėje Kinijos žemyninės ar Honkonge, bet jokios informacijos dėl savo vietos pašto interneto svetainėje, į siuntų dabar yra kelyje į savo šalį, arba atvyko į savo šalį, bet ne atnaujinti informaciją, gautą iš vietinio pašto tarnyba dar, būkite kantrūs laukti.

Jei apsaugos laikas yra trumpesnis nei 10 dienų, tačiau jūs vis dar negavote sklypas, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti apsaugos laikas jums ir pabandykite surasti priežastis nedelsiant, o bandyti išspręsti ir pasakysiu vėliau kaip informacijos mes turime.

Žymos: aklas laido, led lemputės augti usb, sąsiuvinis powerbank, stalo lempos, led juostos aliuminio profilis, 4 5v led juosta, led pabaigos baras, lempa led lempa, led standžios juostelės, anoduoto aliuminio profilis led.

Garantija 1 Metai
Plotis 1.8cm
Led Kiekis 15 vnt. /24 vnt. / 48 vnt.
Modelio Numeris DC5V LED Juostelė Šviesos
Sertifikavimo FCC
Naudoti Patalpų Apšvietimas
Savybės USB Magnetinio LED lempa
įėjimo įtampa DC5V
Nešiojamų Naktį Lempa LED lempa Standžios juostelės lemputės
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Korpuso Medžiaga Aliuminio
LED Lustas SMD 2835
Liumenų 300lm / 500lm
Elemento Tipas Baras Žibintai
Yra Pritemdomi No
Naudojimas Skubios pagalbos
USB LED Knyga Lentelės, Stalo lempos DIODŲ Naktinis apšvietimas, kempingas
Spinduliuojantis spalva Balta/Šiltai Balta/3 Spalvų(Balta/Šiltai Balta/Gamta Baltieji)
Galia 3W/5W
Pagrindo Tipas LED Juostelė Šviesos
Prekės Pavadinimas VBS
Įtampa 6V
Vamzdis Lemputė Su Jungikliu Nešiojamų DC 5V USB LED šviesos Standus lempos Juostelės
Ilgis 18cm/7.09 inch, 35cm/13.8 inch
Maitinimo Šaltinis DC

Parašyti atsiliepimą

5V 2835 SMD LED lempos 48-74LEDs 18/35CM USB LED lempa Standžios juostelės žibintai, Magnetinio Skaitymo/Knyga/Stalo lempos, Kempingas Naktį šviesos

5V 2835 SMD LED lempos 48-74LEDs 18/35CM USB LED lempa Standžios juostelės žibintai, Magnetinio Skaitymo/Knyga/Stalo lempos, Kempingas Naktį šviesos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti