Parduotuvė pagal Kategorijas

Poliruoti Šlifuoto sidabro, Juoda nerūdijančio plieno, čiurnos, riešo rankogaliai rakinama bangle vergas, apyrankės, papuošalai

Nauja

€30.45

Perkate du nerūdijančio plieno riešo ar kulkšnies rankogaliai.Šių rankogaliai turi du stilius .kad vyksta į vietą, Philips galvos varžtas iš vidaus rankogalių.

Šie antrankiai yra pagaminti iš maždaug 1/8inch storio nerūdijančio.Rasite įvairių galimų dydžių, interjero ilgio ir pločio matmenys.

Šie antrankiai garantuoja mažas hex varžtu, kad yra integruotas į fiksavimo tab pusę, priešingą vyrio.Rankogalių spynos, kai hex varžtas įsukamas į nedidelę giraitę, apatinėje fiksavimo skirtuke, tokiu būdu užkertant kelią rankogalių nuo atidarymo.

Rankogalių gali būti pašalintas, suteikiant varžtą 1-2 pasirodo su įtrauktos hex raktas.Prašome ne visiškai pašalinti hex varžtu, kaip re-įdėjimas ji gali būti skausmas, ir ji gali būti lengvai prarasti, jei nukrito.

Apskritimo vidaus dydis:

S=168 mm(6.6 cm),M=185 mm(7.3 cm),L=200 mm(7.9 cm),XL=230 mm(9 cm),XXL=260 mm(10.2 cm)

Mes esame manufaktūra iš nerūdijančio plieno ir titano jewekry,daugiau nei 95% daiktų parduoti pagamintą pagal save,jei turite kitų paklausą, prašome don ' t delsė kreiptis į mus.Mes stengiamės pasiūlyti jums 100% satiafaction.Kai gavome, tikimės grįžtamojo ryšio su jūsų pirkti iš jūsų,mes padarysime tą patį už jus.Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome leiskite mums žinoti, pirmas (nereikia pateikti ginčą dėl Tavo-diena.lt) mes padarysime viską, kad būtų išspręsta problema.

Žymos: braclet širdies, papuošalai iš nerūdijančio plieno moteris, paprasta atidaryti bangle apyrankės, fetišas odos kaukė, lytinių organų papuošalai, nuotakos apyrankė sidabrinė, atidaryti manžetai bangle apyrankės, papuošalai iš nerūdijančio plieno, apyrankė iš nerūdijančio plieno moteris, 5D Diamond Tapybos Elvis Presley.

spalva sidabro arba juodos spalvos
Atidaryti arba Uždaryti Įrankis 1,5 mm šešiakampis varžtas vairuotojas
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Nustatymo Tipas NĖRA
Apyrankės Tipas Bangles
Medžiagos Tipas 304 nerūdijančio plieno
Atidarymo arba uždarymo sistema pagal M3.0 varžtas
Bauda ar Mados Mados
Metalo Storis 4mm
PAVIRŠIUS poliruoto ar matinio
Prekės Pavadinimas ACECHANNEL
Stilius Mados
Formos\modelis ROUND
Danga Juoda Ginklą, Padengtą
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris H053
Aukštis 30 mm arba 40mm
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

Poliruoti Šlifuoto sidabro, Juoda nerūdijančio plieno, čiurnos, riešo rankogaliai rakinama bangle vergas, apyrankės, papuošalai

Poliruoti Šlifuoto sidabro, Juoda nerūdijančio plieno, čiurnos, riešo rankogaliai rakinama bangle vergas, apyrankės, papuošalai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti