Parduotuvė pagal Kategorijas

Mini Bluetooth 5.0 Garso Siųstuvą, Imtuvą, 3-in-1 Bevielis Muzikos Stereo Adapteris 3,5 mm Lizdas USB TV KOMPIUTERIO, Ausinės, Automobilinis rinkinys

Nauja

€3.74

Antraštinė dalis .pavadinimas{ padding:25 piksel. 0 20 taškų 0; text-align:center; } .title>div:n-tojo-of-type(1) { font-weight: bolder; font-size:20 taškų; } .title>div:n-tojo-of-type(2){ color: #c5c5c5; font-size:12px; } .eilės { display: flex; } .eilės-item{ width:100%; aukštis: 330px; flex:1; padding:5px 3px; dėžutės dydžio:sienos-langelis; } .eilės-item-vidinis{ width:100%; height:100%; border:2px solid #F7F7F7; dėžutės dydžio:sienos-langelis; padding:3px; position:relative; } .vėliavos { position: absolute; top: 3px; dešinėje: 3px; plotis:34px; aukštis:32px; } .vėliavos>img{ width:100%; height:100%; } .eilės-img{ width:100%; aukštis:calc(100% - 60 taškų); } .eilės-kaina { width: 100%; aukštis: 60 taškų; } .eilės-kaina>p{ text-įtrauka:15px; margin:5px 0 0 0; width:100%; perpildymo: auto; font-size:16px; } .eilės-kaina>p>span{ display:inline-block; float:left; plotis: 50%; } .eilės-kaina>p>trukmė:n-tojo-of-type(1){ text-decoration:line-per; } .pirkti dabar-wrap{ width:100%; padding-top:10px; text-align:center; } @žiniasklaidos ekrane ir (max-plotis:414px){ html,body { width: 100%; } kūno {margin: 0; } .eilės{ display:block; perpildymo: auto; } .eilės-item{ plotis: 50%; aukštis:330px; display:inline-block; float:left; } .eilės-kaina{ height: 40px; } .eilės-kaina>p { font-size: 12px; teksto įtrauka:15px; } } TEMINIAI PRODUKTAI, MES SUTEIKTI JUMS SU KOKYBĖS MADOS

$0.00 $1.34

$4.22 $3.38

$0.00 $13

$0.00 $3.54

$4.96 $3.97

$17.56 $14.05

$3.54 $2.83

$16.90 $13.52

Aprašymas: Tai yra "Bluetooth" siųstuvas-imtuvas sukurtas su naujausiomis "Bluetooth" versija 5.0. Šis produktas gali būti naudojamas kaip "Bluetooth" garso siųstuvas belaidžiu būdu perduoti garsą iš TV ir kitus garso šaltinius į "Bluetooth" ausines arba "Bluetooth" garsiakalbiai (kompiuteriuose, ir "Android" sistemoms).Pagal remti tiesiogiai perduoti garso su duomenų kabeliu, be būtinybės prijungti 3.5 mm audio kabelis).Ji taip pat gali būti naudojamas kaip "Bluetooth" ir garso imtuvas akimirksniu paversti laidinio garsiakalbis į "Bluetooth" garsiakalbį, išlaisvinant jus iš pančių kabelių ir mėgautis belaidžiu muzikos.

Savybės:

1. "Bluetooth" lustas: Naudojant naujausia versija 5.0 "Bluetooth" mikroschemą, atstumas yra toliau ir ryšys yra labiau stabilus.

2. USB maitinimo šaltinis: USB tiesioginis maitinimo, ilgalaikio naudojimo dėl įvairių prietaisų, be pakartotinių įkrovimo.

3. Lengvas valdymas: Greitai režimo jungiklį, lengvai rinkimo, perdavimo režimą gauti režimas akimirksniu pereiti, lengva naudoti.

4. Aukštos kokybės garso kokybė: profesionalus imtuvas kruopščiai derinti, pasinaudokite high-end "Bluetooth" lustus, ir sukurti aukštos kokybės garsą.

5. Multi-funkcinis dizainas: tai yra "Bluetooth" ir garso imtuvas, taip pat "Bluetooth" garso siųstuvą ir taip pat gali būti naudojamas kaip "Bluetooth" garso plokštę, kuri yra lengva pakeisti ir lengva valdyti.

Techniniai duomenys:

"Bluetooth" versija: Bluetooth V5.0 EDR

Bluetooth profiliai: A2DP/AVRCP(imtuvo režimą tik)

Veikimo diapazonas: iki 10m (be jokių blokavimo objektai)

Porą pavadinimas(imtuvo režimas ): ZF-360

Siųstuvas režimas: raudona LED lemputė

Imtuvo režimas: mėlyna LED lemputė

Įvesties parametras: 5V 1A

Įkrovimo jungtis: Micro USB

Baterijos talpa: 300mAh polimerų baterija

Sąsaja: 3,5 mm/USB

Spalva: juoda

Medžiaga: silikonas, ABS mygtuką

Imtuvo režimą žaidimo laikas: 10 valandų

Siųstuvas režimas žaidimo laikas: 7 val.

Įkrovimo laikas: 1 valanda

Darbinis atstumas: 10-15m

Dydis: apie 76mm*27,5 mm* 11.5 mm/2.99*1.08*0.45 į

Funkcijos: 3-In-1 Režimas:

1. Siųstuvas Režimas (TX): belaidžiu būdu perduoti garsą iš jūsų " ne "Bluetooth" TV, namų stereofonine sistema arba CD grotuvas, "Bluetooth" ausines ar garsiakalbius.

2. PC Garso Siųstuvas Režimas: belaidžiu būdu perduoti garsą iš KOMPIUTERIO į "Bluetooth" ausines ar garsiakalbį, per USB prievadą, nr. audio kabelis yra būtinas.

3. Imtuvo Režimą (RX): belaidžiu būdu perduoti garsą iš jūsų "Bluetooth" įjungtas telefono, planšetinio ar asmeninio kompiuterio į savo laidinę stereo, garsiakalbius arba ausines. (Režimo perjungimas:perjungti režimą perjungti TX/RX jungiklis.)

Pakavimo Sąrašas:

1 x "Bluetooth" 5.0 Adapteris

1 x 3.5 mm Aux Kabelis

1 x Įkrovimo Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

Pastabos:

1. Ne vairuotojas reikalingi naudojant kompiuteryje.

2. Jei yra eilutę, kad prietaisas negali būti pripažintos, perduodant garsą kompiuteryje, tai reiškia, USB port nėra tinkamai prijungtas.

3. Nereikia naudoti 3.5 mm audio kabelį, kai perduoti garsą iš kompiuterio su USB duomenų kabeliu.

4. Jei naudojate USB duomenų kabelį perduoti garsą kompiuteryje, tūris kompiuterinė sistema gali būti koreguojama, tik tūrio atkūrimo programinės įrangos (muzikos grotuvas,vaizdo grotuvas), arba "Bluetooth" garsiakalbį ("Bluetooth" laisvų rankų įranga) gali būti koreguojama.

5. Šis prietaisas nepalaiko balso ryšių arba balso asistento funkcijas.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

Žymos: žaidimo mini pc, tv, "bluetooth" auksas, rapoo pro, bluetooth 5.0 lustas, Klausytis Muzikos, ventiliatoriaus mini pc, audio "bluetooth" siųstuvas, televizijos, "bluetooth" siųstuvą prie tv, bluethooth ir mp3.

Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Garso Takelio Vieną
Pakuotė Taip
Sąsaja USB
Modelio Numeris -
Kiekis Garso Ir Vaizdo Įrašai
Parama AAC No
Paramos Apt-x No
type1 3-in-1 Audio Belaidžio ryšio Adapteris
Funkcija NĖRA
Aukštos Raiškos Palaikymo 1280P
Type2 Home TV Ausinių
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio 5.0 Garso Siųstuvas Imtuvas
Prekės Pavadinimas Rondaful
WIFI Standartą NĖRA
Parama Atminties Kortelės No
Drop laivyba Parama

Parašyti atsiliepimą

Mini Bluetooth 5.0 Garso Siųstuvą, Imtuvą, 3-in-1 Bevielis Muzikos Stereo Adapteris 3,5 mm Lizdas USB TV KOMPIUTERIO, Ausinės, Automobilinis rinkinys

Mini Bluetooth 5.0 Garso Siųstuvą, Imtuvą, 3-in-1 Bevielis Muzikos Stereo Adapteris 3,5 mm Lizdas USB TV KOMPIUTERIO, Ausinės, Automobilinis rinkinys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti