Parduotuvė pagal Kategorijas

Goujxcy Medžioklės kamera HC-801A 36pcs infraraudonųjų spindulių Led, Naktinio Matymo Takas vaizdo kameros vandeniui skautų miškų, laukinių kamera, foto spąstus

Nauja

€41.23

HC-801A Laukinių gyvūnų medžioklės kameros

【2019 Patobulinta HD Foto & Video】- Su patobulinta high performance chip ir fotoaparato objektyvą, tai 2019 naujausias takas, kamera fotografuoja puikiai 16 MP ryškius ir gyvus vaizdus, ir 1080P FHD vaizdo įrašus spalvos, su super aišku, garso įrašymo dieną ( juoda-ir-balta naktį). 120°plataus kampo takas fotoaparatas siūlo didžiulį fotografavimo apimtis, kuri leidžia jums gauti puikus platesniame kontekste.MĖGAUKITĖS CLEAR & VIVID PASAULIO GYVŪNIJOS DABAR!

【Žaibo 0.3 s Paskatinti & Ilgos Darbo Laikas】- Su 0.3 s žaibo sukelti greičio ir multi-shot " funkcija, takas žaidimas kamera laimikio kiekvieną nuostabų laukinės gamtos akimirkų, kai aptikti judesius ir šūviai 3/6/9 kartus per aptikimo, netgi labai maža veiksmų nebus praleisti.Takas, kamerą neįtikėtinai baterijos tarnavimo laiką iki 6 mėnesių budėjimo režimas, kai varomas 8 AA baterijas ir dar ilgiau, kai naudojate įkraunamas saulės baterijomis(Nėra komplekte).NIEKADA PRALEISTI NUOSTABIŲ AKIMIRKŲ!

【Išskirtinės Kokybės ir Lengva Naudoti】- Tvirtas vandeniui, dulkėms, drop-įrodymas takas žaidimas fotoaparatas su neatspindintis suformuoti ABS korpusas užtikrina, kad jūs, ilgam tarnavimo laiką net ir sunkiausiomis aplinkos, kaip dykumos, ar atogrąžų miškų, kurių darbinė temperatūra nuo -20℃ - 70℃.Nereikia nustatyti, tik power su 4 arba 8* 1,5 V AA baterijos, micro SD kortelė(C10 virš didelės spartos iki 32GB max, neįskaičiuotos), įjunkite jį, tada jis yra laukimo, labai paprasta!PATOGUS DIZAINAS, TIK JUMS!

【Kelias Programas ir Patikimas Paslaugų】- Ateina su universalus funkcijų, pavyzdžiui, laikmatis, realaus laiko replay, hibridinis režimas, įrašymo intervalas, apsauga slaptažodžiu, galite kreiptis patogus takas kameros vidaus/lauko veikla, pavyzdžiui, medžioklės, laukinių gyvūnų stebėjimas, ūkio, namų saugumo ir turto priežiūrą.Mes paramos 45 dienų pinigų grąžinimo ir 12 mėnesių garantija, profesionalias paslaugas po pardavimo per 24 valandas.PERKANT BE JOKIŲ RŪPESČIŲ!

Surinkimo Crystal Clear Laukinės gamtos Nuotraukos ir Video – Dieną ar Naktį, ar Lietus, ar Shine – su " Trail Žaidimas Kamera!

Kodėl Verta Rinktis Mūsų Takas Žaidimas Medžioklės Kamera?

1. Palyginti su kitomis 14MP prietaisas, takas, kamera fotografuoja 16MP nuotraukų ir "Full HD" 1080P vaizdo, leidžia jums mėgautis nuostabų gyvūnijos veiklą aiškesnės foto ir daugiau super ryškus vaizdas.

2. 36pcs mažai švytėjimą infraraudonųjų spindulių Led su 850 infraraudonųjų spindulių "flash" technologija atneša didelių kadrų artimųjų gyvūnų naktį be ryškių flash kurios gali išgąsdinti gyvūnų.Vertingų akimirkų naktys niekada bus praleisti.

3. Palyginti su 1 jutiklis prietaisas, 3 pasyvus infraraudonųjų spindulių jutikliai dizainas padidina jautrumą, kuris daro jį paskatino žaibo trumpesnį laiką 0,3 s.Multi-shot rūšių prieinami ir gali trukti iki 3/6/9 nuotraukų per aptikimo.

4.Mūsų takas žaidimas fotoaparatas bus gerokai išplėsti stebėsenos ir fotografavimo taikymo sritis objekto iki 120°pločio nuomone, kartu su 24m/80ft ilgai aptikimo diapazonas, medžioklės kamera įrašo kiekvieną norimą akimirką.

5.Su integruota 2.0" spalvų LCD ekraną, galite lengvai valdyti fotoaparatą ir patikrinti realiu laiku, nuotraukų ar vaizdo įrašų, be grįžtant prie kompiuterio

6.Su laiko tarpas režimu, fotoaparatas padaro nuotraukas tam tikrais intervalais nepriklausomai nuo to, sukėlę įvykiai, leidžia jums sugauti nuostabių akimirkų, kaip juda saulės ir žvaigždžių danguje, arba augimo augalų.

7.Takas kamera palaiko 4X ar 8X AA Šarminės baterijos ir veikia su 4X ar 8X AA įkraunamos NIMH ar Ličio baterijas.Ji taip pat remia įkrauti saulės baterijomis.

8.Iki 6 mėnesių budėjimo režimu su 8pcs baterijas, kai atsižvelgiant 50pcs nuotraukas kiekvieną dieną.

9.Tai IP65 vandeniui judesio aktyvuota kamera skirta naudoti lauke ir yra atsparus nuo lietaus, sniego, dulkių, ar nuo korozijos ir pan.Tai puikus Medžioklės, Laukinių gyvūnų Stebėjimas, Namų Saugumas, Ūkio Įsilaužimo.

Produkto Specifikacija:

Foto raiška: 16MP; Video rezoliucija: 1080p

Infraraudonųjų SPINDULIŲ Blykstė:36pcs IR šviesos Diodai

Aptikimo diapazonas: 24m/80ft Kampas:120°vaizdas

Ekranas: 2.0" color TFT LCD

Maitinimo šaltinis: 4X ar 8X AA baterijos.

Parama Išorės DC 6 V 1A maitinimo Šiltas Patarimai:

1. Baterijos ir sd kortelės yra reikalinga, tačiau NĖRA ĮTRAUKTAS į paketą.

2. Prašome formato atminties kortelę į fotoaparatą, kai naudojant pirmą kartą.

3. Prašome įdėkite arba išimkite SD kortelę, kai fotoaparatas yra ĮJUNGTAS.

4. Prašome nuimkite apsauginę foliją nuo fotoaparato objektyvo ne, darantis fotoaparatas rezultatai.

5. Palaiko originali C10 arba virš didelio greičio Mikro SD Kortelės atminties talpa lygi arba mažesnė nei 32GB Tik

6. Parama 4 arba 8 naujų šarminės AA tipo baterijos arba ličio akumuliatoriai, arba 6 v 1,5 A išorinis maitinimo šaltinis

7. Prašome kreiptis į mūsų vartotojo vadovą ir instrukcijų vaizdo pirmą kartą prieš naudojant.Bet problema, patikrinti problemų fotografavimo arba leiskite mums žinoti, su pašto.Paketas Apima

· 1* Takas Fotoaparatas

· 1* USB Kabelis

· 1* Tvirtinimo Dirželis

· 1* Vartotojo Vadovą

Žymos: kamera medžioklė, veranda, kamera hc801a, tankas tiger, hc 801a, indijos motociklų scout, nv007, baterija medžioklės kameros, nuotrauka spąstus, kamera takas.

Vaizdo Raiška 16MP/12MP/8MP
Veikimo temperatūra -20 ~.70C (-4~158F)
Naktinio Matymo Atstumas 65ft/20meters
Kalbos En/FR/DE/ES/RU/DK/NL/PL/PT/SE/IT/FI
Vaizdo Rezoliucija 1080P/720P/WVGA/VGA
Galia 8timesAA arba 4xAA baterijos
Prekės Pavadinimas Goujxcy
Modelio Numeris HC801A 6200
Režimas Fotoaparatas/Video/Vaizdo Kameros&Vaizdo/Timelapse
Atsparus vandeniui IP65
ir šviesos diodas 36 Infrared Led
Sukelti Greitis 0.3 antra

Parašyti atsiliepimą

Goujxcy Medžioklės kamera HC-801A 36pcs infraraudonųjų spindulių Led, Naktinio Matymo Takas vaizdo kameros vandeniui skautų miškų, laukinių kamera, foto spąstus

Goujxcy Medžioklės kamera HC-801A 36pcs infraraudonųjų spindulių Led, Naktinio Matymo Takas vaizdo kameros vandeniui skautų miškų, laukinių kamera, foto spąstus

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti