Parduotuvė pagal Kategorijas

Aukštos Kokybės Metalo Detektorius Atnaujinti AKS PLIUS FINDER Nuskaitymo Finder Aukso ir Metalo, su Nuotolinio Paieškos Sistema

Nauja

€257.25

Paraiškos s :

AKS PLIUS IEŠKIKLIS yra geresnių rezultatų nuskaitymo ieškiklio auksas ir brangieji metalai.Ieškiklis jautrumą ir stabilumą, kuris yra aukščiausio lygio panašūs produktai.Be šių funkcijų, šis produktas, kitų ryškiausiu yra tipui nustatyti metalo, todėl jūs galite lengvai rasti jūsų naudinga metalo elementus, kurie kitų rūšių panašūs produktai neturi funkcijas.Su kuria ieškiklis, jūs galite pereiti į daugiau vietų pradėti lobių medžioklės veiklą, ieškoti auksas, sidabras, varis, taurieji akmenys.

Funkcija s :

AKS PLIUS IEŠKIKLIS yra lauko Archeologijos ir puikus derinys mokslinę teoriją.Ji turi aukštos kokybės nuotolinio paieškos sistemą ir tikslus padėties nustatymo sistema pralaužti paprastųjų nustatymo metodas, naudojant chip mikro procesorius valdymo bloko elektros kalibravimas, prietaisų savitikros sistema, kuri gali greitai ir lengvai nuskaityti, aptikti, žymiai padidinti tirti Po mėgėjams efektyvumą ir mažinti darbo intensyvumą zondas, yra labiausiai pažengę, praktiškas ir ekonomiškas metalo aptikimo įranga.

Naujausias Funkcijas:

Visi plastiko gamyba(pagrindinis mašina ir valdiklis ir kroviklis ir Plastiko, kartono pakuočių).Stiprus plastikinis išorinio langelį, atsparumas smūgiams, atsparumas spaudimui, lašas, atsparumo vandeniui ir kt.

Instrumentų yra lengvas ir lengvai atlikti.

Dual zondo padėties nustatymo nuskaityti.Ieškoti nuošalesnės tikslinės signalus tiesiai.

Patobulintas pelnas antena,Padėti Ieškoti daugiau tolimą tikslą signalus.

Techniniai Parametrai:

Paieškos Sistemos,: super mikrokompiuteris kontrolės ir labai laidžios procesorius

Grupė: Auksas, Sidabras, Varis,Diamond

Paieška: 1000 m

Gylis: 20 m

Galia:0,5 W

Energetika: 12V 2000mAh

Perdavimo dažnis :5600.00 - 6000.00 Hz

Signalo dažnis :360.00 - 440.00 Hz

Nustatymo Tipas: auksas, sidabras, varis, taurieji akmenys,ir tt.

Apmokėjimo Būdas: Ši įranga buvo įdiegta įkraunamąją bateriją, tiesioginės prieigos prie kroviklio, baterijos, įkrovimo laikas: 10 - 12 valandų.

Žymos: sumaka metalo ieškiklis, tikro aukso aks, ak gelio blaster, vandens metalo ieškiklis, ak74u, nustatyti metalo ieškiklis, aukso žmogus aks, range hood aukso, ak 74, aks geltonojo aukso.

Maitinimo Tipas Įkrovimo
Prekės Pavadinimas GRAIGAR
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Su LCD Ekranu Ar Ne No
Modelio Numeris AKS PLIUS IEŠKIKLIS

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės Metalo Detektorius Atnaujinti AKS PLIUS FINDER Nuskaitymo Finder Aukso ir Metalo, su Nuotolinio Paieškos Sistema

Aukštos Kokybės Metalo Detektorius Atnaujinti AKS PLIUS FINDER Nuskaitymo Finder Aukso ir Metalo, su Nuotolinio Paieškos Sistema

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti