Parduotuvė pagal Kategorijas

50CM Ištraukiama Plečiasi, Dekoratyvinės Tvoros Medinė Tvora Pet Saugos Tvora, Už Kiemo, Sodo Vejos, Apdailos, Sodo Tvoros

Nauja

€20.69

Kulka Taškų: 1、aukščiausios kokybės Medžiagos: medžiagos tvora yra eglės, ir imituoti žaliųjų vynuogių galite užrišti yra labai realus, todėl savo sodą, pilną žalia ir pilna gyvybės.

2、Ištraukiama Tvora: Į unstretched aukštis šios ištraukiama tvora yra 50cm, ir ilgiausias ruožas yra 1,4 metrų.Tiesiog išdėstyti ją ir įdėkite jį į savo kiemą, kad jūsų sodas atrodo kitaip.Jis yra neįtikėtinas!

3、Sodo Puošmena: Rankų darbo, natūralaus medžio masyvo tvoros turės mediniai randus, vabzdžių akis, ir įtrūkimų.balti dažai yra netobulas; carbonized aukštos temperatūros degimas; tvora yra naudojamas papuošti sode, kuris yra daugiau gamtos.

4、Paprastas Įrengimas: Kai gaunate mūsų ištraukiama medinės tvoros, jums reikia įdiegti pagrindo rėmo sau.Į paketą įeina varžtus ir atsuktuvą.Grįžti atgal ir prisukimo varžtus sau.Tai labai paprasta!

5、Taikoma Proga: Tai ištraukiama medinė tvora gali būti naudojami vestuvių rekvizitai, fotografavimo, prekybos centras, apdailos, KTV baras, restoranas, parkas, kieme ir kitų atostogų veiklą žalieji plotai, kuris yra tikrai nuostabus vaizdas.

Specifikacija:

Pavadinimas:50CM Ištraukiama Tvora

Medžiaga: Kinijos eglės

Gydymo procese: koksuojant aukštoje temperatūroje ir dažymas

Unstretched: aukštis-48 * 30cm/18.90*11.81 colių

Išplėsti: iki 1.4 m, prošvaisa 5cm/1.97 colių, žemės akies aukštis 45cm/17.72 colių

Kolonėlės: 3.8 * 3.8 cm/1.50*1.50 colių, medienos skiedra: 0.6 * 2.4 cm/0.24*0.94 colių

Bazės straipsnį: apie 32 * 2.5 * 3.8 cm/12.60*0.98*1.50 colių

Gamybos procesas: rankų darbo

Svoris: apie 1,4 kg

Pastabos:

1. Su ištraukiama medinės tvoros yra visi matuojant ranka, ir nemokamai tempimo kintamasis yra gana didelis.Minėtų matavimų yra apie tai, dydis 2-5cm klaidos yra normalu, aš tikiuosi, jūs galite suprasti!

Pakavimo Sąrašas:

1 * Ištraukiama Tvora (Įrengtas Su Tvirtinimo Varžtus ir Atsuktuvą)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: plečiama sintetinių tvora, durų sodas, medienos denio, frog pond, kieme, sienos sodas, fenc, patalpų augalų lentynos, įrašo denio, dekoro sodas.

Medžiaga Kinijos eglės
Funkcija Eco-Friendly
Pavadinimas 50cm Ištraukiama Tvora
Rėmo Apdaila Kita
Slėgio Apdorotų Medienos Tipas Cheminis
Modelio Numeris Bagažo Tvora
Taikomas vietos prekybos centrai, KTV barus, restoranus, parkus
Gydymo Procesas aukštos temperatūros koksuojant ir dažymas
Rėmas Medžiaga Kita

Parašyti atsiliepimą

50CM Ištraukiama Plečiasi, Dekoratyvinės Tvoros Medinė Tvora Pet Saugos Tvora, Už Kiemo, Sodo Vejos, Apdailos, Sodo Tvoros

50CM Ištraukiama Plečiasi, Dekoratyvinės Tvoros Medinė Tvora Pet Saugos Tvora, Už Kiemo, Sodo Vejos, Apdailos, Sodo Tvoros

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti