Parduotuvė pagal Kategorijas

Rttooas MIYUKI Karoliukai Žavesio Apyrankės Pulseras Mujer Režimu 2020 Mados Moteriška Apyrankė Nustatyti Širdies Papuošalai Draugystės Mergaitės

Nauja

€7.72

mes turime didmeninė nuolaida teikia didelį užsakymą,jei norite, didmeninė ir fotoaparato nuostatų pritaikymas pagal poreikius,prašome susisiekti su mumis . 1. Aukštos kokybės --turime profesionalų komanda, profesionalūs dizaineriai.Siekiant užtikrinti kokybę, galvanizavimo.

2. Didžiulis įvairių stilių -- Su daugiau nei 3000 daiktų, vertybinių popierių, Jūs turite daugiau galimybių rinktis, nei jums gali kada nors įsivaizduoti.Kas daugiau, mes atnaujinti su daugiau nei 50 naujų per dieną!

3. Prieinamą kainą - esame siūlo naujausias mados beveik penkerius metus, mes visada neatsilikti nuo naujausių mados tendencijų, o svarbiausia, todėl kainos mažos, kaip mes galime.

4. Nemokamai visame pasaulyje laivybos - Taip, jūs ne manote, kad jums patiks nemokamai visame pasaulyje laivybos, tai ne pokštas, tačiau absoliuti tiesa.

5. Ne-klausimas, kompensacija, ir grąžinti -- Nieko blogo išdavimo kokybės ir lūžių gali būti grąžinamas ar negrąžinamas.Gauti duomenys.

Rttooas Papuošalai : Myliu tave iš pirmo žvilgsnio, vis dar antroje. "Rttooas" papuošalai leidžia jums puikus ir išskirtinis,Geriausia pasirinkti Geriausias jums .Rttooas Prekės orihinated iš "Sukūrė moterų elegantiškas ir eacellent gyvenimą" .Mūsų tikslas yra : visi papuošalai turi savo dvasinį , pvz., elegancija ,prabanga ,mados ,classiic ir t.t., jie pridėti blizgesį jūsų grožį .

Rttooas taip pat suprantama, kad išsami ir šiltas paslaugų gyvenime , mes suteiksime jums geriausias tarnauti , visi mūsų darbuotojas maloniai ir linksmas, mes visada stengiamės, kad išspręsti bet kokį klausimą jums .

Žymos: atveju drone sj rc s70w, atveju elsa redmy 8 pro", byla ausis mate pro 10, atveju, džiovintos gėlės a8, atveju elephone šarvai 6, atveju ekologinio 2 atsparus smūgiams, atveju elecom trackball, atveju dulkėms 7 pastaba., atveju edmia 5 pastaba pro.

Kilmės KN(Kilmės)
Užsegimas Tipas Nėriniai-Up
apyrankės ilgis 18,5 cm
Metalų Tipas Miyuki Sėklos Karoliukai
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas Rttooas
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Tipas 4 Širdies Papuošalai
Medžiaga Stiklas
Elemento Tipas Apyrankės
Stilius Madinga
Nustatymo Tipas NĖRA
Tipas 1 MIYUKI Karoliukai Žavesio Apyrankės
Funkcija Nuotaika Tracker
Formos\modelis GEOMETRINIO
Tipas 2 Pulseras Mujer Režimu 2020 M.
Apyrankė Neto Svoris apie 10g
Lytis MOTERIS
Apyrankė Gamybos Metodas Rankų Darbo, Austi Gaminiai
3 tipas Mados Moteriška Apyrankė Rinkinys
Tipas 5 Draugystės Mergaitės
Modelio Numeris MI-S190262 MIYUKI
Suderinamumas Viskas Suderinama
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės

Parašyti atsiliepimą

Rttooas MIYUKI Karoliukai Žavesio Apyrankės Pulseras Mujer Režimu 2020 Mados Moteriška Apyrankė Nustatyti Širdies Papuošalai Draugystės Mergaitės

Rttooas MIYUKI Karoliukai Žavesio Apyrankės Pulseras Mujer Režimu 2020 Mados Moteriška Apyrankė Nustatyti Širdies Papuošalai Draugystės Mergaitės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti