Parduotuvė pagal Kategorijas

Botique-Visuotinė Indų, stalo Įrankių Krepšelio tinka Carrera Eurotech Homark Lendi "Powerpoint" Servis Balta Westinghouse Baumatic B

Nauja

€7.90

Savybės:

Tai yra universalus pakeitimo stalo įrankių krepšelio, keliami indaplovėms, puikiai tinka 99% viso dydžio indaplovės, įskaitant Bosch, Beko, Indiset, Zanussi ir kt.Kiek mes žinome, kad tai bus ne tinka bet slimline indaplovės.

Į Electruepart Universalus stalo Įrankių Krepšelis Indaplovės tilps į daugumą indaplovių (matavimai yra žemiau).Tai geriausia priemonė erdvę prieš jus pirkti.

Peiliai krepšelis yra suskirstyta lengva valyti ir turi nuimamą rankeną, todėl jį galima lengvai išimti iš indaplovės ištuštinti.

Techniniai duomenys:

dydis: 240*140*120mm

Medžiaga: plastikas

spalva: pilka

Pakuotė :

1 x Indų, stalo Įrankių Krepšelio

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,.nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

'

Žymos: smulkintuvas, lokys palaidinukė, mr19ba, patiekalas mašina, pasienio kolis kryželiu, botas, lauke medvilnės saugojimas, žiūrėti servis, krepšelis stalo įrankiai indaplovėje, MR19.

Formos Stačiakampis
Plastiko Tipas PP
Produktas Žaislai Organizatorius
Technics Blizgus
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacija Other
Naudoti Stalo įrankiai
Apkrovos Kita
Talpa Kita
Grotelės Kiekis 5
Stilius Modernus

Parašyti atsiliepimą

Botique-Visuotinė Indų, stalo Įrankių Krepšelio tinka Carrera Eurotech Homark Lendi

Botique-Visuotinė Indų, stalo Įrankių Krepšelio tinka Carrera Eurotech Homark Lendi "Powerpoint" Servis Balta Westinghouse Baumatic B

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti