Parduotuvė pagal Kategorijas

ADEWEL Seksualus Matyti Per Akies Bodycon Moterų Bodysuit Tampri Bodycon Playsuit Klubas Jumpsuit Kūno Feminino

Nauja

€6.07

Spalva:khaki

Dydis:S,M,L

Modelis:Kieta,Spausdinti

Medžiaga:Poliesteris+Spandex

(!) Prašome susisiekti su manimi, jei jūs nežinote, kaip pasirinkti tinkamą dydį.

Dydžių lentelė (CM) 1inch=2,54 cm

Dydis/

Parinktis

Krūtinė

Juosmens

Ilgis

Atsipalaiduoti

Ištempti

Atsipalaiduoti

Ištempti

Atsipalaiduoti

S

82

92

68

78

60

M

86

96

70

80

62

L

90

100

74

84

64

XL

98

108

82

92

66

Elastingumas

Didelis Elastingumas

! Dėmesio: !Apie spalva: 2. Nuotraukos yra tik pavyzdžiai nuoroda.Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodyta nuotrauka gali neatitikti 100%, kad tų daiktų patys. !Apie dydis: 3. Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti 2-3cm nukrypimai.

ADEWEL Seksualus Matyti Per Akies Bodycon Moterų Bodysuit Tampri Bodycon Playsuit Klubas Jumpsuit Kūno Feminino PIRKĖJŲ ŠOU.

DUK: ar Galite padėti man pasirinkti dydį?Tikrai,nedvejodami kreipkitės į mus, jei nesate tikri dėl dydžio.Mes sumanūs dėl dydžio.Čia yra informacijos, mes turime žinoti: Jei turite juosta,pasakykite mums savo: 1. underbust 2.krūtinė 3.hip-4.įprasta liemenėlė dydį, Jei jūs neturite juosta,pasakykite mums visiems dydį informacija jums žinoti apie save,kuo daugiau, tuo geriau.(Išskyrus tuos atvejus, amžiaus,ūgio ir svorio,tai yra nenaudingas)

Kai jūs laivą iš mano užsakymą?Paprastai, mes išsiųsti iš jūsų, kad per 2 dienas po apmokėjimo Patikrinta.Tavo-diena.lt trunka 24 valandas, siekiant patikrinti, ar jūsų mokėjimo.Kaip man žinoti, ar mano užsakymai buvo išvežti?

Po to, kai mes išsiųsti jūsų prekės, jūsų užsakymo būsena bus "Prekės Laukiama patvirtinimo" .Tai reiškia, kad mes turime išsiųsti jūsų užsakymą.

Kaip aš galiu stebėti savo užsakymą?Kur gauti sekimo numerį?

Po to, kai mes išsiųsti jūsų užsakymo sekimo numerį bus rodomas.Jūs galite sekti savo užsakymą, naudojant numatyta sekimo informacijos po 3-7 darbo dienų pagal žemiau dviejų metodų:

1. Rasite logistikos informacijos apie užsakymą informacijos puslapyje

2.Jūs galite sekti kad dėl 17track svetainę ar interneto svetainėje laivybos kompanija.17track svetainę:

Apie mus

Darbo laikas:09:00-18:00,nuo pirmadienio iki šeštadienio,Pekino metu Ji yra mūsų oficialaus darbo laiko.Bet, kad galėtų greitai reaguoti į mūsų klientų klausimą,mes stengiamės atsakyti į klausimus, taip pat ir ne darbo Metu.Bet nebūtų 24h internete.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kokį klausimą, kurį norite žinoti, pateikimo tvarka,mokėjimo,pristatymo,grąžinamosios išmokos...kokia.Nesvarbu, ar perkate pas mus.Nes matome, kad daugelis klientų nežino, kaip uss Tavo-diena.lt gerai.Feefback Jei jūsų netenkina nieko ,plz susisiekite su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą.Mes stengiamės patenkinti jus, ir išspręsti jūsų problemą.Jei jums patinka mūsų daiktų , linkiu jums galėtų palikti penkių žvaigždučių atsiliepimų .Būsime dėkingi, ir pasiūlyti jums nuolaidos kitą kartą.

Žymos: comeondear seksualus bodysuit, elegantiškas jumpsuit plati koja, mono moterims, jumpsuit oda, juodos spalvos šifono jumpsuit, mono romper, jumpsuit latekso, visi į vieną romper, catsuit latekso, jumpsuit vasaros.

Modelio Tipas Kietas
Tipas elegantiškas jumpsuit
Prekės Stilius atsitiktinis jumpsuit
Tinka Tipas Liesas
Funkcija Seksualus jumpsuit
Medžiaga Poliesteris
Informacija 2016 karšto pardavimo jumpsuit rompers
Modelio Numeris LC32000--30
Stilius bodycon jumsuit
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Jumpsuits & Rompers
Ilgis Shorts
Dydis S,M,L
Prekės Pavadinimas adewel
Audinio Tipas Broadcloth
Apdaila NĖRA

Parašyti atsiliepimą

ADEWEL Seksualus Matyti Per Akies Bodycon Moterų Bodysuit Tampri Bodycon Playsuit Klubas Jumpsuit Kūno Feminino

ADEWEL Seksualus Matyti Per Akies Bodycon Moterų Bodysuit Tampri Bodycon Playsuit Klubas Jumpsuit Kūno Feminino

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti