Parduotuvė pagal Kategorijas

KittyHawk KH80112 1:48 Masto Prancūzijos " Mirage F. 1B Naikintuvas Karinių Orlaivių Lėktuvo Žaislas, Plastiko Surinkimas Pastato Modelio Rinkinys

Nauja

€45.57

Mes turime tūkstančius karinių modelis rinkiniai mūsų parduotuvėje.

1. Surinkimas ir dažymas modelis reikalauja tam tikrą pinigų sumą ir rankas-apie galimybę, kad ji negali būti garantuotas, kad baigtas modelis bus suderinamas su nuotrauka.

2. Yra tikimybė, kad modelio išorinio langelį, bus pažeistas transportavimo metu, bet kaip ilgai, kaip modelio versija nėra pažeistas, mes negrįžta pagal numatytuosius nustatymus.Jei jums tai išorinio langelį, prašome užsakymą.I tem Tipas:Modelis Prekė Požymis:Surinkimo Tema:Karinės Matmenys:1/48 modelis yra plastikinis surinkimo modelį ir turi būti surinkti ir dažyti patys, Jums reikia papildomai pirkti klijų, dažų ir t.t.

Žymos: kitty hawk modelis, kovos su plokštuma, huey, 1 48 masto plastikiniai modeliai, bomba modelis plastiko, herbariumas, 135 modelis, 130mm, "chrome" nissan x trail t31, retro rokeris.

Įspėjimas NĖRA
Modelio Numeris KH80112
Amžius > 8 metų amžiaus
Medžiaga Plastikiniai
Temos Lėktuvai
Prekių kiekis Rinkinys 50
Plastiko Tipas ABS
Lytis Unisex
Tipas kitty hawk
Masto 1

Parašyti atsiliepimą

KittyHawk KH80112 1:48 Masto Prancūzijos

KittyHawk KH80112 1:48 Masto Prancūzijos " Mirage F. 1B Naikintuvas Karinių Orlaivių Lėktuvo Žaislas, Plastiko Surinkimas Pastato Modelio Rinkinys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti