Parduotuvė pagal Kategorijas

40Pcs/4Bags Sumifun Svorio Lieknėjimo Pleistrai Veiksmingai Numesti Svorio Bamba Klijuoti Pleistrą Deginti Riebalus Lieknėjimo Saugiai D1484

Nauja

€4.79

Pakuotė:4 0 Vnt=4bags Svorio Prarasti Pasta Bamba Slim Patch (10vnt yra įdėti 1 maišelis)

Ingredientai: mėtų, dervos, phytoncid, natūralūs mineraliniai milteliai, natūralūs eteriniai aliejai.

Pastaba: odos sutrikimų arba naudoti reiškinys odos dirginimą, nustokite jį naudoti iš karto.Nedėkite folija dedama į 40 laipsnių šilumos.Nėščios moterys, vyresnio amžiaus žmonėms,mažiems vaikams neturėtų būti naudojami.Hipertirozės, ar pacientams, sergantiems mažo nenaudokite.

Žmonės visi žinome, kad žmogaus kūnas buvo sporto per dieną, kraujo apytaką lydymosi greitai, kūno sužadinimo būsena, kai riebalų ląstelės yra gana inertiška naudotis veiksmingumo, įvedus kūną, ne tik virškinimo trakto, kraujo, viso kūno kraujo apytaką, o tai dar svarbiau, riebalų ląstelėse, ir inertinių imtynių, natūralus poveikis nėra labai geras.Bet naktį, kūno inertinių riebalų ląstelės yra nenaudojamų, įvedus vaistų sudedamąsias dalis, pvz., įvežamų unpeopled žemės inertinių riebalų ląsteles žudyti vienas pamatyti gamtos greitas geras!

Descripton:

Produktas efektyviai blokuoja absorbcijos riebalų, cukraus ir krakmolo ir padeda subalansuoti tie " viršytas apetitą.Ji taip pat padeda pašalinti riebalų ir toksiškos organizmui, o sukimo tie odos.

Poveikio natūralios odos-prasiskverbti nulemia, kad natūralus augalas, gali greitai praeiti pro odą į žmogaus cirkuliacijos sistema per bambos srityje.Nuo pleistras yra išgaunamas iš natūralių žolelių, jis nesukelia viduriavimo.

Be to, plonas žalingų norma naudojant pleistras yra didesnis nei vartojate tabletes, nes ji nepatenka į virškinimo sistemą, kepenis ir inkstus.Jos veiksmingos sudedamosios dalys yra taip pat konservuoti panašiai.Tiesiog prilimpa slim pleistras ant bambos srities ir baigti gydymo trukmės ir jūs pastebėsite, kaip efektyviai jis yra.

Savybės:

1.Slim Patch yra visi fiziniai ir 100% saugus vaistažolių pleistras sukurtas padėti jūsų kūno paukštidę riebalai, saugiai ir greitai.

2.Slim Patch yra saugus ir natūralus požiūris į svorio netekimas, kad tapo toks populiarus tarp tūkstančių žmonių visame pasaulyje.

3.Slim Patch yra paprasta naudoti, lengva nešioti,saugi ir efektyvi šalinant perteklių riebalų savo kūno.

4.Pleistras veikia dėl transderminį procesą,o tai reiškia, kad jie pristatyti savo natūralių ingredientų, į pagalbą greitas svorio netekimas per odą.

Kaip naudoti:

Taikomas vienas pleistras per dieną.

Jums gali būti taikomi pleistras ant įvairių sričių, nors taikyti pleistras tiesiai virš bambos srityje bus padidinti rezultatus.

Taikyti kiekvieną vakarą prieš miegą ir nuimti kitą rytą.

Gerkite daug vandens ir laikyti save tinkamai hidratuoti, o nešioti pleistras.

Norint gauti gerą rezultatą, mes primygtinai rekomenduojame jums jį taikyti 30 dienų, kaip vienas gydymo laikotarpio.

Komentaras:

1. Tuštintis gali būti padidintas arba išskyrimo su naftos pirmą kartą taikant, nesijaudinkite.

2. Geriamojo 8 puodelius vandens (200 ml puodeliui) per vieną dieną, rekomenduojama toksino biudžeto įvykdymo patvirtinimo.

3. Nevalgykite riebios maisto ,aštraus maisto , kavos ir tokių šilumos pėdos, kai jūs naudojate pleistrą

4. Ar aerobikos pratimų pusę valandos per dieną, padės jums gauti gerą lieknėjimo rezultatas.

Įspėjimas:

Venkite naudoti ant sunburned, pažeistos odos, patinę, dėmės ar odos uždegimas.

Nėščios moterys, vyresnio amžiaus žmonėms, hyperthyroid ir hypothyroid pacientai, ir vaikai neturėtų naudoti šio produkto.

Nustoti naudoti produktus, jei jaučiate kokį nors diskomfortą.Laikyti vėsioje (kambario temperatūros) sausoje ir tamsioje sąlygas.

Tik išoriniam naudojimui.

Žymos: sumifun balzamas pleistras, sumifun stabdžių skausmas lopai, sumifun pleistras, sumifun paprikos lopai, pleistras blizgančiais lopais, pėdų nuovargį lopai, yiganerjing pėdų pleistrai, detox pleistrai sumifun, dermato pėdų pleistrai, lėtinis skausmas lopai.

Savybės 100% natūralus augalas
Naudojimas Tik išoriniam naudojimui
Pakuotė 40Pcs/4Bags
Modelio Numeris D1484
Funkcijos nuostolis svorį, deginti riebalus, išlaikyti lieknas
Prekės Pavadinimas Welnove
Prašymas Įstaiga

Parašyti atsiliepimą

40Pcs/4Bags Sumifun Svorio Lieknėjimo Pleistrai Veiksmingai Numesti Svorio Bamba Klijuoti Pleistrą Deginti Riebalus Lieknėjimo Saugiai D1484

40Pcs/4Bags Sumifun Svorio Lieknėjimo Pleistrai Veiksmingai Numesti Svorio Bamba Klijuoti Pleistrą Deginti Riebalus Lieknėjimo Saugiai D1484

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti