Parduotuvė pagal Kategorijas

1PC 15.5*10*4cm Žvejybos Reikmenys Lauke H328C 6 Kamerų Reguliuojamas Saugojimo Atveju Aišku, Dėžės Žvejybos Masalas Jaukų Įrankiai Pesca

Nauja

€4.22

1PC 15.5*10*4cm Žvejybos Reikmenys Lauke H328C 6 Kamerų Reguliuojamas Saugojimo Atveju Aišku, Dėžės Žvejybos Masalas Jaukų Įrankiai Pesca

Savybės:

1.Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, ne toksiškas, scentless, ir patvarus, atsparumo gniuždymui atsparumas;

2.Unikalus dizainas ir nuimama dėžutė su žvejybos reguliuojamas saugojimo vietos, Tiek didelį ar mažą, jaukų, galima įdėti ir naudoti tarpo į max.

3.Puikiai organizuoti ir išlaikyti savo spręsti ir jaukų tvarkingai arba tvarkingai.

4.Patogūs ir atlikti;

Speciali Pastaba:

Kaip pritvirtinti Mygtukas yra lengva būti pažeistas transportavimo metu.Mes imtis išjungti mygtuką ir įdėti juos į lauką, kai mes išsiųsti langelį.kai gausite paketą, jūs galite surinkti mygtuką, esantį langelį.jei kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis mūsų paslaugų palaiko.

Nuoširdžiai priminimai!Visi produktų nuotraukos yra realios, nuotraukų, o gal turite išjungti spalvos, o naršyti įvairių tipų įranga, vaizdus, rodomus yra jūsų nuoroda tik,tikiuosi, kad jums suprasti.

1.prašome spausti "view my store" arba "view my Topselling Produktai" gauti daugiau elementus, kuriuos norite su pirkinių krepšelis.Viršuje, dešinėje, su pirkinių krepšelis.

2.kaip išspręsti problemą, apie "negali pateikti"?Viršuje, dešinėje, su pirkinių krepšelis.

3.Mūsų pirkėjo apsaugos apsaugo tik mokėjimo būdus Tavo-diena.lt, kaip nurodyta toliau.Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

Kaip mes esame tarptautinės pardavėjas, visos prekės bus vežamos tiesiogiai iš Kinijos.Prašome pranešė tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo oro sąlygų, švenčių dienomis, Muitinės tikrinimas, ebs.prašome palaukti, kol jūsų sklypo kantriai.Apskritai,JAV pristatymo terminas apie 7-14 darbo dienų.Daugelyje kitų šalių, dažniausiai jis trunka maždaug 15-25 darbo dienas į jūsų šalį.Vėlavimas gali būti nutiko per bet šventė kaip Kalėdos ar naujieji metai ir kt.Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Kliento 100% pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis principas ir tikslas!

2. Užsakymai bus tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Tuo atveju, kai daiktai išparduoti,mes pasirūpinsime, kad iš karto. 3. Mes imsimės jūsų nurodytu adresu, Tavo-diena.lt, kaip savo pristatymo adresą TIK, pls užtikrinti, turite užsiregistruoti reikiamą informaciją ir mes negalime būti atsakingi už jokį klaidingą prekių pristatymo adresą;jūsų įsigytos prekės bus išsiųstos per 72 valandas. 4. Jokių importo mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė.Siekiant užtikrinti, kad gausite po min mokesčių, skelbiame, kaip "Dovana/Mėginys" su mažos vertės.

Mes išbandyti mūsų visas pastangas, kad išlaikytų aukštus kompetencijos ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš jums suteikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, kad galėtume suprasti savo susirūpinimą ir išspręsti problemą pirmą kartą.

Jei prekės buvo kokios nors problemos.Mes dirbame su jumis, kad išspręstumėte problemą ir duoti jums tinkamą sprendimą.Prašau, nepalikite mūsų, neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, nepasitarę su mumis.Jeigu tu negali išgirsti iš mūsų per 24 valandas prašome patikrinti, ar jūsų masažai savo pašto dėžutę ir pabandyti sutartį su mumis per prekybos valdyti paštu arba skambinkite mums, mes visada čia, kad darome viską, kad išspręsti jūsų problemą leiskite mums sukurti sveiką teigiamą ir klestinčią ali bendruomenę kartu! 1. Jei jūs turite kokių nors pasiūlymų ar patarimų, kaip pagerinti arba atsinaujina suvilioti,pls palikti savo pranešimų mūsų parduotuvėje.mes atsiųsime jums naują masalą, kaip dovana atveju sėkmės. 2. Jei jūs sugauti didelę žuvį,pls siųsti mums nuotraukas ir mes atsiųsime jums naują masalą, kaip dovana savo bandymų.

Žymos: žvejybos replės pesca, dėžutė žuvies, meilė pesca, žvejybos įranga, įrankiai, žvejyba, žvejybos dėžės, juosmens įrankių dėžė, fishband gh100, įrankių dėžės, mažųjų žvejybos įrankių dėžutę, audinio įrankių dėžė.

Su Atlošais, ar Ne No
Prekės Pavadinimas
Medžiaga Plastikiniai
Spalva
Fuction 2
Langelio dydis
Didmeninės prekybos
Modelio Numeris Laikymo Dėžutė Žvejybos Reikmenys Jaukų H328C
Fuction 1
Pozicija Visi žvejybos vieta
Fuction 3
Su Ištraukiama Kojų ar Ne No
Medžiagos

Parašyti atsiliepimą

1PC 15.5*10*4cm Žvejybos Reikmenys Lauke H328C 6 Kamerų Reguliuojamas Saugojimo Atveju Aišku, Dėžės Žvejybos Masalas Jaukų Įrankiai Pesca

1PC 15.5*10*4cm Žvejybos Reikmenys Lauke H328C 6 Kamerų Reguliuojamas Saugojimo Atveju Aišku, Dėžės Žvejybos Masalas Jaukų Įrankiai Pesca

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti