Parduotuvė pagal Kategorijas

LUCKYYJ Langą Glaistant Plėvelės, Lipnios Privatumo Matinio stiklo Matinio Stiklo, Langų Plėvelė, Anti-UV Dekoratyviniai Lipdukai Home Office

Nauja

€4.15

1.Produkto Tipas: Stiklo Plėvelės 2.Medžiaga : Eco-Friendly PVC, atsparus Vandeniui, Atsparumas 3.Lifetime : 3-5 Metus 4.Technika : Skaitmeninė Spauda 5.Tinka : Windows, Stumdomos Durys, Lygaus Paviršiaus. *Reguliarus Dydis: 45/60/90x200cm/300cm/500cm Pastaba: Prašome leisti 5mm klaida dydžio, kaip rankinis pjovimo. *Individualų Dydį: 1.Dydis : Mes galime padaryti bet kokio dydžio, kad jums reikia, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba paslaugą internetu prieš užsakant.Pastaba: Kaip ir standartinis pristatymas nebus priimti paketą ilgiau nei 90cm,kai plotis ir ilgis pritaikytą filmą, tiek viršyti 90cm,vienas iš būdų mūsų dizaineris padės sumažinti modelio į kelias dalis.Kitas būdas, kaip mes galime laivas express, ir jums reikia sumokėti express, laivybos mokestis.Mes patikrinti ir informuoti jus išlaidas, kad patvirtintumėte.Custom užsakymas gali būti atšauktas arba pakeistas, prašom, galite suprasti.

Produkto Poveikis Ekranas

*Plačiai naudojamas biure,holas,miegamasis,vonios kambarys,stumdomas duris ar langus. *Pakeisti tradicinius užuolaidos su šiuo elegantiškas ir gražus langų plėvelė.

Patarimai Įrengimas:

Švaraus ir lygaus stiklo paviršiaus, be jokių dulkių, ląstelienos arba bet kokios tekstūros reikia.Skaidraus pagrindo plėvelė turi būti nuplėšta.Kitaip, filmas bus nukristi, kai vanduo yra sausa.(Pagrindinės priemonės) Purškimo daug vandens tolygiai ant lango, o jūs įdiegti langų plėvelė.Pasta filmas po truputį, o ne klijuoti, tai visi iš karto.(Neleidžia kartos didelius burbulus) Netaikomi lango rėmo(1-2mm pikis).Nupjaukite pernelyg kraštų po naudojimo, jei reikia.Filmas gali būti šiek tiek sunku ir jos lipni poveikis turės įtakos žiemą.Sprendimas: naudokite plaukų džiovintuvas, ar šiltas vanduo minkštas jis. ( Šilumos varža yra pagal 176℉).

Diegimo Instrukcijos:

1. Priemonė paviršių ir supjaustyti filmą.Palikti papildomą colių marža kiekvienos pusės lengvas reguliavimas. 2. Valyti objekto paviršiaus kruopščiai ir įsitikinkite, kad paviršius yra pakankamai švarūs, be jokių dulkių. 3. Nulupkite skaidraus pagrindo plėvelė nuo langų plėvelė. (Labai Svarbu!!!) 4. Purškimo daug vandens arba muiluotu vandeniu tiek SKLANDUS lango pusėje plėvelė ir lange, tada įdiegti langų plėvelė ant langų. 5. Naudokite minkštą rankšluostį arba valytuvas, nuvalykite filmas ir atgal, įsitikinkite, kad burbuliukai ir vanduo buvo visiškai pašalinta. 6. Apdaila nuo maržos, naudokite audiniu priploti iš filmo.Čia jums eiti!

Kaip Rasti ir Nulupkite Aiškaus Pagrindo Plėvelė:

1 žingsnis - Prašome šlapias vieno lango plėvelė kampe ir pirštais pasukti jį, o atsukite tvirtinimo tarp langų plėvelė ir aiškiai pagrindo plėvelė; Žingsnis 2 - pridėkite lipni juosta šone aiškiai pagrindo kino kampas (mes taip pat pridedamas mažas lipni juosta kiekviena roll, langų plėvelė, jūsų patogumui), ir tada paspauskite jį veiksmingai tvirtinimas; 3 žingsnis - Ir tada galėsite atskirti aiškaus pagrindo plėvelė nuo langų plėvelė lengvai.

Žymos: langų plėvelė elantra, "honda" langų plėvelė, parašas, langų plėvelė, religinių langų plėvelė, paukščių langų plėvelė, sedanas, langų plėvelės, miestas, langų plėvelė, pilka langų plėvelė, lino langų plėvelė, moterys langų plėvelė.

Paviršiaus Apdorojimas Tamsintas
Tipas Stiklo Filmai
Prekės Pavadinimas LUCKYYJ
Modelio Numeris S001
Medžiaga PVC
Funkcija Šilumos Izoliacija

Parašyti atsiliepimą

LUCKYYJ Langą Glaistant Plėvelės, Lipnios Privatumo Matinio stiklo Matinio Stiklo, Langų Plėvelė, Anti-UV Dekoratyviniai Lipdukai Home Office

LUCKYYJ Langą Glaistant Plėvelės, Lipnios Privatumo Matinio stiklo Matinio Stiklo, Langų Plėvelė, Anti-UV Dekoratyviniai Lipdukai Home Office

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti