Parduotuvė pagal Kategorijas

Medicinos Reguliuojamas Clavicle Laikysenos Korektorius Vyrų Woemen Viršutinė Nugaros Įtvaras Pečių, Juosmens Atrama Diržas-Korsetas, Laikysenos Korekcija

Nauja

€9.98

Savybės:

REGULIUOJAMO DYDŽIO--Reguliavimas nuo 28 iki 38 Colio ir 38-48 Colių krūtinės apimtis.Atgal Laikysenos Korektorius su orui ir latekso-nemokamai padarinių dirželis.

BENDRAS KOREKCIJA--Peties Paramos Petnešomis Traukti atgal jūsų Viršutinė Atgal į tinkamą padėtį.Ir tada pagerinti savo viso kūno laikysena darbo metu, ar gyvenimą.

NAUDOTI, bet KURIUO metu-Jūs galite naudoti ją ne tik sėdint ant kompiuterio ar vairuojant automobilį, bet ir kai esate žaisti sporto ar sodo.Kas yra daugiau, jums gali jį naudoti namuose, kai darai namų ruošos darbus, ar žiūrėti TV.

PRAKTINIŲ--Laikysena petnešomis pateikiamas Lengvas neopreno,galima nešioti patogiai po ar virš drabužių.Teisingas jūsų kūno padėtį visą dieną.Galite įdėti ir prisitaikyti sau.

NAUDOKITE KASDIEN-Tai lengvas nugaros atrama turėtų būti dėvėti kasdien.Pirmas porą dienų jį dėvėti 10-20 minučių, tik, kaip pridėti 10 minučių kiekvieną dieną.Nugaros ir pečių lėtai bus pakoreguoti ir jums bus sukurti raumenų atmintis teisinga laikysena.

Aprašymas:

Lengvai gauti puikiai pasitikinti laikysena - pradėti stovi, sėdi daug tiesesnis.

Suderinti savo pečių, stuburo dalies ir viršutinės nugaros.

Pagerinti laikysena & mažinti slouching iš karto su lengvai reguliuojamas dvigubas dirželis dizainas.

Lengvas paminkštintas neopreno korektorius gali būti dėvėti patogiai po ar virš drabužių.

Šalina kaklo ir nugaros diskomfortas, sėdi su suapvalinta pečių priešais kompiuterio.

Dėvėti visą dieną perkvalifikuoti savo laikysena - tai beveik nematomas, kai dėvėti marškinėliai.

Pastaba:

1. Nenaudokite baliklio.

2. Naudoti šaltu vandeniu, rankų plovimo.

3. Nereikia naudoti skalbimo mašina, dehidratacija, karšto vandens plovimo nėra.

Paketą, įskaitant:Vienas Lengvas paminkštintas neopreno korektorius

Apie Laivybos: · Mes usully siųsti jūsų sklype per 24 valandas po to, kai jūs užbaigti mokėjimo, išskyrus švenčių dienas. · prašome įsitikinti, kad jūsų pristatymo adresą, jei norite pakeisti pristatymo informaciją,prašome susisiekti su mumis per 24 valandas po jūsų mokėjimas baigtas. · Mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo prekę arba parduotuvės VK ar Facebook.Pateikite ekrano į mus, mes taip pat jums duos$1 nuolaida su jūsų kitą, kad per daug. · Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktais ar paslaugomis,prašome susisiekti su mumis pirmą komentarą, mes padėsime jums išspręsti problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas po pardavimo.Jums nereikės Patirti Nuostolių.Jūsų pasitenkinimas produktas yra Geriausias Varomoji Jėga Mūsų Pažangą.Apie produktą: · Mes patikrinome, kas prekės prieš siunčiant jį.Tačiau dėl nevaldomo tranzito faktorius,mes negalime pažadėti, kas bus pristatyta jūsų nurodytu adresu puikiai. · Jei gavote brokuotą prekę, prašome susisiekti su mumis ir pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus,po patikrinimo, bandysime rasti sprendimą už jus.Ačiū. · jei jums rasti savo sklypo prarado arba negauna jūsų sklype per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes jums grąžinti visą arba vėl.

Žymos: korektorius raštinės reikmenys, paslėpti, korektorius postur, korektorius pieštukas, korektorius makiažas, bazinė korektorius, korektorius skystis, korektorius veido, korektorius akis, spalvos korektorius.

Poveikis Kaulų Priežiūra
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Modelio Numeris Petnešos & Palaiko
Medžiaga Neaustinis

Parašyti atsiliepimą

Medicinos Reguliuojamas Clavicle Laikysenos Korektorius Vyrų Woemen Viršutinė Nugaros Įtvaras Pečių, Juosmens Atrama Diržas-Korsetas, Laikysenos Korekcija

Medicinos Reguliuojamas Clavicle Laikysenos Korektorius Vyrų Woemen Viršutinė Nugaros Įtvaras Pečių, Juosmens Atrama Diržas-Korsetas, Laikysenos Korekcija

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti