Parduotuvė pagal Kategorijas

XP-Pen Deco 01 V2 10" Grafika Tabletė dėl vaizdo konferencijų transliavimo nuotolinį mokymąsi Švietimo Internetinis susitikimas

Nauja

€45.66

Pasiruošę pradėti internetinės konferencijos ar transliavimo atstumas švietimo?

Kai jūs turite savo transliavimo įrankių užraktas, jums reikia planšetinio kompiuterio arba ekrane patogu, redaguoti, rašyti ir pridėti sudėtingos funkcinės lygtys jūsų stream".Laikas priimančiosios interneto susitikimas?Kai gaunate sau pasiruošęs, jums gali reikia planšetinio kompiuterio arba ekrane patogu įrašyti minučių arba brūkštelėti savo idėjas ir įkvėpimą, greitai ir lengvai.Štai kur XP-PEN grafinis planšetinis ateina.

Sinchroninio skaitmeninio rašalo su XP-Pen grafika tablet suderinama su "Microsoft Office" programėles, pavyzdžiui, "Word", "PowerPoint", "OneNote" ir daugiau.Vizualiai pristatyti savo užrašus ir parašų tiksliai – idealiai tinka jūsų žiniatinklio konferencijas ar internetinį kursą.

Mokytojai ir garsiakalbius galima kurti ir paaiškinti interaktyvaus turinio vizualiai raštu, redagavimo ir annotating tiesiogiai failus ir dalintis savo ekrane realiu laiku.Toks lankstumas leidžia srautas kūrybines idėjas ir problemų sprendimo procesą turi būti pateikta intuityviai ir efektyviai.Sudominti, įkvėpti ir pasinerti studentams ir dalyviams, kaip niekada anksčiau.

Su plunksna ir tabletės, mokytojai ir moksleiviai gali rašyti ir redaguoti sudėtingas funkcines lygtis lengvai, o transliacija, transliavimui.Biure, nustatymo, galite įrašyti kelias minutes ar brūkštelėti idėjų ir įkvėpimo lengvai per interneto konferencijos.

Padėti palengvinti riešo skausmą ir sustingimą, kad atėjo su, naudojant tradicinės pelės per ilgai mokymo renginiai ar susitikimai.XP-plunksna ateina su visas funkcijas, standartinės pelės ir dar daugiau!

Namo mūsų turi turėti tablet, Star G640, ir pradėti transliuoti nuotolinio mokymosi arba internetinės konferencijos.Kaip ilgai, kaip jūs turite sujungti XP-Pen grafika tabletę ir teisės programų, galite įvesti interaktyvus klasėje ar posėdžių salėje, bet kada, bet kur.

Suderinamas su Windows 7/8/10, ir "Mac OS X 10.10 ir daugiau: XP-Pen Star G640 dirba su žiniatinklio konferencijas ar transliavimo programinė įranga, įskaitant XSplit, Zoom, Tampyti, "Microsoft" Komandos, ezTalks Webinar, Idroo, Scribblar, wiziQ, ir daugiau.

Jei esate mokytojas, siekti tolesnės karjeros plėtros ir asmeninio pasitenkinimo, jūs tikriausiai norite transliuoti savo kursus, srautinio perdavimo/internete žinoma platformų, tokių kaip YouTube, Facebook, Blokas, Tampyti, Udemy, Khano Akademiją, Codecademy, ir daugiau.

Žymos: lygiosios tablet, Tabletės, f xp pen, huion pro, android tablet, tabletė 10 pastaba, hp plunksna, usb stick, tablečių voyo 10 colių, xp pen menininkas 16.

Tabletę Plotis 6 colių
Sertifikavimo EEĮ atliekos
Neto Svoris 710g
Tabletę ilgis 10 colių
Aktyvi Zona 10" X 6"
Tipas Skaitmeninis Tabletės
Rezoliucija Santykis 5080lpi
Slėgio Lygis 8192
Sąsajos Tipas USB
Energijos suvartojimas <0,5 w
spalva juoda
parkeris XP-Pen P03 Pasyvus Pen
Suderinamumas Windows/MAC
Skaityti Aukštis 10 mm
Modelio Numeris XP-Pen Grafinis Planšetinis Deco 01
Prekės Pavadinimas xp-pen
Technologijos Elektromagnetinio Skaitmeninis Keitiklis
Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Ekrano Dydis(įstrižainė) 12"

Parašyti atsiliepimą

XP-Pen Deco 01 V2 10

XP-Pen Deco 01 V2 10" Grafika Tabletė dėl vaizdo konferencijų transliavimo nuotolinį mokymąsi Švietimo Internetinis susitikimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti