Parduotuvė pagal Kategorijas

Bagažo Plečiasi, Dekoratyvinės Tvoros Medinė Tvora Pet Saugos Tvora, už Kiemo, Sodo Vejos Apdaila

Nauja

€25.85

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: medžiagos tvora yra eglės, ir imituoti žaliųjų vynuogių galite užrišti yra labai realus, todėl savo sodą, pilną žalia ir pilna gyvybės.

2、Ištraukiama Tvora: Į unstretched aukštis šios ištraukiama tvora yra 50cm, ir ilgiausias ruožas yra 1,4 metrų.Tiesiog išdėstyti ją ir įdėkite jį į savo kiemą, kad jūsų sodas atrodo kitaip.Jis yra neįtikėtinas!

3、Sodo Puošmena: Rankų darbo, natūralaus medžio masyvo tvoros turės mediniai randus, vabzdžių akis, ir įtrūkimų.balti dažai yra netobulas; carbonized aukštos temperatūros degimas; tvora yra naudojamas papuošti sode, kuris yra daugiau gamtos.

4、Paprastas Įrengimas: Kai gaunate mūsų ištraukiama medinės tvoros, jums reikia įdiegti pagrindo rėmo sau.Į paketą įeina varžtus ir atsuktuvą.Grįžti atgal ir prisukimo varžtus sau.Tai labai paprasta!

5、Taikoma Proga: Tai ištraukiama medinė tvora gali būti naudojami vestuvių rekvizitai, fotografavimo, prekybos centras, apdailos, KTV baras, restoranas, parkas, kieme ir kitų atostogų veiklą žalieji plotai, kuris yra tikrai nuostabus vaizdas.

Specifikacija:

Pavadinimas: 50cm Ištraukiama Tvora

Medžiaga: Kinijos eglės

Gydymo procese: koksuojant aukštoje temperatūroje ir dažymas

Unstretched: aukštis-48 * 30cm/18.90*11.81 colių

Išplėsti: iki 1.4 m, prošvaisa 5cm/1.97 colių, žemės akies aukštis 45cm/17.72 colių

Kolonėlės: 3.8 * 3.8 cm/1.50*1.50 colių, medienos skiedra: 0.6 * 2.4 cm/0.24*0.94 colių

Bazės straipsnį: apie 32 * 2.5 * 3.8 cm/12.60*0.98*1.50 colių

Gamybos procesas: rankų darbo

Svoris: apie 1,4 kg

Pastabos:

1. Su ištraukiama medinės tvoros yra visi matuojant ranka, ir nemokamai tempimo kintamasis yra gana didelis.Minėtų matavimų yra apie tai, dydis 2-5cm klaidos yra normalu, aš tikiuosi, jūs galite suprasti!

Pakavimo Sąrašas:

1 * Ištraukiama Tvora (Įrengtas Su Tvirtinimo Varžtus ir Atsuktuvą)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: sodas, privatumo, miršta tvora, sodai puodai, kieme, tvoros šuo, barbi marškinėliai, sportster xl883, fenc, ritė elektrinė tvora, patalpų augalų lentynos.

Slėgio Apdorotų Medienos Tipas Cheminis
Rėmo Apdaila Kita
Rėmas Medžiaga Kita
Pavadinimas 50cm Ištraukiama Tvora
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Kinijos eglės
Gydymo Procesas aukštos temperatūros koksuojant ir dažymas
Modelio Numeris Bagažo Tvora
Taikomas vietos prekybos centrai, KTV barus, restoranus, parkus

Parašyti atsiliepimą

Bagažo Plečiasi, Dekoratyvinės Tvoros Medinė Tvora Pet Saugos Tvora, už Kiemo, Sodo Vejos Apdaila

Bagažo Plečiasi, Dekoratyvinės Tvoros Medinė Tvora Pet Saugos Tvora, už Kiemo, Sodo Vejos Apdaila

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti