Parduotuvė pagal Kategorijas

Sonoff S20 didysis išpardavimas WiFi Smart Lizdas ES Wireless Plug Smart Home Jungiklis, kištukiniai Lizdai Dirbti su Alexa, Google " Asistentas HWC

Nauja

€28.29

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės

Nešiojamų ir patvarus, lengvas nešioti, lengvas

Namų automatizavimo yra "Daiktų Internetas".Taip, kad visi mūsų prietaisai ir aparatai bus tinklą kartu teikti mums vientisą kontroliuoti, į visas mūsų namo ir dar daugiau.

Akimirksniu konvertuoti bet kištuką į prieraišus ir protingas lizdo su patogiu laikmačio funkcija, veikia tiek ant jūsų išmaniųjų telefonų ir turi rankinio valdymo rankenėlę .Puikus apšvietimas ir kitas prietaisas su pre-įjungti/IŠJUNGTI funkcijas .Kontrolės prietaisus iš bet kur .

App eWeLink leidžia jums kontroliuoti savo prietaisus lengvai.Galite atsisiųsti " iOS "versiją" App Store " ir "Android" versiją "Google Play".

Paprasta montavimas, lengva naudotis, ir gali būti įjungiama iš karto ir stabiliai.

Paramos WiFi tinklo.

Paramos Automatiškai Konfigūruoti ju technologija, lengva prieiga prie parametrų.

Paramos būsenos sekimas, namų apyvokos prietaisai statusą laiku grįžtamojo ryšio su jūsų prietaisu.

Paramos Max 8 laikas užduotis kiekvieno prietaiso.

Mano prietaise yra papildomas sėkmingai, tačiau lieka "Offline".

Atsakymai: naujas pridėtinės prietaisą reikia 1-2 min prijungti prie savo maršrutizatoriaus ir Interneto.Jei ji stay offline ilgą laiką, prašome spręsti problemą, žalias led būsenos:

Žalia lemputė greitai mirksi vienu metu ir kartojasi, o tai reiškia, prietaisas nepavyko prisijungti prie maršrutizatoriaus.Priežastis gali būti įvedėte neteisingą WiFi slaptažodį ar jūsų prietaisas yra per toli nuo maršrutizatoriaus, kuris sukelia silpną WiFi signalą.Prietaisas negali būti pridėta prie 5G-wifi maršrutizatorius,tik 2.4 G-wifi-GERAI.Pagaliau, įsitikinkite, kad kelvedis MAC-atidaryti.

Žalia lemputė lėtai mirksi vienu metu ir kartoja, kuris reiškia, kad prietaisas yra prijungtas prie maršrutizatoriaus ir server, bet nepavyko būti pridėta prie prietaiso sąraše.Tada įjungti prietaisą vėl, jei ji dar neveikia, tiesiog pridėkite prietaisą iš naujo.

Techniniai duomenys:

Korpuso medžiaga: ABS

Galia:

Įtampos diapazonas: AC 90-240V, (50/60Hz)

Max srovė: 10A

Max Galia: 2200 w

Valdymo režimas: Mobile APP

Perdavimo režimas: yra "Wi-Fi" ryšys

Spalva: Balta

Drėgmė: 5%-85%

Wireless Dažnis: 2.4 Ghz

Darbo Temp: Nuo -20℃-70℃

Kištuko specificaton: ES/ JAV /jungtinė karalystė

Dydis: 103 x 63 x 30mm

Grynasis svoris: apie 90g

Pakuotė:

1 x Lizdas Smart

Pastabos:

Apie ES kištuko, šis jungiklis daugiausia tinka, Vokietijoje, Rusijoje, Portugalijoje, Ispanijoje, Danijoje, Norvegijoje, Suomijoje, Italijoje, Vengrijoje, Nyderlanduose, Rumunijoje, Egiptas, Graikija, netinka Prancūzija ,Belgija, Lenkija ,Slovakija ,Marokas, Madagaskaras ,Kamerūnas ,Mongolija ,Laosas ir kt.

Jei jūsų šalis yra Europoje, bet nežinau, ar šį elementą, gali dirbti su jūsų šalyje, pls susisiekite su mumis ir mes jums padėsime.

Pastaba: prašome leisti 1-3mm klaidų tikrasis matmuo dėl rankinis matavimas!Ačiū !

Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės tarnauti jums, ačiū už jūsų supratimą!

TIKIMĖS, KAD JŪS TURITE GRAŽUS PIRKINIŲ!

Žymos: hat kablys, nuotolinio valdymo jungiklis, kištukinis lizdas, audinio pleistras sofa, zenismart, smart lizdas, dooya wifi, sonoff jungiklis, galia smart, sonoff fob, kamera sonoff.

Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Paramos Sistema "IOS" ir "Android"
Taikymo Scenarijų Sonoff Smart Home " Wifi Smart Elektros Lizdas
Modelio Numeris TSR616-AS
Palaiko Funkcija Veikia su Alexa & Home "Google", IFTTT
Kamera Įrengta No
Suderinamumas Viskas Suderinama
Maitinimo Šaltinis 90V~250V AC(50/60Hz)
Prekės Pavadinimas sonoff
Masto Wifi Plug
Maks. Dabartinis 10A ,Wifi Smart kištukinis Lizdas, Kištukas

Parašyti atsiliepimą

Sonoff S20 didysis išpardavimas WiFi Smart Lizdas ES Wireless Plug Smart Home Jungiklis, kištukiniai Lizdai Dirbti su Alexa, Google

Sonoff S20 didysis išpardavimas WiFi Smart Lizdas ES Wireless Plug Smart Home Jungiklis, kištukiniai Lizdai Dirbti su Alexa, Google " Asistentas HWC

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti