Parduotuvė pagal Kategorijas

16 Eternal Rose Vadovai Dėžutė Konservuotų Nemirtingas Gėlių Puokštė Valentino Dovana Mergaičių Prabangių Vestuvių dovana RK CORDIUM Boutique

Nauja

€34.89

Naujas Parduotuvės Didysis Išpardavimas

Į Gerbiami Klientai: norint laimėti gerą reputaciją ir tegul daugiau klientų mumis (RK CORDIUM), CC-004 serija dabar 35% nuolaida, naujas vartotojas gauna daugiau 10% nuolaida.Produktai bus po iš Europos sandėlių, ir galime pasiūlyti greitesnis pristatymas.Jei norite sužinoti daugiau, prašome susisiekti su mumis, geriausia paslauga bus pasiūlyta per 24 valandas.Dėkojame, kad pasirinkote mus.RK CORDIUM jūsų paslaugoms.

RK CORDIUM

Šie lotyniški žodžiai reiškia "širdies širdis", kuri ateina iš labai gražių meilės priesaika: Laiko užtruks viską toli, tačiau, net jei mano kūnas virsta į dulkes, mano širdis visada bus su jumis.Mūsų amžinąjį rose yra pagamintas iš aukštos kokybės Yunnan Plynaukštėje rose.Rožė gali būti konservuoti 5-7 metus, per ląstelių pakeitimo technologija.Dabar, mes turime nepriklausoma laikymo sistemas, Vokietijoje ir Prancūzijoje produktų RK CORDIUM " prekės ženklą.Mes galime suteikti jums greitesnis pristatymas.Mes taip pat gali suteikti jums su gaminio projektavimu, "PASIDARYK pats" pritaikymas, OEM tvarkymo Kinijoje.Sveiki atvykę į paklausti.

Informacija apie CC-004 serija

Dydis(cm):17*17*14.5 Kiekis:16*Rožės,1*nuimamas akrilo ekranas box,1*Rudą voką&atviruką.Mūsų Europos akcijų produktai yra raudona, pilka, ledinė, šviesiai mėlyna, rožinė, persiko.Birių ir pritaikymas kitų spalvų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo personalu dėl papildomos informacijos.

Gėlių kalba

16 rožės reiškia didžiausią meilę visiems.

Pakavimas

Siekiant apsaugoti akrilo medžiagos, cc-004 yra taikomos apsauginės plėvelės, ant kiekvienos pusės akrilas lenta.Prašome švelniai nuplėšti apsauginės plėvelės, prieš naudojimą.CC-004 yra supakuota 3 sluoksnių baltos spalvos kartoninė ir už pakuotės yra 5 sluoksnių eksporto dėžutėje.

Pranešimas

Siekiant išlaikyti tobulas žiūrėti gaminio ilgesnį laiką, atkreipkite dėmesį į šią informaciją: 1.Nelieskite gėlių dažnai. 2.Saugokite, kad produkto stiprios šviesos ir aukštos temperatūros. 3.Nėra vandens produktą saugokite, kad produktas tiesiogiai saulės šviesos ilgą laiką. 4.Saugokite ptoduct, kad drėgnoje arba dulkėtoje vietoje ilgą laiką. 5.Jei produktas dulkes, prašome naudoti šalto oro, plaukų džiovintuvas nupūsti dulkes švelniai.Dėl produktas yra pagamintas iš taršos nemokamai rose, ir jis sukurtos taip, kad išliktų natūralus augalų, o surinkimas, elementas, kurį gauti gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Dėl veiksnių, šviesos ar ekrano, ir produktas, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas.

Žymos: sr2ez, dėžutė gėlė, artifici gėlių, golden rose, lange pateikti dovana, sankt valentin, gėlių hydrangea, valentinas, gėlių pumpurai, didelis konservuoti rose.

Tipas Rožė
sandėlyje Europoje
rožių galvos 16 Vnt
Ilgis 17 cm
Stilius Gėlė
Modelio Numeris CC-004
Medžiaga Akrilo
Aukštis 14.5 cm
Klasifikacija Džiovintos Gėlės
Plotis 17 cm
Proga Valentino Dieną
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas RK CORDIUM
spalva 4 Spalvų
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Priedai Atvirukas & nuimamas akrilo lange
Medžiagos Eternal rose & akrilo

Parašyti atsiliepimą

16 Eternal Rose Vadovai Dėžutė Konservuotų Nemirtingas Gėlių Puokštė Valentino Dovana Mergaičių Prabangių Vestuvių dovana RK CORDIUM Boutique

16 Eternal Rose Vadovai Dėžutė Konservuotų Nemirtingas Gėlių Puokštė Valentino Dovana Mergaičių Prabangių Vestuvių dovana RK CORDIUM Boutique

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti