Parduotuvė pagal Kategorijas

Mados PU Odos Kuprinė Tendencija Unisex Jaunimo Studentai Maišelį Atsitiktinis Aukštos Kokybės Street Neutralus Kelionių Patvarus

Nauja

€20.99

Tai yra vyrų ir moterų kuprinė, pagaminta iš aukštos kokybės PU oda ir Oksfordo audinio.Jis atrodo labai madinga ir kietas.

Taip pat galite įdėti jį į kelionės atveju.Tai labai patogu, kai jūs keliaujate.

Tai kuprinė, skirta jaunimui ir studentams.Tai labai stiprus ir madingas.Jis atrodo kietas.

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame visus mokėjimo būdus, kad būtų palaikoma Tavo-diena.lt. 2. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidą kainą.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks jokios informacijos apie mus, jei norite.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį ir pašto kodą.To reikalauja Kinijos Post Office.Kitaip, sklypo bus atmestas! 2. Visos prekės bus išsiųstos per 3-5 darbo dienas.

PRISTATYMO TERMINAS:

1. Įprastas pristatymo laikas yra rodomas žemiau.Bet mes negalime garantuoti, kad prekių pristatymo metu.

2. Jei apsaugos data bus bėga, tačiau prekių negavo, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs sutinkate, galime jį pratęsti, įsitikinkite, kad jūsų pinigai yra saugūs.

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

1. Jei yra kažkas negerai su prekės gavote, prašome susisiekti su mumis PRIEŠ paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes stengiamės rasti patenkintas sprendimas jums.Jūsų supratimas yra labai dėkingi. 2. Jeigu esate patenkinti elementus gavote, palikite teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą, jav.

Žymos: akių kuprinė kamšalu, nasa kuprinė žemė, kuprinė erdvus, bagpack panele, kuprinė femal, kokosų mini kuprinė, Kuprinė, kuprinė vyrai, pakeitimo bagažo dalių rankena, lagaminas, kuprinė moteriška jaunimo.

Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Kuprinės Tipą Softback
Interjeras Interjero Užtrauktukas Kišenėje
Talpa 20-35 L
Pagrindinė Medžiaga PU
Stilius Mados/Tendencijos/street
Prekės Pavadinimas GEMACAR
Išorinis Dumblo Kišenėje
Lytis Unisex
Modelio Tipas Kietas
Savybė aukštos kokybės/didelio pajėgumo (/patvarus
Lietaus No
Minios jaunimo/studentų/street
Modelio Numeris 28AWE9909
Apdaila NĖRA
Elemento Tipas Kuprinės
Pamušalas Poliesteris
Technics PU
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Balansinė Sistema Lokveidīgs Peties Dirželis
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Mados PU Odos Kuprinė Tendencija Unisex Jaunimo Studentai Maišelį Atsitiktinis Aukštos Kokybės Street Neutralus Kelionių Patvarus

Mados PU Odos Kuprinė Tendencija Unisex Jaunimo Studentai Maišelį Atsitiktinis Aukštos Kokybės Street Neutralus Kelionių Patvarus

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti