Parduotuvė pagal Kategorijas

150W Vaizdo Focus studio Šviesos 5600K Vasaros Pritemdomi COB LED Filmavimo Šviesa 95 CRI+Bowens Kalno su Nuotolinio Valdymo Fotografija

Nauja

€113.58

150W Vaizdo Focus studio Šviesos 5600K Vasaros Pritemdomi COB LED Filmavimo Šviesa 95 CRI+Bowens Kalno su Nuotolinio Valdymo Fotografija

Savybės:

Andoer DL-150 COB vaizdo fokusavimo lemputė tinka vaizdo įrašymo studija/lauko apšvietimas, vestuvių fotografija, produktų fotografija ir pan.

Didelė Galia 150W: 150W COB LED granulių gali nuolat išleidimo stabilus ir efektyvus šviesos šaltinis.Padaryti jūsų nuotraukos ir vaizdo įrašai, šviesesnė, nei tikėjotės, ne "flash", kad jūsų nuotraukos daugiau ryškus ir gamtos.Ryškumas šviesos yra tolygus reguliuojamas nuo 0% iki 100%, keičiant išėjimo galia lygio.

Natūralios Dienos šviesos Apšvietimas: CRI yra 95+, kuris leis spalva objektų fotografuotas šiuo autentiškai. 5600K stabilus spalva temperatūra yra suderinamas su saulės šviesos, puikiai integruota dienos šviesos, todėl daiktas atrodo daugiau gamtos.

Nuotolinio Valdymo pultas: 2.4 G nuotolinio valdymo pultu, galite keisti nustatymus, pavyzdžiui, ryškumą ir kanalus.Taip pat parama Pagrindiniai šviesos kontrolės & DMX512 valdymo.

Aukšto Efektyvumo Šilumos Išsklaidymo: Savo built-in, automatinis aušinimo sistemoje yra įrengtas aukštos kokybės šilumos kriaukle ir išjungti ventiliatorių, kuris galėtų veiksmingai pagerinti vėsinimo poveikį, geriau apsaugoti lempos granulių ir pratęsti jos tarnavimo laiką.Ji taip pat turi įmontuotą temerature apsaugos grandinę.

Standartinis Bowens Mount: Suprojektuoti su Bowens Kalno ir skėtis skyles, lengviau dirbti su įvairiais studija priedai su Bowens mount---snoot, atšvaitas, softbox, grožio patiekalas, gaivieji skėtis, ir t.t.

Kitos Funkcijos: Ji kontroliuoja mikrokompiuteris chip, tiksliai išvesties parametrų, rodomas jo LCD ekraną.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: Andoer

Modelis: DL-150

Kištuko Tipas: EU plug

Įėjimo Įtampa: AC 85-265V, 50Hz-60Hz

Išėjimo Galia: 150W

Šviesos: 15000lm

Ryškumo Diapazonas: 0%~100% (Tolygus reguliavimas)

IRC: 95+

Spalvos Temperatūra: 5600K

Nuotolinio Valdymo pultas: 2.4 G bevielis nuotolinio valdymo (baterijos neįtrauktos)

Temperatūros Apsauga: Yra

Tamsos Režimas: Pagrindinis šviesos kontrolės / Wireless remote control / DMX512

Reflektoriaus Skersmuo: 18cm / 7inch

Prekės Dydis: 39.2 * 24 * 13.5 cm / 15.4 * 9.4 * 5.3 colių

Prekės Svoris: 2kg / 4.4 lbs

Pakuotės Dydis: 41.5 * 23.5 * 22cm / 16.3 * 9.3 * 8.7 colių

Pakuotės Svoris: 3.32 kg / 7.3 lbs

Pakavimo Sąrašas:

1 * Andoer DL-150 COB Vaizdo Fokusavimo Lemputė

1 * 7 Colių Standartinis Reflektorius

1 * Nuotolinio Valdymo

1 * Maitinimo Adapteris

1 * Lempos Dangtelis

1 * Vartotojo Instrukcija (Anglų Ir Kinų)

Pastaba:

Prašau neblokuokite ventiliacijos grotelių, arba palieskite COB šviesiai tiesiai, o ne veido šviesa tiesiogiai, kai įjungta šviesa.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Tavo-diena.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Tavo-diena.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: ulanzi vaizdo lemputė, led juostelė cri 98, neewer softbox, godox skydelis, fotoaparato trikojo, spalvų led vaizdo šviesos, aukštos 95 cri, bowens metalo mount, andoer trikojo, automobilių kaitinamosios.

Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Andoer
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

150W Vaizdo Focus studio Šviesos 5600K Vasaros Pritemdomi COB LED Filmavimo Šviesa 95 CRI+Bowens Kalno su Nuotolinio Valdymo Fotografija

150W Vaizdo Focus studio Šviesos 5600K Vasaros Pritemdomi COB LED Filmavimo Šviesa 95 CRI+Bowens Kalno su Nuotolinio Valdymo Fotografija

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti