Parduotuvė pagal Kategorijas

Stiliaus Salonas Plaukų Šabloną Kirpykla Krašto Trim Savo Iškirpte Be Veidrodžio Sumažinti Savo Kaklo, Plaukų Šablonai "PASIDARYK pats" Atgal Skustuvas #A

Nauja

€3.53

Apie produktą

Jei aš einu vieną savaitę be apipjaustymas mano kaklo, plaukų, man atrodo kaip kažkoks žmogus-žvėris, kad nėra gana priklausyti visuomenei.

Tai yra, kodėl tai svarbu sutvarkyti savo kaklo plaukai per savaitę arba ne minimumo, bi-kas savaitę.

Dabar paprastai į jūsų kitų svarbių ar kambarioku bares smūgį, turintys apkarpyti jūsų kaklo plaukus.

Bet jūs galite apkarpyti savo kaklo, plaukų, visi patys be setup 7 kampu, veidrodžiai, norėdami pamatyti nugaros, jūsų kaklas.

Barberio s Edge yra įrenginys, kuris gauna ant nugaros, jūsų kaklas, ir suteikia jums puikus linija aklai skustis savo kaklo, o apsaugoti tikrasis kaklo linija, taigi jums nereikės netyčia apdaila, nieko, kad neturėtų būti apipjaustyti.

Jūs galite pridėti Barberio Krašto valsčiaus žoliapjovės atgal skrybėlę naudojant dvi įtraukti įrašus, galite pridėti jį prie juostos, kad antklodės aplink galvą, ar jūs net gali tiesiog laikyti jį vietoje, o jūs apdaila jūsų kaklo.

Ar jums patinka užapvalintais kampais arba susirėmė kampai savo iškirpte, Barberio Krašto jums covered.By numatytasis įrenginys turi užapvalintais kraštais, tačiau ji ateina su pjovimo linijos, kurios leidžia jums pašalinti suapvalinti kraštai ir naudoti susirėmė kampai vietoj.

Puikiai tinka naudoti su "PASIDARYK pats" atgal skustuvas, Barberio Krašto nr. ieškoti valsčiaus žoliapjovės ateina su dviejų įrašų, kuriuos galima koreguoti, puikiai prie jūsų kaklo valsčiaus, ir leidžia apkarpyti savo iškirpte ir per 30 sekundžių

Dydis:22x10cm

medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1PC Plaukų Šabloną

Žymos: magic mirror, kirpykla žirklės, mirti katalogą, kaimiškas plaukų salonas veidrodis, plaukų pjaustymo žirklių, kirpykla veidrodis, veidrodis salonas, akių formą, plaukų modelis, kaklo žoliapjovės.

Taikymo proga kasdien
Kita plaukų šabloną
Laivybos Būdas Nemokamas Pristatymas
Dydis 22x10cm
Modelio Numeris XL123
Taip pat galima naudoti kaip Dovanų
Funkcija Patogumo Praktinių Eco-Friendly
Elemento Tipas Stiliaus Aksesuaras
Medžiaga Plastikiniai
Kiekis 1PCS
Parama Didmeninė Dropshipping

Parašyti atsiliepimą

Stiliaus Salonas Plaukų Šabloną Kirpykla Krašto Trim Savo Iškirpte Be Veidrodžio Sumažinti Savo Kaklo, Plaukų Šablonai

Stiliaus Salonas Plaukų Šabloną Kirpykla Krašto Trim Savo Iškirpte Be Veidrodžio Sumažinti Savo Kaklo, Plaukų Šablonai "PASIDARYK pats" Atgal Skustuvas #A

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti