Parduotuvė pagal Kategorijas

Automobilio Galinio vaizdo Kamera, Parkavimo Atbuline Kamera HD CCD Chip Vandeniui Naktį Vizija Hyundai H1

Nauja

€14.17

Automobilio Galinio vaizdo Kamera, Parkavimo Atbuline Kamera HD CCD Chip Vandeniui Naktį Vizija Hyundai H1

2018 m., Naujas!!, Didelis pikselių ekranas,HaiSunny naujas prekės ženklas, Kad jūsų vairuotojo daugiau saugiau ir patogiai

Funkcijos: 1. Aukštos raiškos ir 170 laipsnių platus matymo kampas 2. su gera vandeniui funkcija. 3. Taikomos įvairių Transporto priemonių: automobilių, sunkvežimių, RV, mini-van t.t 4. Išspręsti problemą, bloga automobilio vaizdas iš Priekio poveikį, gali padėti sumažinti incidentų ir nelaimingų atsitikimų. 5. Parama NTSC TV sistemos 6. Su savo elegantiško ir šiuolaikinio dizaino, šis fotoaparatas yra labai populiarus 7. Pagamintas iš aukštos kokybės ir tvirtos medžiagos 8. Jo paprastas ir kuklus dizainas ir mažas dydis, nebus atkreipti jokio dėmesio.

Specifikacija:

* Vaizdo taškų skaičius: 728(H) * 492(V) - Maitinimas: DC 12V - Peržiūrėti Kampas: 170 laipsnių - Vaizdo Jutiklis: CCD1/3 - TV sistema: NTSC - Horizontali Rezoliucija: 520 TV linijų - Objektyvas: 18,5 mm - Sync.Sistema: vidinė - S/N Santykis: >48Db - Elektroninis Išlaikymas: 1/60 iki 1/100,000 sekundžių - Video Išėjimas: 1.0 Vpp, 75Ohm - Baltos spalvos Balansas: Auto - nepralaidi Vandeniui: IP68 - Video Kabelio Ilgis: Apie 6m

Pakuotė:

1* Automobilinis Vaizdo Kamera

1* Instrukcija

1* Maitinimo Kabelis

1* Vaizdo Kabelis

Įrengimas:

Apie mus: 1.Mes esame naujas pardavėjas, dėl Tavo-diena.lt,bet mes, sąžiningas ir atsakingas.Mes tiekiame geriausią aptarnavimą už kiekvieną draugą. 2.Mes siūlome Aukštos kokybės produktus, greitą ir patogų krovinių, puikus aptarnavimas po pardavimo, bet problema, jūs galite susisiekti su mumis. 3.Kaip apšvietimo efektai, objektų gal šiek tiek kitoks, nuotraukas, pls maloniai suprasti.Tks. 4.Mūsų prekės yra tiesiogiai kilę iš Kinijos gamykloje.Visi bendradarbiavo gamykloje bus nagrinėjamas & patikrintas.Visoms prekėms bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųstas.Mes tikimės, kad turi gerą ir ilgą bendradarbiavimą su jumis, jei norite užsisakyti didelį kiekį, pls susisiekti su mumis, mes tiekimo geriausia kaina,kiekis,pristatymo laiku.Pristatymas: 1.Jei užsakymo amout daugiau nei $5 bus išsiųsti per 7 dienas su sekimo nr.,stebėjimo nr. gali padėti jums Sekti užsakymų statusą. 2.Nemokamas pristatymas užsakymas bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu(apie 15-50days). 3.Jei kad svoris viršija 2KG,mes atsiųsime DHL,EMS,UPS, ar kitoje jūsų pasirinkimas, nemokamas pristatymas, kuriame bus pristatomos per 7-14 darbo dienų.Garantija ir Grąžinimo:

Visos mūsų prekės yra išbandytos 4 kartus, siekiant užtikrinti tinkamą veikimą, prieš išsiuntimą ir ateina su 12 mėnesių Gamybos Garantija.

Jei ši prekė neturi jokių problemų, kai atvyksta, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir atminkite, laikykite jį į pradinę būklę.

1. Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 7 dienas nuo gavimo.

2. Pirkėjas turėtų būti atsakinga už laivybos išlaidų grįžo daiktai.

Atsiliepimai:

Žymos: 64 ssd, porankiai hundai h1, uf led lustas, 24v ac kompresorius, hyundai iload, dual ssd, h1 starex, infraraudonųjų spindulių usb kamera, fotoaparatas hd, kamera rns510.

Vaizdo sistema NTSC
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Ilgis Vaizdo Kabelis 6M
kilmės vieta guangdong, Kinija (Žemyninė)
Pagalbinė Linija Taip
Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
vaizdo Jutiklis CCD
Tinka už Hyundai H1
Naktinis Matymas Taip
Medžiagos Tipas ABS
Lęšių Medžiaga Stiklas
Automobilių Stovėjimo Aikštelė Pagalba Bet kokį DVD Grotuvą Ar TFT Automobilių Stebėti
Elemento Tipas Atbulinės Eigos Atsarginės Galinio Vaizdo Kamera
Atsparus vandeniui Taip
Prekės Pavadinimas HaiSunny
Galia DC 12V

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Galinio vaizdo Kamera, Parkavimo Atbuline Kamera HD CCD Chip Vandeniui Naktį Vizija Hyundai H1

Automobilio Galinio vaizdo Kamera, Parkavimo Atbuline Kamera HD CCD Chip Vandeniui Naktį Vizija Hyundai H1

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti