Parduotuvė pagal Kategorijas

Belaidžio Lavalier Microphone,Comica BoomX-D2 2.4 G Skaitmeninis Mini Belaidė Atvartas Mikrofonas su 2 Siųstuvas ir 1 Imtuvas

Nauja

€186.18

Kai įrašymo yra sutrikę toje pačioje vietoje, arba šalia atstumas,ji bus automatiškai pereiti į kitus kanalus gauti daugiau stabilų įrašymą signalo ir padėti jums gauti aukštesnės kokybės įrašymo poveikį. 【Du MIKROFONO Įvesties Metodus】BoomX-D belaidžio atvartas mikrofonas ateina su du garso įvesties metodus, kurie gali būti lanksčiai taikomas įvairioms progoms.Ir tai, lanksčiai spręsti daug nepatogumų filmavimo. 【Realaus laiko Garso Monitoringas】Comica BoomX-D 2.4 G bevielio mikrofono Sistema ateina su Realaus laiko Stebėjimo Funkcija ir LCD Ekrano parametras ekranas funkciją,galite išbandyti jį prieš pradėdami įrašymą, įsitikinkite, kad siųstuvas ir imtuvas yra prijungtas.Ir jūs galite patikrinti, ar garso kokybe ir baterijos būseną, kai jums filmuoti. 【Built-in Li-ion Baterija】Comica BoomX-D belaidžio atvartas mikrofonas integruotas pakartotinai įkraunamas batterie.Pilnai įkrauta, jis gali nepertraukiamai veikti 5 valandas.Jo darbinis atstumas yra iki 164 pėdų(Atviras Plotas:160ft,Trukdė plotas: 60ft),irgeriausias darbinis atstumas yra per 60 pėdų. 【Keli Naudoja】Comica BoomX-D 2.4 G bevielis mikrofonas, suderinamas su dauguma kamera su 3,5 mm sąsaja, vaizdo kamera, išmaniuoju telefonu ir gimbal ir kt.COMICA BoomX-D2 naudoja pažangiausias 2.4 G bevielio ryšio technologija, ir TFT grotelės ekraną.Kuris yra miniatiūriniai ir nešiojamų bevielis mikrofonas su nuskaitymo atstumas iki 50m,stebėjimas Realiu laiku,Mono/Stereo Perjungimas ir pan.Jis taip pat sujungia savybes, kiti belaidžiai mikrofonai tiksliai pasiimti skamba aišku, garso kokybė ir įvairovė pacios funkcijos.Comica BoomX-D bevielis mikrofonas atneš jums labiau profesionalus ir patogus įrašymo patirtis. 【2.4 G Skaitmeniniai Belaidžiai Micophone】Comica BoomX-D bevielio mikrofono sistema priima advanced 2.4 G pasaulio belaidžio ryšio dažnio technologiją.Plačiai naudojama "YouTube" Facebook livestream, Vlog įrašymo, interviu, podcast, pristatymas, bažnyčios, vestuvių ir pan.Išmaniųjų telefonų, prašome naudoti TRS į TRRS garso išvesties kabelį ir patikrinkite, prijunkite TRRS pusėje į telefoną ir TRS į imtuvą mikrofono.

Kaip naudoti 3,5 mm TRS-TRRS garso išvesties kabelį, kad galėtumėte prijungti mikrofoną prie telefono?

1 žingsnis--plug 3,5 mm TRS(Juoda audio jungtis) į Mikrofoną garso išvesties.

Step2--Plug 3,5 mm TRRS(Juoda audio jungtis) į išmanųjį telefoną su 3,5 mm sąsaja.

Pastaba:Jei naudojate šią mikrofonas iPhone, prašome naudoti 3,5 mm TRRS-Lightning audio adapterio kabelį(Originalus Adapterio Kabelį arba PFI Sertifikuota Kabelio su Adapteriu), kad galėtumėte susisiekti šį mikrofoną į savo "iPhone".

Kelis Garso Režimai Iput

Tai dizainai, du garso įvesties metodus, jūs galite naudoti lavalier microphone ar siųstuvą su mikrofonu,pagal savo poreikius, kurie gali lanksčiai išspręsti daug nepatogumų fotografavimo vaizdo įrašus.Realaus laiko Garso Monitoringas

BoomX-D bevielis mikrofonas ateina su realiu laiku stebėti ne imtuvas ir siųstuvas monitoriaus funkcijas.Su realaus laiko stebėsenos funkciją, galite patikrinti, ar mikrofonas veikia įprastai įrašymo metu.Daugiafunkcinis Diržo

Kūrybos apkabos, galite ištaisyti padėtį mikrofonas pagal jūsų poreikį,kurios jums gali suteikti daugiau patogumo ir geriau įrašų.

TFT Ekrano

Bumas X-D bevielis mikrofonas priimti TFT ekrano gamybos,visi šrifto ir piktogramą ant ekrano yra visiškai aišku, su plačiu žiūrėjimo kampu.Be to, Jūs galite stebėti baterijos įkrovimo lygį ir tūrio parametrus, ekrane Built-in Li-ion Baterija

Comica BoomX-D bevielis mikrofonas built-in li-ion baterija,galima dirbti 5 valandas visiškai nemokamai,ir paramos išorinio maitinimo.Kai naudoti vidaus baterijos bus paleisti, galite naudoti USB įkrovimo kabelį prijunkite maitinimo banko maitinimo.Pakeage

1.Siųstuvo (TX) *2 Imtuvo(RX) x 1

2.3.5 mm Mic Garso Įvesties Kabelis*2

3.3.5 mm TRS-TRRS Audio Kabelis*1

4.3.5 mm TRS-TRS Garso Kabelis*2

5.USB A-USB C Įkrovimo Kabelis*1

6.Vėjo apsauginės ausinės*2;Reset Pin*1 ;Vartotojo Instrukcija*1; Sunku Dėklas*1. Ką reikia atkreipti dėmesį, kad naudojant BoomX-D wireles mikrofonas:

Ką reikia kreipti dėmesį, kai naudojant BoomX-D wireles mikrofonas:

1.Dėl 2.4 G bevielio ryšio charakteristikas, prašome nuolat į veidą, kai jį, naudoti ir nereikia sukti atgal į imtuvą, kitaip ji yra paprasta sukurti ribas, tai yra normalus reiškinys.

2.Atkreipkite dėmesį, kad ji negali suprasti, STEREO funkcija, kai vienu-trigger-vienas režimas.

3.Jei pick-up atstumas yra arti, arba kai naudojamas lauke, prašome įdėti į vėjo muf, siekiant išvengti garso sprogo ar sumažinti vėjo keliamą triukšmą.

4.Kai naudojant mobilųjį telefoną, prašome išjungti "WIFI" ir "Bluetooth" norėdami išvengti 2.4 G bevielio ryšio trikdžius.

5.Comica BoomX-D bevielis mikrofonas ateina su 3,5 mm TRS-TRRS ir 3,5 mm TRS-TRS garso kabelį,Jei norite naudoti mikrofoną ant prietaiso be 3.5 mm sąsaja,prašome naudoti adapterio kabeliu prijungti mikrofoną prie jūsų prietaiso.

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siunta per pristatymo metu, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Tavo-diena.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: boom mic, shield mikrofoną atskirai, kamera microfone, kondensuoti mikrofonas, mažas, geras mikrofonas, kaklo bevielis mikrofonas balso, suknelės comica, dslr belaidžio mikrofono siųstuvas, mikrofonas superlux, grupė mikrofonas.

Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Rinkinys Tipas Siųstuvas Rinkiniai
Komunikacijos Belaidžio
Modelio Numeris BoomxD2
Stilius Lavalier Microphone
Prekės Pavadinimas COMICA
Pakuotė Taip
Naudoti Pro Studija
Polar Modeliai Įvairiakryptė
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio Lavalier Microphone,Comica BoomX-D2 2.4 G Skaitmeninis Mini Belaidė Atvartas Mikrofonas su 2 Siųstuvas ir 1 Imtuvas

Belaidžio Lavalier Microphone,Comica BoomX-D2 2.4 G Skaitmeninis Mini Belaidė Atvartas Mikrofonas su 2 Siųstuvas ir 1 Imtuvas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti