Parduotuvė pagal Kategorijas

BroadLink SP4L ES WiFi Kištukas 16A Elektros kištukinis Lizdas su Pritemdomi Smart Naktį Šviesos Alexa "Google" pradinis

Nauja

€7.99

"Wi-Fi Smart Plug SP4L-ES • Veikia su Alexa" ir "Google" asistentas pridėti valdymo balsu bet kokia vieta.Veikia su IFTTT iš anksto namų automatikos. • Maksimalus darbo laikas funkciją apriboti jūsų prietaisas veikia tik tam tikrą laiką. • Pritemdomi smart naktį šviesos, ryškumą galima nustatyti balso ir alexa, google namų APP.Modelis SP4L-ES Medžiagos V0 Klasės ugniai atsparia PC Nominali Srovė 16A Vardinė Įtampa 250V AC 50Hz Communicaiton Režimas, "Wi-Fi" 802.11 b/g/n(2.4 GHz) Palaikomos OS: Android 4.0 / iOS 9.0 ir daugiau Yra FCC ID 2ACDZ-BL3335-P

Tvarkaraščius ir Laikmačiai

Su Smart Plug, galite naudoti Alexa kasdienybe nustatyti grafikus jums žiburiai ir prietaisai.ir galite planuoti Kalėdų eglutė kreiptis dėl saulėlydžio.taip pat galite suplanuoti naktį, šviesos išjungti saulėtekio.

Veikia su Alexa " ir "Google" asistentas

BroadLink smartplug dalykėlių leidžia balsu valdyti savo šviesos, ventiliatorius, kavos aparatai, oro drėkintuvai ir dar daugiau.Visi jums reikia yra Alexa arba "Google" asistentas įjungtas prietaisas kaip Aidas, Google namų, ar net tiesiog Alexa / home "Google" programėlę savo telefone.Ir su keliais BroadLink Smart Kištukai, galite sukurti savo smart gyvenimą, nuotolinio valdymo pultas ir nustatykite tvarkaraščius kelių angų iš bet kur pasaulyje.

Valdymas balsu Veikia su Alexa " ir "Google" asistentas pridėti hands-free valdymas balsu, bet lizdą. "Alexa, pasukite ant stalo šviesa".

Valdymas Iš bet Kur, Smart Plug leidžia belaidžiu ryšiu kontrolės prijungtas-prietaisų, iš bet kur.Tiesiog naudokite Alexa arba "Google" pradinis App kontroliuoti savo įrenginius nuo sofos, kavos parduotuvė, automobilių, net užsienyje.

Žymos: broadlink rm 4 pro, "ios" namų automatikos, namų smart, kištukinis lizdas su įžeminimu, kamera broadlink, mini interruptor wifi smart gyvenimo, sonoff jungiklis, durų tuya smart, broadlink, homekit jungiklis.

Dažnis 50/60 hz
Kamera Įrengta No
spalva Balta
Darbinė Temperatūra 0°C~40°C
Vardinė Srovė 16A
Vardinė Įtampa 100-250V AC 100-250V 50/60Hz
Kilmės KN(Kilmės)
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Tipas Elektros Tinklo Lizdo
Prekės Pavadinimas broadlink
Communicaiton Režimas Wi-Fi 802.11 b/g/n(2.4 GHz)
Sertifikavimo ROHS
Sertifikatas CE ROHS
Palaikoma OS Android 4.0 / iOS 9.0 ir aukščiau
Modelio Numeris SP4L ES
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
Suderinamumas Viskas Suderinama

Parašyti atsiliepimą

BroadLink SP4L ES WiFi Kištukas 16A Elektros kištukinis Lizdas su Pritemdomi Smart Naktį Šviesos Alexa

BroadLink SP4L ES WiFi Kištukas 16A Elektros kištukinis Lizdas su Pritemdomi Smart Naktį Šviesos Alexa "Google" pradinis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti