Parduotuvė pagal Kategorijas

Gangsta Rap 2pac Hoodies Mens Palaidinukė Tupac Amaru Shakur Bliuzono Bžūp sportiniai Kostiumai Polluvers Rudens Žiemos Gobtuvu Vyrai/moterys/vaikai /

Nauja

€11.66

Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jums pirkti .Ačiū!

PASTABA:

1.Dydis Klaida: Dydis Diagrama Vadovas Plytelių Matavimo,Prašome Leisti 1-3cm Paklaida (1cm=0.3917 colių)

2. Spalva: Įvairių kompiuterio ekranas gali rodyti skirtingas spalvas, net jei ji yra tos pačios spalvos.Taigi pagrindus e pakankamai spalvų skirtumas.Ačiū už jūsų supratimą.

3. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos,plese, nedvejodami susisiekite su mumis!Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.Ačiū !

Produkto Pavadinimas: Hoodies & Palaidinukė

Medžiaga: Poliesteris

Stilius: Laisvalaikio, Mados

Mokėjimo

Kredito kortelės linija yra.Mes priimame mokėjimus per Paypal,T/T ir "Western Union".Po apmokėjimo išvalytas mes pristatysime jums per 3 darbo dienas.Jei yra importo muitus ar mokesčius, tai yra pirkėjo atsakomybė

Garantija

1. Nors mes jau labai pasitikėjimas kokybės ir kainos pagal kiekvieną produktų, mes parduodame, mes negali garantuoti visiems pirkėjams būtų 100% patenkintas juos dėl skirtingų priežasčių.Bet nesvarbu, kas atsitiks, pažadame, kad mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą, įvyko per sandorius.

2.Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinimo ar keitimo, pls susisiekti su mumis per 3 darbo dienas nuo dienos, kai jūs gausite siuntą.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Pristatymo Laikas keičiamas taip:

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes jums $1 NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Jūsų iškilmingai bus mums geriau!labai ačiū!

Žymos: verso rap, beisbolo kepuraitę rap, 2pac hoodie vyras, beretta m9, vyrai rap, tupac, gangsta marškinėliai, gangsta, beretta dangtis, 3d palaidinukė.

Tipas Reguliariai
Apykaklės O-Kaklo
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
žmonės Jauni Žmonės, Poros, Vyrai Moterys
Produkto pavadinimas Berniukų/Mergaičių Hoodie Palaidinukė Prakaito marškinėliai
Prekės Pavadinimas Sidno
Medžiaga Poliesteris
Sezono Rudens,Žiemos Bliuzono Hoodies Gobtuvu
Spausdinti 3D Hoodies Palaidinukė
Storis STANDARTAS
Elemento Tipas Palaidinės Hoodie
Originalus Vieta Kinija
Kokybė Aukštos Kokybės 3D Hoodie
Modelio Tipas Spausdinti
Lytis Vyrų, Moterų, Berniukų, Mergaičių Vyras Moteris
Drabužių Ilgis Reguliariai
Uždaryti Tipas NĖRA
Nuimamas Dalis NĖRA
Rankovės Stilius Reguliariai
Su gobtuvu Taip
spalva Mėlyna,Raudona,Žalia,Balta Hoody Hoodie
Modelio Numeris Hoodies
Stilius Atsitiktinis

Parašyti atsiliepimą

Gangsta Rap 2pac Hoodies Mens Palaidinukė Tupac Amaru Shakur Bliuzono Bžūp sportiniai Kostiumai Polluvers Rudens Žiemos Gobtuvu Vyrai/moterys/vaikai /

Gangsta Rap 2pac Hoodies Mens Palaidinukė Tupac Amaru Shakur Bliuzono Bžūp sportiniai Kostiumai Polluvers Rudens Žiemos Gobtuvu Vyrai/moterys/vaikai /

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti