Parduotuvė pagal Kategorijas

Mielas-idėja 10vnt Mini Fox Silikono Granulių maistinė Graužikas Kūdikį Teethers "PASIDARYK pats" Kramtyti Karoliai, Žaislai, Aksesuarai, Kūdikių Produktą

Nauja

€3.75

Mielas-idėja 10vnt Mini Fox Silikono Granulių maistinė Graužikas Kūdikį Teethers "PASIDARYK pats" Kramtyti Karoliai, Žaislai, Aksesuarai, Kūdikių Produktą

Produkto Informacija:

Į šį Sąrašą Mažųjų Fox Silikono Granulių 10 vienetų.Mūsų produktas yra 4 Spalvų pasirinkimas.Visas prekes mūsų parduotuvėje galima rinktis spalvas.Prašome palikti žinutę ar komentarą, kai jūs pateikiate užsakymą, kitaip mes siunčiame atsitiktinės spalvos.

Fuction:

Silikono teether yra kūdikiams, todėl jūs galite rankomis austi kramtyti nacklace\apyrankę, kad kūdikis spalvinga kramtyti grandinės.Padėti jūsų kūdikiui dėmesio, o slaugos ar likti laimingas su gamtos kramtyti skausmo.

Patarimai:

1.Spalvos, atspalviai , visos nuotraukos yra paimtos iš tikrųjų.Spalvos faktinė suma gali šiek tiek forma, aukščiau nuotraukų, nes skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai . 2.Dydis gali šiek tiek skiriasi dėl rankinis matavimas. 3.Kūdikiai turėtų visada būti prižiūrima, o žaisti su suaugusiais, ir niekada negali būti paliktas vien tik. 4.Saugokite, kad į saulę ,Ji turėtų būti valomos po kiekvieno panaudojimo.

Klausimas Ir Atsakymai:

Q:Ar turite pažymą savo teether produktų?A: žinoma , Mūsų silikono produktų, FDA/ BPA Free/ EN71-3/ Australijos Standarto Sertifikatą ir t. t....Q: kaip ilgai gali gauti sklypas po pateikimo tvarka ?A: Paprastai, mes pasirūpinsime 3-7 dienų nuo gavimo jūsų užsakymą, ir transportion laikas yra maždaug 3-60 dienų, remiantis kurjerių Režimą ir įvairių express " kompanija.Prašome patikrinti, ar virš diagramos, išsami informacija.Q: Kaip elgtis, jei produktas yra Sugedęs \Trūkumas \", Virtusį su užsakymu ?Prašome palikite pranešimą su nuotrauka( inculding produktų ir siuntinių)ne pirmą kartą, mes suteiksime jūsų atsiliepimų, kaip greitai, kaip mes galime.Q: Yra produects saugus ?A: Mūsų produects yra netoksiškas ir draugiškas aplinkai medžiaga,ji yra saugi medžiaga.Taigi, prašome pasirinkti,tuo tarpu Prašome niekada palikti vaikus be priežiūros.

Žymos: silicio teether, ekologiškas produktas, graužikų teether, babi punktas, fox teether, kūdikių losjonas, silikono kepurės produktus, fox race, silikono tekstūra kramtyti žaislus, kinija silikono teether.

Patarimai Prašome naudoti pagal priežiūros suaugusiems
spalva 4 spalvų
Prekės Pavadinimas Mielas-idėja
Modelio Numeris TYT055 Fox Silikono Granulės
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 4 mėnesius
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Medžiaga maisto kokybės silikono
Pakavimas 10 Vienetų Fox Silikono Granulės
Funkcija teether
priimti Drop Laivyba/Didmeninės
Savybės Atleisti niežti dantys metu kūdikio molars
Naudoti Galite DIY Kūdikiui Kramtyti Karoliai, Apyrankės, Grandinės Žindukas
Kūdikiui Kramtyti Kramtyti Vaikams Žaislai
švarus nuplaukite karšto vandens

Parašyti atsiliepimą

Mielas-idėja 10vnt Mini Fox Silikono Granulių maistinė Graužikas Kūdikį Teethers

Mielas-idėja 10vnt Mini Fox Silikono Granulių maistinė Graužikas Kūdikį Teethers "PASIDARYK pats" Kramtyti Karoliai, Žaislai, Aksesuarai, Kūdikių Produktą

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti