Parduotuvė pagal Kategorijas

ECAHAYAKU Dėl " Mitsubishi Pajero Sport Montero Sport M. M. Dieniniai Žibintai Priešrūkinis Žibintas Padengti 12V ABS LED DRL Automobilio stiliaus

Nauja

€38.09

Paketą, įskaitant: 2 VNT LED Dieniniai Žibintai (priekinis L/R) Valdytojas, ir visi reikiami laidai.Pakuotės dydis: 32*20*18cm Mūsų žibintai yra naudojant " Mitsubishi Pajero Sport 2014 m. 2015 m. Nes ten gali būti skirtinga tarp Kinija ir kitos šalys, Prašome patvirtinkite savo " Mitsubishi Pajero Sport 2014 m. 2015 m., kaip pats, kaip mūsų skelbimų.paveikslėlyje žemiau.Jei nesate tikri, susisiekite su mumis.Laidų prijungimas: (naudokite valdymo dėžutės jungtis, baterija, DRL šviesos negaliu susisiekti su baterija tiesiogiai), Baltos modelis: Raudoną laidą prijunkite prie ACC Juodą laidą prijunkite prie akumuliatoriaus neigiamo Baltą laidą prijungti į priekinis žibintas arba nieko, Geltona modelis: Raudoną laidą prijunkite prie ACC Juodą laidą prijunkite prie akumuliatoriaus neigiamo Geltonas laidas prisijungti prie posūkio signalo lemputė Balta viela prisijungti prie priekinis žibintas arba nieko Specifikacija: Būklė: 100% visiškai Naujas Nuolatinis apšvietimas Produkto Svoris: 1.3 KG LED galia: 10W Darbo Įtampa: DC 12 V Spalvos Temperatūra: 6000~6500K Šviesos Spalva: Balta šviesiai geltona šviesos Spalva: Chrome " (Kaip pic) Medžiaga: ABS + LED tarnavimo laikas: daugiau nei 50000 valandų Privalumai: nereikia keisti automobilį, įrengti elementą.Nėra rankinis, profesionalus montavimas labai rekomenduojama Ryškus LED lemputė su gyvenimo trukmę iki 50, 000 valandų.Suplakti atspari dulkėms, vandeniui ir atsparus korozijai.Aukštos kokybės Šviesos važiavimui Dieną be taršos, be triukšmo, be elektroninių trikdžių.Efektyvesnės, energijos taupymas.Per šildymo apsaugos įtaisų, siekiant užkirsti kelią per šildymo ir sudeginti.Nereikia keisti jūsų automobilio.Jūsų automobilis stilius, kad jūsų vairavimo ir didesnis saugumas.

Vežimas * PASAULIO WI DE PRISTATYMAS. (IŠSKYRUS tuos atvejus, KAI kuriose ŠALYSE IR APO/FPO) * Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą .Mes neturime laivų P. O. Box, pls padaryti palieka mus galioja adresas ir pašto kodą.Galioja telefono Nr.taip pat prašoma ir svarbu pristatymas. * Jūs turite patvirtinti savo vardu, pavarde, ypač rusijos pirkėjų. * PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas ir exludes savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. * Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, ir stebėjimo informaciją sustojo atnaujinti, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Garantija Mes suteikiame 12 mėn. garantiją visoms prekėms nuo pristatymo data .Kokių nors problemų, prašome pateikti įrodymus, kai jūsų žibintai yra su trūkumais, kaip ir nuotraukos, video .Tik sugedusį elementą, gali būti siūlomi keitimo ar pakeisti.Jei prekė su defektais, 1 metų , Mes siūlome pakeisti be papildomo Įkroviklio(įskaitant laivybos mokestis) Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę, Pirkėjas turi sumokėti, laivybos mokestis už grąžinimą.Mes neatsakome į pirkėjo bet kokios žalos ir nuostolių nei užsakymo suma, kad pirkėjas faktiškai sumokėjo mums.Atsiliepimų Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus , ir mes bus daryti tą patį už jus.Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, kad problemų ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.Taikyti ginčo nėra geriausias būdas išspręsti problemą, trucst mūsų, prašome.

Žymos: už " mitsubishi montero sport, honda crv 2009 led šviesos, mitsubishi v80, led pajero sport, mitsubishi pajero sport 4 priedai, motsubishi pajero sport 2000, led pajero v60, kamuolys pajero sport, pajero sport, mitsubishi pajero sport.

"Mitsubishi Modelis pajero
Šviesos Spalva Baltos spalvos, su geltona turnning signalas šviesa
Prekės Svoris 1.3kg
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Medžiagos Tipas abs+led
Garantija 1 Metų Garantija
Gyvenimo trukmė Daugiau nei 50000 valandų
Metų 2014 m. 2015 m.
Automobilio Modelis Mitsubishi Pajero Sport 2014 2015
Prekės Pavadinimas ECAHAYAKU
Prekės Skersmuo 14inch
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Mitsubishi
Elemento Tipas Dienos Šviesos
Modelio Pavadinimas Mitsubishi Pajero Sport 2014 2015
Specialios Funkcijos Šviesos Važiavimui Dieną
Įtampa 12V

Parašyti atsiliepimą

ECAHAYAKU Dėl

ECAHAYAKU Dėl " Mitsubishi Pajero Sport Montero Sport M. M. Dieniniai Žibintai Priešrūkinis Žibintas Padengti 12V ABS LED DRL Automobilio stiliaus

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti