Parduotuvė pagal Kategorijas

Tracker Vaikų Išmaniųjų Laikrodžių atsparumas Vandeniui LBS Padėties nustatymo 1.44" Jutiklinis Ekranas vaizdo Kamera Fashlight "IOS", "Android" Kids, Smart Laikrodis Q19

Nauja

€12.47

Tracker Vaikų Išmaniųjų Laikrodžių atsparumas vandeniui LBS padėties nustatymo 1.44" jutiklinis ekranas, vaizdo Kameros blykstė "IOS", "Android" Kids, smart laikrodis Q19

Parametrai Touch funkcija: taip Dirželis: Silikono Chip: RDA8955 GSM Frequancy paramos: 2G 900/1800 dual-frequancy Baterijos talpa: 400mAh Įkrovimo laikas: 2H Ekrano Rezoliucija: 128*128 Ekrano dydis: 1.44 colių Kameros: 8W Budėjimo laikas: 3-4dienos Paleisti atminties: 32Mb fiuzeliažo atminties: 32Mb Dirželio plotis:21mm Dial storis:15 mm Dirželio ilgis:24cm Ciferblato skersmuo:42mm Spinduliuotės: Mažesnis nei mobiliųjų telefonų, tarptautinių standartų, neturėjo įtakos žmogaus organizmui.vieta būdais:Bazinės stoties vietos nustatymo Funkcija: Bazinės stoties vietos nustatymas, sekimas, stebėjimas, telefonų knyga, domofonas, žiūrėti žadintuvas, apsaugos zonos, SOS avarinis signalizacijos, mažos galios signalą, nuotolinio išjungimo, žibintuvėlis , žaidimai, fotografuoti ir fotografuoti nuotoliniu būdu.

(Oro funkcija yra tik Kinų versija) Tracker PROGRAMĄ: SeTracker2

Pakuotės turinys: 1* Smart Watch 1* Įkroviklio Kabelį 1* naudojimo Instrukcija (anglų k.) 1* Retailed Dėžutę

Įdėkite SIM kortelę pirmą kartą, tada įjunkite žiūrėti.

Kaip Naudoti Tracker PROGRAMA:

1.Nuskaityti QR kodą instrukcijoje.

2.Atsisiųsti PROGRAMĄ "Setracker2" ir Užsiregistruoti Sąskaitą.

3.Pasirinkite kalbą ir savo srityje.Jums reikia pasirinkti tinkamą sritį prieš jus įpareigoja žiūrėti.yra 5 sever zona pasaulyje dabar, jie yra Honkongas, Azija ir okeanija, Šiaurės Amerikoje, Pietų Amerikoje, Europoje ir Afrikoje.

Mes turime nustatyti, kad žiūrėti į IP adresą savo šalyje, prieš išsiųsdami žiūrėti.Kai paslaugų srityje galite rinktis skirtingų IP adresas žiūrėti,žiūrėti negalės prisijungti prie tinklo.

4.Nuskaityti QR kodą lipdukas (ID) viršelyje žiūrėti,arba įveskite į įrenginio ID, įpareigoti žiūrėti.Kiekvieno laikrodžio yra tik vienas unikalus ID, ji gali būti naudojama tik vieną kartą.Tai, kad naudotis ryšį tarp laikrodžių ir tracker " PROGRAMĄ.

5.Atlikę aukščiau nurodytus veiksmus, norėdami prisijungti programėlę ir įpareigoja žiūrėti prietaise, tada jūs nusprendė, kad žiūrėti, galite skambinti, bet GPS gali ne dirbti,ir APP paragina, kad prietaisas yra ne internete.

Tai gali būti dėl to, kad IP adresas žiūrėti nepriklauso į savo šalį, arba jūsų mobiliojo ryšio paslaugų teikėjas yra ne serveryje.

Prašome susisiekti su mumis iš karto, o ne pradėti ginčų, mes teiks techninę paramą, siekiant padėti jums išspręsti problemą.

Žymos: vaiko smart žiūrėti, smartwatch, vaizdo kamera laikrodis, kelio žiūrėti, plonas vaikas smart žiūrėti, iw56 smart žiūrėti, kw10 smartwatch, smart žiūrėti, vyrai žiūrėti, q19.

Funkcija Apšvietimas
Kelis Ratukus No
Tinklo Režimas 2G
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
Mechanizmas No
Baterijos talpa 300-450mAh
Sistema Android OS
Tipas Dėl Riešo
Baterija Nuimamas No
PROCESORIAUS Modelis RDA8955
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Ekrano Formos Aikštė
Rezoliucija 128*128
Kalbos Olandų
Stilius Mados
Grupė Nuimamas No
GPS No
RAM <128MB
Sertifikavimo ROHS
Ekrano Dydis 1.44 cm
Galinio Vaizdo Kamera 0.3 MP
ROM <128MB
SIM Kortelės Prieinamos Taip
Taikymo Amžiaus Grupėje Vaiko
Suderinamumas Viskas Suderinama
Kilmės KN(Kilmės)
Juostos Medžiaga Silikagelis
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Prekės Pavadinimas YUWSPR
Bylos Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Tracker Vaikų Išmaniųjų Laikrodžių atsparumas Vandeniui LBS Padėties nustatymo 1.44

Tracker Vaikų Išmaniųjų Laikrodžių atsparumas Vandeniui LBS Padėties nustatymo 1.44" Jutiklinis Ekranas vaizdo Kamera Fashlight "IOS", "Android" Kids, Smart Laikrodis Q19

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti