Parduotuvė pagal Kategorijas

PX6 Tesla stilius Android 9.0 Automobilio Multimedijos Grotuvo Maserati Quattroporte 2013 m. m. m. 2016 GPS Navi " radijas stereo galvos vienetas

Nauja

€1 123.92

-HD Capacitive jutiklinis ekranas (1920*1080): parama 5 taškų didelės raiškos "multi-touch", tai yra patogiau naudoti - Built-in Bluetooth "(5.0): vidinis mikrofonas ir išorinio mikrofono lizdas, remti knygos ir "Bluetooth", muzikos funkcijas, kai jūs turite skambutį, muzika automatiškai sustabdytas, todėl jūs galite mėgautis nemokamai ranka, skambinkite - Built-In WIFI Modulis - Built-in GPS: Vidaus paramos ir išorės GPS žemėlapis, galite atsisiųsti GPS APP internetu, arba gauti žemėlapį interneto šaltinis žemėlapis tiekėjų naudoti palydovinės navigacijos ir žemėlapių gali būti paleisti fone, ir ji palaiko orientavimo vokalas - Palaiko Android media grotuvas: galite klausytis muzikos, filmų, vietos CD, nuotraukas ar USB - Remti naujausią knygą paieškos telefonas: jūs galite atsisiųsti telefonų knyga ieškoti ir rasti kontaktus, tiesiog įveskite pirmą vardo raidę, ir jūs rasite keletą susijusių pavadinimų, tada galite pasirinkti teisingas pavadinimas - HD vaizdo kamera: su HD kamera, stabilus ekranas ir aiškūs paveikslėliai, kurie turi 120-140 laipsnių plataus kampovaizdas - Multi-format audio ir video dekodavimas: remti 1080P full format, vaizdo atkūrimas iki 4K - Multi-language: anglų / rusų / prancūzų / vokiečių / ispanų / italų / portugalų ir kt. - USB lizdas: parama 32GB USB stick - Greitas stabdžio funkciją, Apie Diegimo Instrukcija : Ji yra plug ir play įrenginys, tačiau mes rekomenduojame, kad jums rasti vietos profesionalūs montuotojai ar automobilių A&V parduotuvė įdiegti mūsų vieneto į savo automobilį, kad galėtų išvengti galimos žalos jūsų prietaisų skydelis ir galvos vienetas pati.Dėl: Maserati Quattroporte 2013 M. 2014 M. 2015 M. 2016 M.

Pagrindinės charakteristikos:

Žinoma, Jei jums reikia bet kokią paramą, jūs galite susisiekti su mumis laisvai.Pakuotės Turinys:

1.GPS antenos

2.GPS žemėlapis jūsų šalyje

3.USB adapteris

4.Garso ir vaizdo įvesties kabelis

5.maitinimo kabelis

6. Tarptautinis standartinis kartoninės dėžutės

7. Jei jums reikia daugiau priedai, jūs galite ieškoti tiesiogiai mūsų parduotuvėje arba susisiekite su mumis!(PSSS.TPD.DVB .DVR. .)

Atsiliepimai:

PLS palikti savo automobilio detalių praneš mums, kai jūs nesate įsitikinęs, jei tai tiktų jūsų automobiliui.Jei jūsų automobilio prietaisų skydelio yra tas pats, kaip vaizdas, kaip žemiau, galite įsigyti šį modelį.

Žymos: stebėti lexus gs "android", litte "lexus", tesla stilius, box "lexus", paprastas galvos vienetas, šviesos maserati ghibli, 4wd riešutų, automobilio radijas px6, celica automobilio multimedijos, 2004 m. quattroporte.

Medžiagos Tipas ABS
Galia 4*60W
automobilių autostereo galvos vienetas automobilių autoradio Audio 2015 m. "Maserati"
Elemento Dydis 12.1 COLIŲ
Modelio Pavadinimas ZW-0689
Operacinės Sistemos "Android"
Automobilių Reikmenys GPS Navigacija
PROGRAMAS PVZ., "GOOGLE PLAY" PARDUOTUVĖJE ."SKYPE". "YOUTUBE"
"Maserati" Quattroporte car multimedia "Ford" Maserati Quattroporte automobilio multimedia player
RAM 4G
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "Lexus"
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Kilmės KN(Kilmės)
Din Vienas Din
"Ford" Maserati " 2016 car dvd gps automobilio radijo "Maserati" 2013 m. 2015 m.
Android 9.0 6 Core, 32 GB ROM 4GB RAM
Max Išorinė Atmintis 64G
Rezoliucija 1024*600
Prekės Svoris 5kg
Kostiumas Maserati Quattroporte 2013 M. 2014 M. 2015 M. 2016 M.
Sąsaja RCA
"Android" sistema 9 auto multimedia už Maserati Quattroporte galvos vienetas
OSD Kalba Tailando
Įtampa 12V
Specialios Funkcijos Kasečių Grotuvas
ROM 32G
1din automobilių gps 2013 "Maserati" 6 core automobilių gps 2015 m. "Maserati"
Prekės Pavadinimas ZWNAV
Ekrano Dydis 12"
Speciali Funkcija Built-In Speaker/Microphone

Parašyti atsiliepimą

PX6 Tesla stilius Android 9.0 Automobilio Multimedijos Grotuvo Maserati Quattroporte 2013 m. m. m. 2016 GPS Navi

PX6 Tesla stilius Android 9.0 Automobilio Multimedijos Grotuvo Maserati Quattroporte 2013 m. m. m. 2016 GPS Navi " radijas stereo galvos vienetas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti