Parduotuvė pagal Kategorijas

Multi-Tool Klavišą " Multi Pocket Įrankis Paketų Prižiūrėtojų Raktinę Raktų Žiedas Raktas Hex Raktas Universalus Stovykla Išgyventi Lauko Žygis

Nauja

€2.11

Mažas Multi-Tool Keychain, Kad Turi Visus Funkcinės Įrankių, Kuriuos Jums Reikia Lauke!

Naujoviškas ir kompaktiškas multi-įrankis, kaip jūs niekada matė prieš!Ji sujungia kasdieninėje įrankius į vieną aptakus, kad suteikia begalines galimybes.

Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, su daugiau nei 24+ funkcinės įrankių, kad kiekviena atlieka daug naudoja.Patvarus & kompaktiškas dizainas leidžia jį lengvai kompanionas jūsų kasdieniniame atlikti.SAVYBĖS:

【Naujoviška ir Kompaktiškas】- All-in-one įrankis, kuris apjungia visus go-to-įrankius į vieną paprastą prietaisą, kad jūs galite nešti su savimi, kur jums eiti.Pilnai įrengtas funkcijų, kad padėtų jums išspręsti tas bendras, kasdienes problemas.

【Multi-Tool Keychain】- daugiafunkcinio įrankio kodas per 24+ universalus universalus mini funkcijas.Įrankio klavišą apima funkcija atsuktuvas, gali atidarytuvas, atidarytuvas, out of the box, hex raktu, ir t.t.

【Tvirtos Medžiagos】- Tai tvirtos riekė 420 Nerūdijančio Plieno.Savo produkcijos kokybė yra nesuderinta su tvirtumas, tikslumas, ir grožio ...tai kaip papuošalo, kad yra sunku, nes nagai ir truks visą gyvenimą .

【Lengva Atlikti】- smart dizaino Multi-Tool Raktas yra lengvas ir pakankamai kompaktiškas, kad tilptų teisę į savo paketų prižiūrėtojų raktinę , taip pat pakankamai mažas, kad tilptų į lizdą ant savo piniginę.Ji turi būti lengva kompanionas jūsų kiekvieną dieną atlikti.

【Plačiai Naudojami】- Ar

jūs pėsčiųjų takai, žvejyba prie ežero, dviračiais metu

aukščiausiojo lygio susitikime, kempingas prie baseino, atlikti keletą užduočių aplink namą, arba

tiesiog hanging out su draugais, jūs visuomet būsite pasirengę.

Techniniai duomenys:

Dydis: 70 * 29 * 5mm.

Svoris: 50g.

Spalva: Juoda / Sidabrinė.

KOMPLEKTĄ SUDARO:

1 x Multi-Tool Klavišą.

PASTABOS:

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva

prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas

nuotraukos.

Žymos: gėlių nuotaikos žiedas, mignify raktų žiedas, išgyvenimo multi įrankis, rankiniai įrankiai, nustatyti raktas, Automobilio Raktas, skrudintos atsuktuvų rinkinys, m18 milwaukee, multitul, įrankių dėžės.

Tipas Mini Atsuktuvas
Savybės Daugiafunkcinis
Prekės Pavadinimas isfriday
Medžiaga Legiruotojo Plieno
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Multi-Tool Klavišą

Multi-Tool Klavišą " Multi Pocket Įrankis Paketų Prižiūrėtojų Raktinę Raktų Žiedas Raktas Hex Raktas Universalus Stovykla Išgyventi Lauko Žygis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti