Parduotuvė pagal Kategorijas

56Pcs "PASIDARYK pats", Ergonomiškas puošybinės Nustatyti su Animacinių filmų Katės Atveju Rankena Nėrimo Rinkiniu ir Priedais Pradedantiesiems Crocheters #CO

Nauja

€10.80

Kulka Taškų:

1、Mezgimo virbalai: 8 bambuko rankena puošybinės, 9 silikono minkšta rankena puošybinės, Didelis dydis svyruoja nuo 2 mm iki 10 mm.Balinti ir carbonized sklandžiai baigti, kad išvengti šiurkščių kraštų ir miltligė įrodymas, visą gyvenimą kokybės užtikrinimo.

2、Prabangūs Aksesuarai: Visais priedais, jums gali tekti įtraukti į šį rinkinį.Jums nereikės eiti kur nors rasti juos po vieną.

3、Nešiojamų Atveju: didelės talpos atveju yra puikiai apsaugoti savo brangų adatos ir kabliukai geros būklės, visur, kur jūs einate ir kai jūs norite padaryti savo projektą.

4、Puiki Dovana: Labai puošybinės ergonomiškas rinkinys pradedantiesiems knitter ar crocheter, Puiki dovana idėja kalėdų, mamos dienos, gimtadienio ar bet kokių kitų aplinkybių.c,Kas myli nėrimo arba mezgimo būdu neatsisakys tokios puikus įrankių rinkinys apie savo gimtadienį.

5、Paketą įeina: laikymo maišelis ir įrankiai.

Savybės:

Mezgimo virbalai: 8 bambuko rankena puošybinės, 9 silikono minkšta rankena puošybinės, Didelis dydis svyruoja nuo 2 mm iki 10 mm.Balinti ir carbonized sklandžiai baigti, kad išvengti šiurkščių kraštų ir miltligė įrodymas, visą gyvenimą kokybės užtikrinimo.

Prabangūs Aksesuarai: Visais priedais, jums gali tekti įtraukti į šį rinkinį.Jums nereikės eiti kur nors rasti juos po vieną.

Nešiojamų Atveju: didelės talpos atveju yra puikiai apsaugoti savo brangų adatos ir kabliukai geros būklės, visur, kur jūs einate ir kai jūs norite padaryti savo projektą.

Puiki Dovana: Labai puošybinės ergonomiškas rinkinys pradedantiesiems knitter ar crocheter, Puiki dovana idėja kalėdų, mamos dienos, gimtadienio ar bet kokių kitų aplinkybių.c,Kas myli nėrimo arba mezgimo būdu neatsisakys tokios puikus įrankių rinkinys apie savo gimtadienį.

Komplektą sudaro: saugojimo krepšys ir įrankiai.

Sąrašas:

1*Puošybinės Rinkinys

Žymos: Nėrimo Kabliuko, mezgimo needl, kablys, mezgimo, amigurumi nėrimo lėlės, amigurumi žaislų nėrimo, juodos spalvos atskiras maudymosi kostiumėliai, amigurumi nėrimo rinkinys, nėrimo rinkinys, nėrimo needl, dreadlock plaukų gabalas.

Tipas Laikymo Krepšiai
modelis Trimatis Modelis
Forma Trimatis Modelis
Funkcija Eco-Friendly
Storis Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Formos Aikštė
Produktas Kita
Naudoti Įrankiai
Talpa Kita
Specifikacija Other

Parašyti atsiliepimą

56Pcs

56Pcs "PASIDARYK pats", Ergonomiškas puošybinės Nustatyti su Animacinių filmų Katės Atveju Rankena Nėrimo Rinkiniu ir Priedais Pradedantiesiems Crocheters #CO

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti