Parduotuvė pagal Kategorijas

Miega Atgimsta Kūdikiams 17 Colių Lėlės, Žaislai, Minkšti Silikoniniai Realus Kūdikių Modelis Lėlės Įdaryti Mados Gimtadienio, Kalėdų Dovanos Vaikams

Nauja

€35.76

Miega Atgimsta Kūdikiai, 17 Colių, Lėlės, Minkšti Žaislai

Silikoninis Realistinis Kūdikių Modelis Lėlės Įdaryti

Mados Gimtadienio, Kalėdų Dovanos Vaikams

1) geriausias kokybės ir saugų jūsų kūdikiams. 2) didmeninė kaina (jei perkate daugiau iš jav,taps mūsų,VIP, mėgautis geriausios kainos visai Tavo-diena.lt). 3) Realios foto žetonas, kurį mums. 4) reborn baby doll yra toks realus ir gyvas. 5) Mes turime lėlės prekės, jei agentas nori leisti, mes galime pateikti prekės ženklo leidimo. 6)tai, Ką matote, yra tai, ką jūs gausite, lėlės yra tokia pati, kaip nuotraukoje..svarbiausia: Mūsų lėlės importuota Silikono žaliavų iš Vokietijos gaminti, 100% saugūs, netoksiški, atitinka Europos saugumo standartus, skirtas eksportui.

1) Medžiaga: Švelnus silikonas, vinilas, importuotų minkšto vinilo iš Vokietijos, 100% saugus ir patogus. 2) Kūdikio dydis: 17 colių, apie 43 cm lėlę. 3) Akys: Akrilo akys, Ryškios ir aiškios, atrodo labai realu. 4) Blakstienoms : Tamsiai rudi garbanoti blakstienos , blakstienų spalvą ir plaukų spalva koordinavimas. 5) Antakiai : Visiškai ranka iki plokštumos .Antakiai turi būti gydomi atsargiai , nenaudokite jėgos nuvalykite. 6) Nosį : šnerves yra atvira, kaip ir kvėpavimas. 7) Lūpos: Šilta ir drėgna, atrodo natūralus ir minkštas , jums negali padėti, bet noriu, kad kiss. 8) Nagai: Visiškai ranka nagai , paraudimas nago ir permatomas nagai , ir net kai kurie nagai gyvenimo pieniškas pusė mėnulio shap. 9) Oda: oda yra labiausiai unikalus vieta, ši lėlė , dizaineriai bus išleisti daug laiko, kad kūdikio oda atrodo realesnis kelių sluoksnių. 10) Plaukų: Rankų darbo Įsišaknijusi mohera . 11) Struktūra: Vadovas, 3/4 galūnės yra pagaminti iš silikono vinilo (kūno audinio su PP medvilnė).Importuotų minkšto vinilo žaliavų gamyba, netoksiškas ; lėlės galūnes gali būti aktyvus, jis gali sėdėti arba gulėti, Minkšto silikono lėlės negali patekti į vandenį, negali stovėti , kalbėti ar pašarų. 12) Naudojimas: vaikų gimtadienio dovana, vaikams žaisti žaislai, Kalėdų dovana savo kūdikių ar savo gerbėjams, o taip pat surinkti kolekciją mėgėjams.

Tai Lėlės Visą Šou:

1. Drabužiai paprastai, mes išsiųsti tos pačios spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje, kartais jos nėra sandėlyje, mes išsiųsti panašūs vienas į jus.Jeigu jums tai, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą.

2. Mūsų lėlės koja lenkta, mes matuojame lėlės koja, nes jis yra tiesiai valstybė, tai yra ilgis nuo šlaunies, kelio plus ilgis nuo kelio iki tiptoes: taigi yra ir nuokrypis dėl skirtingų matavimo būdais.

3. Kad žindukas, buteliuko ir pliušinis žaislas bus išsiųstas atsitiktinai, ačiū už jūsų supratimą

1. Spalvų neatitikimas Skirtumas spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs įsitikinę, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma. 2. Grįžti Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, pls grąžinti ją per 7 dienas nuo gavimo, jis bus pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.Jei produktai turi visus kokybės problema, mes siūlome grąžinti pinigus jums.

1. Drabužiai bus išsiųsti jums kaip dovana, paprastai, mes išsiųsti tos pačios spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje, kartais jos nėra sandėlyje, mes išsiųsti panašūs vienas į jus.Jeigu jums tai, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą.

2. Mūsų lėlės koja lenkta, mes matuojame lėlės koja, nes jis yra tiesiai valstybė, tai yra ilgis nuo šlaunies, kelio plus ilgis nuo kelio iki tiptoes: taigi yra ir nuokrypis dėl skirtingų matavimo būdais.

3. Kad žindukas, buteliuko ir dovana žaislas bus išsiųstas atsitiktinai, ačiū už jūsų supratimą

1. Spalvų neatitikimas Skirtumas spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs įsitikinę, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma. 2. Grįžti Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, pls grąžinti ją per 7 dienas nuo gavimo, jis bus pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.Jei produktai turi visus kokybės problema, mes siūlome grąžinti pinigus jums. 3.Pristatymo Visi produktai bus išsiųsti per 2-6 dienas po apmokėjimo žemyn.Mūsų Kaina neapima mokesčių, ar kitų paslėptų mokesčių, mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo blsk.tikimės, kad jūs galite suprasti.

Žymos: sulankstyti lėlės reborn, avery lėlės reborn, bendras lėlės reborn, 12 lėlės reborn, bribon lėlės reborn, dongguan lėlės reborn, grl lėlės reborn, bzdll lėlės reborn, kaina lėlės reborn, afro lėlės reborn.

Modelio Numeris 17D24-C379
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Filmų ir TV
Lytis Unisex
Matmenys 17 colių, apie 43cm
Prašymas Gimtadienio Šventė, dovanos, vaikai, vaikystės draugas, Kalėdų dovana, surinkimo
Saugos Sertifikavimo EN71(Saugos Minkštas)ES standartus
Mfg Serijos Numeris Mados
Amžius 2-4 Metai
Baterija no
Prekės Pavadinimas KEIUMI
Įspėjimas toli nuo gaisro
Tipas Mados Lėlės
Elemento Tipas Lėlės
plaukai Įsišakniję Moheros
Savybės Dıy Žaislas
Svoris About 1.1kg
sąlyga Akcinė Straipsniai
Medžiaga Kūno Audiniai Su PPCotton
Akis Uždaryti akis, atrodo miega
BJD/SD Požymis lėlė

Parašyti atsiliepimą

Miega Atgimsta Kūdikiams 17 Colių Lėlės, Žaislai, Minkšti Silikoniniai Realus Kūdikių Modelis Lėlės Įdaryti Mados Gimtadienio, Kalėdų Dovanos Vaikams

Miega Atgimsta Kūdikiams 17 Colių Lėlės, Žaislai, Minkšti Silikoniniai Realus Kūdikių Modelis Lėlės Įdaryti Mados Gimtadienio, Kalėdų Dovanos Vaikams

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti