Parduotuvė pagal Kategorijas

JMCQ Už Chevrolet Cruze 2009-M. "Android" 9 Automobilio Radijo 2din Padalinti Ekraną, GPS Navigaion 2+32G Multimedia Vaizdo Grotuvas su CANBUS

Nauja

€91.62

Už " Chevrolet Cruze 2009 2010 2011 2012 2013 2014

Svarbus Patarimas: 1. Šis vienetas nėra DVD judėjimo ir negali leisti DVD diskus.Pavadinimą šis įrenginys yra DVD grotuvas, bet iš tikrųjų tai yra per visą ekraną automobilių padalinys. 2. Kai užsakymą, prašome atkreipti dėmesį į savo modelį ir metus.Specialios funkcijos : ★ Built-in "Google" App Store įdiegti savo mėgstamą apps

★ GPS Navigacijos (Žemėlapių nemokamai atnaujinti)

★ vairas kontrolės

★ Veidrodis nuorodą ("Android" / "iPhone")

★ "Bluetooth"

★ Built in MIC

★ FM/AM

★ RDS(pasirinktinai)

★ Atvirkštinio Imagl CVBS 640*480(AHD1280*720 pasirinktinai)

★ 1080P Vedio Žaisti

★ HD 1024*600

★ parama USB ADAS DVR funkcija

★ Padangų slėgio stebėjimo sistema

Erdvinio garso

Mes negalime pakeisti poziciją automobilio 4 garsiakalbiai, bet mes gali keisti laiko garsas pasiekia ausis.

Visada jaučiuosi garso kairėje yra didesnis, nes garsiakalbis kairėje yra arčiau jūsų, tai yra sunku gauti gerą jausmą trimatę erdvę.

Per atidėti technologija, tegul kairysis garsiakalbis atidėti garso 2,5 milisekundes, ir jaustis kaip jūs centro koncertų salėje.

4G Interneto

Jis palaiko šiuos intervalai

2G: GSM900(Juosta 8); DCS1800(Grupė 3); CDMA(BandC0)

3G: DT-SCDMA(Juosta 34); WCDMA(Grupė 1); CDMA 2000(BandC0)

4G: DT-LTE(Juosta 39/40/41); FDD-LTE(Grupė 3); FDD-LTE(Grupė 3); TD-LTE (Juosta 40/41)

Pakeisti SIM:

USB jungtis (mūsų): naudoti išorinį USB kortelės lizdą, jei norite pakeisti SIM, atidarykite pilotu, talpinimo, tiesiogiai pakeisti SIM

Kortelės lizdas (kiti) SIM kortelės lizdas yra ant mašinos.Pakeisti SIM kortelę, jums reikia atsidaryti center " konsolės.

Radijo Funkcija

NXP6851 radijo mikroschema, paramos FM / AM, paieškos jautri, geriau radijo poveikį.

(Tik K5 K9 versijas palaiko RDS)

Ilgas darbo laikas iš radijo neišvengiamai sukels pernelyg didelių temperatūros, ypač vasarą, kuri turi įtakos tarnavimo radijas.Aušinimo ventiliatorius gali veiksmingai išspręsti problemą ir aukštos temperatūros.jūs galite nusipirkti paspaudę "PIRKTI DABAR" žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Po užsakymo pateikimo, mums reikia prijungti produkto galios bandymas, tada apkrova nemokamą žemėlapį, bandymų rezultatus, ir tada naudoti multi-layer anti-susidūrimo langelį ir burbulas šoko maišelį, siekiant užtikrinti, kad produktas būtų saugiai pristatytas į jūsų rankas.Pristatymas trunka 1-3 darbo dienas, po pirkimo, būkite kantrūs.

Apie po pardavimo:

Jei yra problema, gavęs prekes, prašome suteikti mums galimybę tarnauti jums.Prašome neatidaryti ginčą.Ginčas yra tvarkomi platforma.Platforma yra ne profesionalūs ir negali išspręsti esminių problemų.Prašome pasitiki mumis.Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau Per Tavo-diena.lt, mes susisieksime su jumis per 12 valandų dėl jet lag

DUK

Q: Ką aš galiu padaryti greičiau pristatymas?

Prašome įsitikinkite, kad jums palikti teisinga (mobiliojo) telefono ryšio numeris/Pašto kodą ir pristatymo adresą Tavo-diena.lt sistemą, bet worng informacija bus atidėti užsakymo pristatymas, muitinio įforminimo ir pristatymo laiką.Po pateikimo tvarka, prašome siųsti mums savo automobilį išsamią informaciją patikrinti, siekiant išvengti klaidų.Prašome atkreipti dėmesį į pranešimų siuntimo iš Tavo-diena.lt ir atsakymą ASAP greičiau pristatymas.

Q: Ar 4G versija remti savo vietos SIM kortelę?

A: Jis palaiko šiuos intervalai

2G: GSM900(Juosta 8); DCS1800(Grupė 3); CDMA(BandC0)

3G: DT-SCDMA(Juosta 34); WCDMA(Grupė 1); CDMA 2000(BandC0)

4G: DT-LTE(Juosta 39/40/41); FDD-LTE(Grupė 3); FDD-LTE(Grupė 3); TD-LTE (Juosta 40/41)

Klausimas: Kodėl jūs neturite popieriaus naudojimo instrukcija?

A: Mes sustojome tradicinių spausdinta vartotojo instrukcija daugelį metų, nes nėra būdas parodyti, video ir daug nuotraukų iš popieriaus vadovai.Atnaujinti produktas yra labai greitas taip pat.Mes paliks jums parsisiuntimo nuorodą įrengimo ir naudojimo vadovas Tavo-diena.lt pranešimų sistema, kai laivybos žemę.Prašome patikrinti, ar visi failai atidžiai, kai jūs gaunate sklypas.Yra garantinės kortelės su techninės pagalbos kreipkitės į paketą.Jei jums reikia pagalbos, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.

Q: Kaip aš galiu gauti techninę paramą?Galiu atnaujinti į "android" sistemoje?

A: nuoma, susisiekite su techninės pagalbos dėl garantijos kortelė arba palikite žinutę Tavo-diena.lt sistema.Mes pažadame atsakyti jums per 24 valandas, dėl laiko juostų skirtumas.Mes atnaujinti sistemą, siekiant nustatyti kai kurių klaidų, laikas nuo laiko, prašome spustelėkite piktogramą "FOLLOW" sekti JMCQ oficiali parduotuvė gauti automatiškai atnaujinti informaciją.

K: ar galite prieškrūvio navigacijos žemėlapis man?Kaip aš galiu jį atnaujinti?

A: Mes prieškrūvio Navitel žemėlapį pagal paskirties šalį bandymas(Mes atnaujinti žemėlapio duomenis, kasmet liepos, jei jums reikia susisiekite su mumis parsisiuntimo nuorodą).Galite atsisiųsti ir įdiegti savo vietos navigacijos PROGRAMĖLĘ iš "google play" parduotuvėje.Jei jis negali dirbti, prašome susisiekti su mumis.

Q: aš turiu mokėti importo mokesčių?

A: Importo muitai, PVM, mokesčius ir kitas vietinės rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Apsilankykite taisyklė Tavo-diena.lt http://activities.Tavo-diena.lt/adcms/help-Tavo-diena.lt-com/customs_related_issues.php Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės interneto svetainėje apie importo politika ir jei nėra jokių papildomų išlaidų prieš perkant.Jei pirkėjai yra geresnis būdas padėti išsiaiškinti, papročius, prašome susisiekti su mumis.Klientams iš ES, galite pasirinkti pardavėjo pristatymas metodas mokesčių išankstinio mokėjimo paslauga.

Žymos: "bluetooth" automobilio radijo, headphon jbl, "CHEVROLET", aveo sonic, 2 din "android" radijas, 2din android radijas, orlando, "android" automobilių, chevrolet kryžius, fm radijas.

Prekės Pavadinimas jmcq
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Taikymo Plūduriuojantis Langą Parama
Max Išorinė Atmintis 32G
Prijungti USB ADAS DVR Parama
Chevrolet Modelis cruze
Sertifikavimo CE
Built-in DSP pareigos
OSD Kalba Vietnamo
Prijunkite išorinį mikrofoną Parama
Elemento Dydis 23cm*14cm*7cm
Originalus Vairas Kontrolės Parama
Din Dvigubas Din
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "CHEVROLET"
Medžiagos Tipas Metial+Plastikas
Rezoliucija 1024*600
Prekės Svoris 1.5kg
"Android" sistemos Android 9.0
T3L plus versija 2G+32G
Prijungti USB PSSS Parama
Funkcija RDS funkcija
Kilmės KN(Kilmės)
TF/Micro SD Lizdas 2
Operacinės Sistemos Android 9.0
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Modelio Pavadinimas už " Chevrolet Cruze 2009-2014 m.
Palaikymo Funkcija Vaizdo Išvestis
Cruze Metų 2014 m.
Įtampa 12V
ROM 32G
Parama Canbus
T3L versija 1G+16G
Originalus Automobilinis Vaizdo Kamera Parama
Galia 4 x 45W
Ekrano Dydis 9"
Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
Sąsaja USB
RAM 2G

Parašyti atsiliepimą

JMCQ Už Chevrolet Cruze 2009-M.

JMCQ Už Chevrolet Cruze 2009-M. "Android" 9 Automobilio Radijo 2din Padalinti Ekraną, GPS Navigaion 2+32G Multimedia Vaizdo Grotuvas su CANBUS

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti