Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujas Liūtas, Žirafa, Animacinių Filmų Drobės Saugojimo Krepšys Audinys Skalbinių Krepšį, Krepšys Įvairenybės Žaislai, Nešvariais Drabužiais Namų Puošybai Austi B

Nauja

€9.73

Naujas Liūtas, Žirafa, Animacinių Filmų Drobės Saugojimo Krepšys Audinys Skalbinių Krepšį, Krepšys Įvairenybės Žaislai, Nešvariais Drabužiais Namų Puošybai Austi Krepšelio

Savybės:

1、Aukštos kokybės Audinių: medvilnės, lino vidaus vandeniui PE danga, austi, išvaizdą, yra puikus liūtas/žirafa modelis.Jis yra draugiškas aplinkai ir beskonis, tvirtas ir kvėpuojantis, su grippable raišteliu rankena, kuri yra patogus jums jį pakelkite.

2、Patvarus ir Skalbti: Mūsų drobė trukdo skalbinių krepšį, yra skalbiasi, lengvai valoma ir gali būti lengvai atsistoti, kai ne išleidimą dalykų.Tai gali būti sulankstyti, kai jo nenaudojate.Tai, kas išskiria jį iš plastiko skalbinių dėžės.

3、Multi-purpose: Mūsų skalbinių krepšį, gali būti naudojami laikyti knygų ir žurnalų, laikyti šuniukų ar naminių žaislų, ir saugoti kai kuriuos drabužių ir kosmetikos, pvz., nešvariais drabužiais ir rankšluosčiai.Ji taip pat gali būti naudojami laikyti keletą raštinės reikmenys, Dvd ar dovanos ir kt.

4、Patogu ir Praktiška: Mūsų drobė saugojimo krepšys gali būti naudojamas bet kur jūsų namuose, įskaitant gyvenamasis kambarys, miegamasis, vonios kambarys, naudingumas kambarys, drabužinė, vaikų kambarys ir tualetas, taip pat gali būti naudojamas vaikų darželio, biuro, žaidimų kambarys ir skalbimo patalpa.Jis bus saugoti savo daiktus, ir išlaikyti savo namų ir biuro švarus ir tvarkingas.

5、Puikus Aptarnavimas: liūtas trukdo segmento dydis yra 13.77*15.74 colių, o žirafa skalbimo krepšelio dydis yra 15.74*9.44*11.02 colis, kurie turi didelės talpos ir gali tilpti daugelis iš jūsų atsargų.

Specifikacija:

100% visiškai naujos kokybės.

Pagamintas iš medvilnės ir atsparus vandeniui PE danga, patvari, ekologiška ir beskonis.Ji yra įrengta su rankena, lengva nuimti, skalbti ir gitarų, ir turi didelės talpos.

Gali saugoti drabužius, žaislus ir kosmetika.Jis tinka namuose ar biure.

Parametrai (apytiksl.):

Medžiaga: drobė

dydis:

Liūtas: 13.77 * 15.74 colių

Žirafa: 15.74 * 9.44 * 11.02 colių

svoris:

Liūtas: 390g

Žirafa: 320g

Spalva: pilka balta

Modelis: cloud ir liūtas; dryžuotas žirafa

Pakuotė:

Drobė Siuvinėjimui Saugojimo Krepšys*1

Pastaba:

(1)Pakeitimo:1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

(2) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus,gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(3) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: didelis krepšys krepšys, skalbinių krepšį, izgara, namų, krepšių saugojimo, Bambuko Krepšelio, augalų audiniai krepšelio, kampe vytelių krepšelį, skalbimo trukdo krepšelį bambuko, rotango krepšys, zakka skalbimo maišelis.

Funkcija Lankstymo
Medžiaga PA+PE
Stilius Modernus

Parašyti atsiliepimą

Naujas Liūtas, Žirafa, Animacinių Filmų Drobės Saugojimo Krepšys Audinys Skalbinių Krepšį, Krepšys Įvairenybės Žaislai, Nešvariais Drabužiais Namų Puošybai Austi B

Naujas Liūtas, Žirafa, Animacinių Filmų Drobės Saugojimo Krepšys Audinys Skalbinių Krepšį, Krepšys Įvairenybės Žaislai, Nešvariais Drabužiais Namų Puošybai Austi B

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti