Parduotuvė pagal Kategorijas

Riflescope Tinklelis Lygiava sistema su Patvarumu sunkiųjų statybos universalus dizainas gunsmithing Priežiūros RL2-0053

Nauja

€18.67

Riflescope Tinklelis Lygiava sistema su sunkiųjų statybos universalaus dizaino saugojimo atveju gunsmithing Priežiūra

Ar jūs kada nors manė, sunku išlyginti savo scopesight?Čia yra sunkioji statybos Riflescope Lygiava sistema už jus.

Aprašymas:

Medžiagos: metalas Spalva: Aukso Dydis: 4.02(L)*2.76(W)/10.2*7cm Svoris: 8.8 Unciją/250g

Dėmesio:

Dėmesio placemwnt atskaitos lygis, platų ,plokščią plotą, kad yra lygis su imtuvu ir, kad pati sėdi statmenai šautuvas pagimdė.

Funkcija 1:Tikslumas

1.【Tikslumas】 Kiekviena sritis niveliavimo įrankis turi burbulas lygį, tiek apie atskaitos lygį ir statinių apkabos lygio tikslus matavimas.Ir magnetinis apačioje nuorodos lygis gali pridėti svorio ir stabilumo.

2 Funkcija:Apsaugos Priemonės

Taikymo sritis montavimo lygiava turi gumos pagalvėlės pasiteirauti apie barelį apkabos lygio, kuris apsaugoti savo gun barrel gerai.Ne marring pagalvėlės užtikrinti jokia žala yra padaryta sąlyčio taškų.

3 Funkcija:Universalumas

Taikymo lygis yra reguliuojamas ir tinka beveik visų rūšių ginklus, net didžiausių skersmuo barelių, įskaitant šautuvai.

4 Funkcija:Didelis Patvarumas

Naudoja suprojektuotą aliuminio su anoduoto apdaila, užtikrinant gunsmith lygis yra geresnis patvarumas.

Apie RiLong

Guang Zhou RiLong Prekybos Plėtros bendradarbiavimo.ltd(LR) buvo įkurta 2008 m. įsikūręs Guangdžou.LR yra profesionalus Lauko Medžioklės & Įrengimai ir Reikmenys.Mūsų misija yra teikti klientams aukštos kokybės produktus,prieinamą kainą ir gerų sprendimų pasaulio vartotojams.Mes pasveikinti jus, iš viso pasaulio, susisiekite su mumis būsimus verslo bendradarbiavimą ir kurti abipusę naudą, kad labai sėkmingai!

Atsiliepimai:

1,Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.Jei jūsų pagirti ateina su nuotrauka kliento produktų ekranas, jūsų kitą, kad galės mėgautis papildomas nuolaidas. 2,Jei esate nepatenkinti su mūsų produktais ar paslaugomis, prašome ne tiesiogiai mums duoti blogų atsiliepimų (savo blogų atsiliepimų skauda mums labai), prašome elektroniniu paštu mums.Jūsų dėmesiui, mes tikrai suteiks jums priimtiną gydymo planą, kuris padės jums 100% patenkintas.

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per "susisiekti su dabar" ryšys, ir "pokalbiai " dabar" nuorodą.Mes atsakysime jums per vieną darbo dieną.

Žymos: vgod, 3602, didelis šautuvas taikymo sritis, bumlon taktinis, timpa šautuvas, pistoletas, krepšys gunsmithing, gunsmith gynybinės priemonės, riflescop, dtk, riflescope hakko.

Spalva Lygiava sistema Auksas
Pardavimo taškas 1 Daugiau tikslumo
Modelio Numeris Riflescope Riflescope Lygiava sistema
Pardavimo taškas 4 Didelis Patvarumas
Prekės Pavadinimas Bumlon
Medžiagos Lygiava sistema Metalo
Pardavimo taškas 2 Ne marring kempinėlės ginklą
Pardavimo taškas 3 Universalumas tinka beveik visų rūšių ginklus

Parašyti atsiliepimą

Riflescope Tinklelis Lygiava sistema su Patvarumu sunkiųjų statybos universalus dizainas gunsmithing Priežiūros RL2-0053

Riflescope Tinklelis Lygiava sistema su Patvarumu sunkiųjų statybos universalus dizainas gunsmithing Priežiūros RL2-0053

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti