Parduotuvė pagal Kategorijas

Simbolis Antgamtinių Juodos Anti-Laikymo Lipdukai Siuvinėjimas, Aplikacijos Motyvas Drabužių Vaikams "PASIDARYK pats" Drabužius Ženklelis

Nauja

€6.92

Pristatymas Main/ Kaip naudotis

Mes esame fabrike.Welcom savo dizainą, ir labai ačiū už jūsų lankotės!

PANAUDOJIMAS:

(1).Imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes(drabužiai/bags/batai/knygos/kitos plaukiojančios priemonės, kurios bus išlyginti, ant.Parengti geležies

(2).Švarus dalį, kurią ketina būti išlyginti, ant.Uždėkite pleistrą ant dešinėje.Įdėti pusėje su šilumos antspaudas pagrindo tiesiai į kelnes.

(3).Reguliuoti tempreture geležinės į suiable laipsnį.Geležies pleistras ant jėga, atgal ir į priekį, maždaug 15 sekundžių.

(4).Po pleistro virsta šalta,patikrinti, ar jis yra fiksuotas tvirtai.jei ne,bandykite dar kartą aukščiau pačiais būdais. (5).Dėl šviesos ir kampas, spalvos gal šiek tiek skirtumą tarp produktų ir foto, tikiuosi, kad jums galėtų suprasti!

(6).Vežimas: nemokamas pristatymas per China Post Oro Paštu, ji paprastai trunka 15-35 dienų, kad dauguma šalių, tai gali užtrukti kelias dienas, daugiau, kai turi griežtai muitinės patikrinimus.

Žymos: jeep pleistras, pleistras runos, bobbi, pleistras "velcro", ženklelis pentagram, pleistras balta, castiel, castiel antgamtinių, siuvinėjimo pleistras punk, metalo pin.

Feature1 lopai drabužiai
Dydis 8.0cm
Stilius Geležies-Dėl
Funkcija Eco-Friendly
Feature3 APLIKACIJOS
Feature4 Jean striukė
Stilius 2 aplique siuvinėjimas
Stilius 1 Lyginimo programos, skirtos drabužių
Prekės Pavadinimas Aanywell
Technics Išsiuvinėti
Modelio Numeris F085
Produkto Tipas Lopai
Feature2 Visų rūšių drabužių

Parašyti atsiliepimą

Simbolis Antgamtinių Juodos Anti-Laikymo Lipdukai Siuvinėjimas, Aplikacijos Motyvas Drabužių Vaikams

Simbolis Antgamtinių Juodos Anti-Laikymo Lipdukai Siuvinėjimas, Aplikacijos Motyvas Drabužių Vaikams "PASIDARYK pats" Drabužius Ženklelis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti