Parduotuvė pagal Kategorijas

Automobilis "Android" 2+16 Ford Focus S-Max, Mondeo 9 Galaxy C-Max Radijo Multimedia Vaizdo Grotuvas, Navigacija, GPS NR. 2din DVD 2-din 2.5 D

Nauja

€88.96

Nuorodas, kaip taip yra, kad jums pirkti aksesuarai bei galinio vaizdo kamerą su stereo kartu , ačiū už jūsų atramos pagalbiniai Reikmenys, išvardyti toliau: Dėl Galinio vaizdo Kameros taip:

stereo ateina su priedais, kaip nuotraukoje priedai rodo, jei jums reikia kitų viela ar priedų diegimas ,tada jums reikia pirkti atskirai.

Jei mes išsiųsti iš Kinijos per DHL ,Jei yra muitinės mokesčių, kai atvyksta į savo nacionalinę muitinės,pirkėjams reikia už ją mokėti.Jei turite specialių pageidavimų,prašome susisiekti su mumis, kai jums padaryti užsakymą.

Svarbi Pastaba: prašome patikrinti savo originalaus automobilio radijo dydį ir išvaizdą prieš padaryti kad siekdami išvengti klaidų.

Žymos: opel astra g, automobilio radijas, smax, įrodyta, ford fiesta, garsiakalbis, sijonai ford mondeo, 2din android radijas, ford mondeo, "android" automobilių, "android" telefonas.

Prekės Svoris 1.6kg
Rezoliucija 1024*600
Galia 4*45w
OSD Kalba Vietnamo
Elemento Dydis 225mm*120mm
Įtampa 12V
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis FORD
Medžiagos Tipas Metalo Ir Plastiko
Din Dvigubas Din
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Ekrano Dydis 7"
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Sertifikavimo FCC
ROM 16G
Max Išorinė Atmintis 128G
Operacinės Sistemos "Android" OS 10.0
Modelio Pavadinimas AD09FOCUS7008B/S
Specialios Funkcijos TV
RAM 2G
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OSSURET

Parašyti atsiliepimą

Automobilis

Automobilis "Android" 2+16 Ford Focus S-Max, Mondeo 9 Galaxy C-Max Radijo Multimedia Vaizdo Grotuvas, Navigacija, GPS NR. 2din DVD 2-din 2.5 D

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti