Parduotuvė pagal Kategorijas

Nešiojamojo kompiuterio Aušintuvas Žaidimų Nešiojamojo kompiuterio Aušinimo Padas Silent Nešiojamojo kompiuterio Stovas su 5 Aušinimo Ventiliatorius ir 2 USB Prievadai, 17inch Sąsiuvinis

Nauja

€16.12

Aprašymas:

Išvaizda mados kietas,geriausias partneris yra labiau tinkami bloke.

Mėlynas dizainas penkių gerbėjas, todėl jūs galite patirtį, greitai, ice cool narė.

Greitas, kietas,banga yra specialiai office,verslo ir žaidimo žaidėjas.

Paprastas ir madingas cool dizaino, ergonomiškas atlygį, tegul jums naudoti nešiojamasis kompiuteris,operacijos, siekiant išvengti žalos.

Klasikinis rėmas didelės oro įsiurbimo konstrukcija, geresnis šilumos išsklaidymo efektu; tegul jums kelio ar lova, taip pat galite naudoti.

Didelių skylių tinklo plotas, 5 ventiliatorius ultra-quiet frameless ventiliatorius, žaisti savo aukštos šiluminės charakteristikos Išorinio USB linijos funkcija, dvigubas maitinimo šaltinis sąsaja,labiau žmogiškas dizainas.

Spalva: šaltai balta,juoda,sidabrinė mados

Medžiaga:plastiko, gumos,psichikos akių.

Gaminio Dydis: apytiksl ne didesnis kaip 36 cm x 26cm x 2,4 cm

Ventiliatoriaus dydis: apie 8cm X 8cm X 1,5 cm

Ventiliatoriaus greitis: 1400±15%RPM

Vėjo tūris: 70CFM

Triukšmas: 23dBA

Įtampa: USB 5V DC

USB sąsaja: USB2.0/1.1X2(maitinimas)

Srovė: A 0.38

Svoris: apie 707g(su pakuotės)

Dydis: parama, 17 colių, ir tokia lavinimo sąsiuvinis

Pakuotė:

1 X Nešiojamojo Kompiuterio Aušinimo Padas

1 X USB kabelis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimo, turi būti pateikiamas per 15 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

{infomodule}

Prekės vežamos per 5 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes wil patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

Grįžti:

Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš jums išsiųstos prekės atgal

Garantija:

Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija,jei prekė su defektais, 3 Mėnesio,Mes siūlome pakeitimo withour papildomas Įkroviklis(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių,Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal,Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: havit nešiojamas ventiliatorius, nešiojamojo kompiuterio aušinimo padas 17inch, aušintuvas gamer, asus nešiojamas žaidimų, "dell" nešiojamas dulkių aušintuvas, nešiojamieji kompiuteriai coller, aušintuvas, aliuminio nešiojamojo kompiuterio aušinimo stovas, coolcold nešiojamojo kompiuterio aušintuvas, mielas stendas ventiliatorius.

Tipas Penkių Gerbėjai
Sertifikavimo NĖRA
Įtampa USB5VDC
Svoris 707g
gaminio dydis 36cmx26cmx2.4cm
Dabartinis 0.38 A
USB sąsaja USB2.0/1.1X2
Triukšmo 23dBA
Rasti tomas 70CFM
Radiatoriaus Rūšis Oru aušinamas
Ventiliatoriaus Dydis 8cmx8cmx1.5cm
Kilmės KN(Kilmės)
Ventiliatoriaus Greitis 1400±15%RPM
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas S SKYEE
Modelio Numeris nešiojamojo kompiuterio aušinimo padas

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamojo kompiuterio Aušintuvas Žaidimų Nešiojamojo kompiuterio Aušinimo Padas Silent Nešiojamojo kompiuterio Stovas su 5 Aušinimo Ventiliatorius ir 2 USB Prievadai, 17inch Sąsiuvinis

Nešiojamojo kompiuterio Aušintuvas Žaidimų Nešiojamojo kompiuterio Aušinimo Padas Silent Nešiojamojo kompiuterio Stovas su 5 Aušinimo Ventiliatorius ir 2 USB Prievadai, 17inch Sąsiuvinis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti