Parduotuvė pagal Kategorijas

WIS Švelnus, Drėgnas, Valanti Poras, Ramina Veido Putų Valikliu, Veido

Nauja

€14.80

Savybės

1.Ramina odą 2.Gilus valymas 3.Drėkinamasis ir odos pusiausvyrą vandens ir aliejaus 4.Tinkamai naudoti veido valikliu, gali veiksmingai mažinti naštą veido odą ir sumažinti invazijos, spuogus ir dėmes, kurios turi dauguma žmonių.

Apie Laivybos:

1. Po užsakymo pateikimo, mes pasirūpinsime, pristatymas per 2 dienos, ir mes pasistengsime nedelsiant 1-2 dienas savaitgaliais 2. Pristatymo laikas daugelyje šalių yra 20-40 dienų, nuotolinio šalims arba ypatingomis aplinkybėmis, apie 60 dienų 3. Jei negavote prekės , prašome susisiekti su mumis.s.a.p.

Atsiliepimų Apie:

1.Jei jūs patenkinti mūsų paslaugų ir produktų,Tikiuosi, jūs galite pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Jūsų paramos, tai labai daug mums. 2.Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis,mes padėsime jums ją išspręsti! 3.Tikslas WIS yra klientų pasitenkinimas!

Apie WIS:

WIS yra prekės ženklas, sukurtas bendradarbiaujant su Šveicarija.Ji pristato pažangių technologijų ir žaliavų Šveicarijos RAHN Grupei, gamina kosmetika pagal standartus vaistų, vykdo mokslo ir veiksmingos idėjos, ir yra įsipareigojusi, kad odos priežiūros, daugiau mokslo ir veiksminga, todėl jauniems vartotojams Ateiti į gražią odą patirtis.

Žymos: vyras wis, wis tinklai, maisto putų, skausmas putų, air optix kontaktiniai lęšiai, veido valiklis, šviesus putų valikliu, cetaphil valikliu paprasta, cetaphil valiklis riebiai, rožių putų valikliu.

Komponentas Amino rūgštis/Augalų ekstraktas
Funkcija Veido Valymas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris veido valiklis
Lytis Unisex
NET WT 200ml
GZZZ YGZWBZ
Elemento Tipas Valiklis
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Prekės Pavadinimas wis
Tipas Veido Valiklis
Sertifikavimo GZZZ

Parašyti atsiliepimą

WIS Švelnus, Drėgnas, Valanti Poras, Ramina Veido Putų Valikliu, Veido

WIS Švelnus, Drėgnas, Valanti Poras, Ramina Veido Putų Valikliu, Veido

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti