Parduotuvė pagal Kategorijas

Comica BTM-V30 LITE Vaizdo Kondensatoriaus Mikrofonas Volgging Įrašymo Mic Canon Nikon DSLR Fotoaparatas Fuji,Mikrofonas Išmanųjį telefoną

Nauja

€10.06

Į Comica BTM-V30 Karabinai, Kamera, Mikrofonas, yra ypač naudojami šaudymo interviu ir vaizdo įrašai, naudojant jūsų vaizdo kamera ar VEIDRODINIAI Fotoaparatai ir užtikrinti, jūs gaunate geriausią kokybės garsą kartu su savo vaizdo ir atlikti arba nutraukti savo meno kūrinį.

Pagrindinės Savybės

1. Super Cardioid Polar Modelis

2. Paramos Smartphone & Vaizdo Kamera

3. Puikus Shock Mount

4. Ne Baterija Ratai Dizainas

5. Super Žemas Triukšmo Elektronika

6. Super Anti-trukdžių

7. Šalta-batų Dizainas su 1/4 Sriegis Apačioje

8. Kompaktiškas ir lengvas, Lengva Nešiotis

Pranešimas

Šis produktas yra suderinama su " IOS " ir "Android" sistema, ir, naudojant "iPhone" 7 " arba aukščiau versija, jums reikia naudoti originalaus adapterio kabelį.

Už " IOS " sistemos, išmanusis telefonas ("iPhone"), Mic veikia gerai, tiek Garso ar Vaizdo įrašų režimas."Android" sistemos, išmanusis telefonas, Mic veikia gerai Garso Režimą.O vaizdo įrašų režimas , pabandykite naudoti 3rd party vaizdo APP, jei jums rasti savo išmanųjį telefoną

neveikia.

Tai windmuff yra specialiai sukurta Comica BTM-V30LITE karabinai vaizdo mikrofonas.Jei yra naudojamos įrašymo lauke, taip pat galite jį nusipirkti, kai jūs pirkti mūsų BTM-V30LITE vaizdo mikrofonas.

Sužinoti daugiau apie jį "Youtube" Ieškoti "BTM-V30LITE"

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siunta per pristatymo metu, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Tavo-diena.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Tavo-diena.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: bm800 kondensatoriaus mikrofonas, kamera microfone, led neewer, vaizdo kamera nikon, suknelės comica, mikrofonas superlux, iphone mic rode, andoer trikojo, microphon, grupė mikrofonas.

Pakuotė Taip
Naudoti Garso/vaizdo įrašymas, interviu, vestuvių ūgliai, YouTube, Facebook
Dažnio Diapazonas 40Hz-20KHz
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Prekės Pavadinimas COMICA
Signalo triukšmo santykis >68dB
Maks.SPL >100db
Suderinamas Canon Nikon Sony, Panasonic, Olympus Fotoaparatai Ir Vaizdo Kameros/Smartphone
Komunikacijos Laidiniu
Stilius Kameros/Išmaniojo Telefono Vaizdo Mikrofonas
Modelio Numeris BTM-V30LITE
spalva RAUDONA/JUODA
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono
Polar Modeliai Cardioid

Parašyti atsiliepimą

Comica BTM-V30 LITE Vaizdo Kondensatoriaus Mikrofonas Volgging Įrašymo Mic Canon Nikon DSLR Fotoaparatas Fuji,Mikrofonas Išmanųjį telefoną

Comica BTM-V30 LITE Vaizdo Kondensatoriaus Mikrofonas Volgging Įrašymo Mic Canon Nikon DSLR Fotoaparatas Fuji,Mikrofonas Išmanųjį telefoną

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti