Parduotuvė pagal Kategorijas

9 Skylių Augalų Hydroponic rinkinys Sodo Vazonai, Vazonai Sistemos Patalpų Kabineto Soilless Auginti Lauke Daigai Auga Rinkinys Darželio Puodai

Nauja

€21.80

BURBULAS VONIA Hydroponic Sistema yra praktinis būdas pradėti augančių augalų hydroponically.Burbulas Vonia Hydroponic Sistema yra profesionalus 9 svetainę hydroponic auga nustatyti.Paprasta ir lengva naudoti, ir jūs vis aukščiausios kokybės hydroponic augalai ne kartą.Visos sistemos panaudoti Giliai po Vandeniu Kultūra (DWC) hydroponic augalų auginimo būdas.DWC hydroponics teikia augalai su labai deguonies ir maistinių medžiagų prisotintą vandenį tiesiai į šaknų zoną, didinant augalų augimą ir pagreitinti augalų vystymosi.Jūsų augalai augs greičiau ir didesni Burbulo Vonia Hydroponics abroad lyginant su dirvožemio išaugintų augalų.Ateina.

1, Krepšys, įsitvirtinimas ir hydroponic puodą padengti integracijos, neatsiejama jausmas yra tvirtas, grakštus ir gražus, gerai, kad visų rūšių įmonės veiklą ir augalų augimo.

2, baseinas apima ir įsitvirtinimas krepšelį su tamsių medžiagų, veiksmingai apsaugo pluoštą į baseiną, todėl mažėja ir dumblių augimą maistinių medžiagų tirpalo.

3, hydroponic baseino, įsitvirtinimas krepšelį ir dangtis yra pagaminti iš PP (polipropileno), naujų medžiagų gamyba, atitinka reikalavimus, maisto pakavimo medžiagomis.

Pastaba: Instrukcijos, kaip paveikslėlyje parodyta žemiau

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Vonia Dydis: 41.5x27.5x14.5cm

Tvirtinimo taškai: 9 AUGALŲ

Oro Siurblys Įtampa: AC 220V

Oro Siurblio Galia: 2.5 W

Pagamintas oro tūris: 1.8 L./min.

Paketas apima:

1 - Vidutinio, Vonia (hydroponic augančio, bako)

1 - 9 Svetainę Dangteliu (hydroponic augančio, bako)

9 - Grynasis Puodai (turėti Rockwool Kištukai)

9 - Rockwool Kištukai (Išlaikyti drėgmę)

1 - Vieno Išėjimo Oro Siurblys (tiekti deguonį)

1 - Vamzdžiai (Transporto deguonies)

1 - Tweezer (Pašalinti augalai)

1 - Plūduras (už, kad maistinių medžiagų tirpalo pagal standartinį lygį,)

Skelbimas:

Puodą padengti ant kiekvienos pusės, pridėti chug cilindro, jo naudojimas yra taip:

1, gali būti naudojamas kaip oro burbulas akmens kanalo trachėjos, įdėkite oro kompresoriaus, trachėjos iš čia baseine;

2, galite įterpti iš vis cilindro formos skylės tuščiavidurių plastiko (t. y. plūduras, paketas buvo pateiktos), kaip maistinių medžiagų tirpalo pagal standartinį lygį.

Žymos: augti hydroponics sistema, augalų puodą, hydropon, hydrophonic augti rinkinys, mašina kultivatorius, growbox rinkinys, wardrob, augti sistema, vazonas, dideli daigai.

Medžiaga Plastikiniai
Tipas Darželio Puodai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

9 Skylių Augalų Hydroponic rinkinys Sodo Vazonai, Vazonai Sistemos Patalpų Kabineto Soilless Auginti Lauke Daigai Auga Rinkinys Darželio Puodai

9 Skylių Augalų Hydroponic rinkinys Sodo Vazonai, Vazonai Sistemos Patalpų Kabineto Soilless Auginti Lauke Daigai Auga Rinkinys Darželio Puodai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti