Parduotuvė pagal Kategorijas

"PASIDARYK pats" priedai veltiniams, vilna Lempa Šiuolaikinės Kamuolys Naujovė IQ Dėlionės Lempos Dėlionės Baltas Pakabukas Šviesos + Maitinimo Laidas ir E27 Savininkui ir Namo Apšvietimas

Nauja

€12.85

"PASIDARYK pats" priedai veltiniams, vilna Lempa Šiuolaikinės Kamuolys Naujovė IQ Dėlionės Lempos Dėlionės Baltas Pakabukas Šviesos + Maitinimo Laidas ir E27 Savininko Namų Apšvietimas 1.Medžiaga: Plastikinės 2.Matmenys: Dia.25 cm/30 cm/40cm.kabelio ilgis 1 m 3.Lemputės: 1 PCX MAX 40W E27 vidutinės bazės kaitinamoji lemputė( lemputė yra išbraukti ) 4.Spalva: balta 5.Įtampa :110V, 220V-240V 6.Tinka svetainė, Virtuvė, Valgomasis, Miegamasis, kavinėje,Restorane ir pan. 7.Jei turite Įrenginio Video,Prašome susisiekti su mumis,tada mes galėtume išsiųsti jums nuorodą,ačiū!Pastaba : šis produktas\ \ 's umbra yra PVC komponentai pjovimas Lazeriu.Reikia "PASIDARYK pats" surinkimas.

paveikslų paroda

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimo, turi būti pateikiamas per 15 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

Vežimą:

Prekės vežamos per 3 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes wil patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

Grįžti:

Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš jums išsiųstos prekės atgal

Garantija:

Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija,jei prekė su defektais, 3 Mėnesio,Mes siūlome pakeitimo withour papildomas Įkroviklis(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių,Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal,Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Apie mus: * turime ilgametę patirtį, teikti interneto parduotuvės paslauga. * Stengiamės, kad mūsų klientai patenkinti ir prašome pasitiki mumis. * Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei turite problemų ir suteikia mums galimybę teikti paslaugas! * Prašome suprasti, kad kai kurie dalykai yra iš mūsų kontrolės ir mes stengiamės išspręsti problemą.

Žymos: namų, las dėlionės, kamuolys vaikas, aplomb, laikiklis žibinto, lempa led, sodo gyvūnų šviesos, lemputė e27 led, jigsaw makita, bedsid lempos.

Yra Pritemdomi No
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Technics Padengtą
Medžiaga PVC/Plastiko
Įtampa 90-260V
Diegimo Tipas Laido Pakabukas
Stilius Naujovė
Prekės Pavadinimas HOALLME
Apdaila Poliruotas Chromo
Lempų Gaubtų Spalvos Balta
Pagrindo Tipas E27
Vieta Viešbučio Kambarys
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Maitinimo Šaltinis AC
Šviesos šaltinių skaičius 1
Sertifikavimo UL
Yra Lemputės Įtraukti No
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" priedai veltiniams, vilna Lempa Šiuolaikinės Kamuolys Naujovė IQ Dėlionės Lempos Dėlionės Baltas Pakabukas Šviesos + Maitinimo Laidas ir E27 Savininkui ir Namo Apšvietimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti